Grafisk designer

Struer Kommune
Struer Kommune
Grafisk designer til Kommunikation og Erhverv
Vil du sikre letforståelig og fængende visuel kommunikation til, om og med borgerne og virksomhederne i Struer Kommune, mens du samtidig løfter vores kommunikationsdesign til et nyt niveau? Kan du udnytte de digitale muligheder i dine designløsninger, så du sikrer sammenhængen på tværs af organisationen og med civilsamfundet? Så kan vi tilbyde dig en plads som grafisk designer i kommunikationsafdelingen i Struer Kommune.

Hvem er du?
Du er en dygtig håndværker, der har kommunikationsværktøjskassen i orden. Du skaber dialog med interessenterne om opgaverne og processerne, mens du ikke er bange for at udfordre opgavegivere og de eksisterende rammer, når du har gode argumenter for en forandring. Du trives samtidig med at tage ansvar og udvise lederskab, når det kommer til at drive, udvikle og eksekvere.

Du har hjertet med i det, du laver. Du er verdens bedste visuelle formidler af målrettede budskaber og gør kompliceret kommunikation forståeligt som inddragende information – eksempelvis via info- og videografik, tryksager og visuel formidling generelt.

Vi er en organisation, der skal levere varen – og udvikle os – i tæt dialog med borgerne. Vores vision er at være tæt på mennesker, teknologi og natur. Det betyder, at vi udnytter, at vi har den størrelse, vi har – en kommune med tæt samspil mellem forskellige aktører og kort vej fra tanke til handling. Du er central for, at det kan lykkes via skarp visuel formidling og brugervenlige digitale platforme. Det kræver blik for borgernes behov og evnen til at tilpasse især vores visuelle kommunikation på en troværdig og forståelig facon.

Om stillingen
Som en del af afdelingen Kommunikation og Erhverv bliver du en nøgleperson for sammenhængskraften i kommunen. Du skal både være driftssikker i den daglige produktion og udvikling af alt fra designopgaver og generel visuel optimering af vores snitflader, herunder hjemmeside, skabeloner samt vores øvrige fremtoning mod omverdenen. Derudover skal du sikre udrulningen og implementeringen af vores reviderede designguide.

Du vil referere direkte til kommunaldirektøren, have tæt samarbejde med hele direktionen og borgmesteren samt blive en del af et team, der varetager opgaver inden for udvikling, HR, erhverv, kommunikation og bosætning.

Du skal beskæftige dig med

 • At understøtte Struer Kommunes visuelle identitet, så vores grafiske kommunikation opleves professionelt og konsistent på tværs af alle snitflader til omverdenen

 • At understøtte organisationen i at formidle målrettet kommunikation visuelt

 • At udvikle, understøtte og implementere Struer Kommunes grafiske linje

 • Alle typer af grafiske designopgaver, herunder idé, koncept og layout

 • At definere skitser til brugerflows samt digitale og grafiske visualiseringer, herunder UX og webtilgængelighed

 • Analysere og optimere kommunens digitale platforme samt være tovholder for vores nye interne webredaktørnetværk for det nye struer.dk, der gik i luften februar 2021
   

Din profil
Du har

 • En relevant uddannelse inden for eksempelvis grafisk design eller kommunikation

 • Viden om grafisk design i en kontekst af strategisk kommunikation, servicedesign og formidling

 • En veludviklet æstetisk sans og solide grafiske evner til at eksekvere på samme

 • Forståelse for UX og prototyping

 • Evne til at begå dig i en politisk styret organisation.
   

Hvem er vi?
I Struer Kommune er det opgaven, der sætter holdet. Det er din faglighed og gode drømmekraft, der skal være fundamentet for det samspil du skaber med borgeren og virksomhederne.

Sammen skaber vi stærke partnerskaber og er fælles om at udvikle fremtidens velfærd. Vi stiller krav til os selv, men vi forventer ligeledes noget af borgerne og virksomhederne. De gode løsninger kommer, når alle bidrager til fællesskabet.

Borgerne og virksomhederne i Struer Kommune er globale med en mærkbar iværksætterånd. Det giver en særlig energi, som vi sammen bygger videre på og inviterer nye virksomheder, nye borgere og nye samarbejdspartnere ind i. Vi tør have ambitiøse mål og udvikler kvaliteten af vores samfund med borgerne, så man lever et liv, der rummer successer og fiaskoer – fra ung til gammel.

Det lokale er en kvalitet, når man bor og lever i Struer Kommune. Derfor er vores udgangspunkt, at vi skal være tætte på det vi er. Mennesker. Teknologi. Natur.

Yderlige oplysninger
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte dine kolleger specialkonsulent Rasmus Døj på 25 34 56 15 / rad@struer.dk eller kommunikationskonsulent Søren Gøttsche på 40 57 88 12 / soreneg@struer.dk. Det er ligeledes muligt at rekvirere relevant materiale.

Første samtalerunde afholdes d. 23. juni.

Tiltrædelse den 1. august 2021 eller efter aftale.

Ugentlig arbejdstid er på 37 timer og løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den gældende overenskomst. Struer Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, eller etnisk tilhørsforhold at søge.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 20. juni

Info

Virksomhed
Struer Kommune
Stillingsbetegnelse
Grafisk designer
Kontakt
Rasmus Døj
rad@struer.dk
Telefon: 2534 5615
Website
Indrykningsdato
02-06-2021
Ansøgningsfrist
20. juni
Adresse
Struer Kommune
Østergade 11
7600 Struer

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.