Taleskriver

Statsministeriet
Statsministeriet
Taleskriver
Statsministeriet søger en erfaren kommunikatør, der skriver godt og kreativt.

Arbejdsopgaver
Vi søger en ny medarbejder til at varetage en række kommunikationsopgaver. Din primære opgave vil være at bidrage til udarbejdelse af taler for statsministeren. Men arbejdet vil også omfatte andre opgaver, hvor klar kommunikation er i fokus.

Du vil indgå i et tæt samarbejde med ministeriets fagmedarbejdere, pressefolk og ministeriets erfarne taleskriver og være en del af statsministeriets presse- og kommunikationsafdeling. Vi kan tilbyde en arbejdsplads med engagerede kolleger, hvor ambitionerne er store, hverdagen hektisk - og hvor du kommer tæt på dansk politik og regeringens virke.

Kvalifikationer
Det er et krav, at du skriver godt og skarpt, og at du er flydende i dansk og engelsk. Du skal have et sikkert øre for de gode sætninger og være en solid formidler. Det er en fordel, hvis du allerede har erfaring med at skrive taler, interesserer dig for samfundsforhold og har gode analytiske evner. Samtidigt vægtes gode samarbejdsevner højt.

Statsministeriet er en travl og spændende arbejdsplads. Du må derfor være parat til at arbejde på skæve tidspunkter i en travl enhed med en omskiftelig hverdag, der følger den politiske dagsorden og mediernes døgnrytme.

Ansættelsesvilkår
Ansættelse sker efter relevant overenskomst og for en 2-årig periode. Ansættelsesområdet er Statsministeriets departement.

Det er en betingelse for ansættelse i Statsministeriet, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Stillingen er til besættelse hurtigst muligt. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte taleskriver Anita Furu på tlf. 20 18 38 70 eller presse- og kommunikationschef Sophie Bremer på tlf. 33 92 33 00.

Ansøgning
Ansøgning med relevante bilag skal være Statsministeriet i hænde senest fredag den 27. november 2020 kl. 12:00. Ansøgningen sendes elektronisk via linket ”Søg jobbet her” 

Alle interesserede uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap opfordres til at søge stillingen.

Du kan finde flere oplysninger om Statsministeriet, vores arbejdsopgaver og organisation på adressen

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 27. november

Frist: 27. november

Info

Virksomhed
Statsministeriet
Stillingsbetegnelse
Taleskriver
Kontakt
Anita Furu
Telefon: 2018 3870
Website
Indrykningsdato
06-11-2020
Ansøgningsfrist
27. november
Adresse
Statsministeriet
København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.