Presse- og kommunikationschef

Statsministeriet
Statsministeriet
Presse- og kommunikationschef
Statsministeriet søger en presse- og kommunikationschef, der får det udøvende og eksekverende ansvar for Statsministeriets kommunikation.
I et tæt samarbejde med medarbejdere og kolleger i Statsministeriet arbejder du bl.a. med forberedelse og afvikling af pressemøder og interviews, presserådgivning af statsministeren, samarbejde og dialog med medier og journalister mv.
 
Den primære opgave i stillingen er den daglige pressehåndtering, men du får også det overordnede ansvar for regeringens strategiske kommunikation. Det omfatter bl.a. koordination, planlægning og afvikling af aktiviteter mellem de enkelte ministerier i forbindelse med lancering af regeringens udspil og initiativer.
 
Vi kan tilbyde en arbejdsplads med engagerede kolleger, hvor ambitionerne er store, hverdagen hektisk og hvor du kommer tæt på dansk politik og regeringens virke.
 
Kvalifikationer
Det er et krav, at du har erfaring – enten som journalist, redaktør eller fra en lignende stilling i et ministerium, virksomhed eller organisation.
 
Vi lægger vægt på gode samarbejdsevner, stor arbejdskapacitet samt at du kan se og formidle den større fortælling i det enkelte udspil eller interview og dermed bidrage til at skabe sammenhæng i regeringens kommunikation.
 
Det er en fordel, hvis du har ledelseserfaring, men du vil i stillingen i stort omfang også selv skulle være udførende.
 
Ansættelsesvilkår
Ansættelse forventes at ske i løngruppe 1 i henhold til ”Rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten”. Der vil kunne aftales individuelle tillæg efter kvalifikationer. Stillingen ønskes besat på åremål. Ansættelsesområdet er Statsministeriets departement. Det er en betingelse for ansættelse i Statsministeriet, at du kan sikkerhedsgodkendes.
 
Alle interesserede uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap opfordres til at søge stillingen.
 
Yderligere oplysninger
Stillingen er til besættelse hurtigst muligt. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte administrationschef Hanne Lyngesen på tlf. 33 92 33 00.
 
Ansøgning
Ansøgning med relevante bilag skal være Statsministeriet i hænde senest onsdag den 12. august 2020 kl. 12:00. Ansøgningen sendes elektronisk via linket ”ledige stillinger” på www.stm.dk.

Du kan finde flere oplysninger om Statsministeriet, vores arbejdsopgaver og organisation på adressen www.stm.dk.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 12. august

Frist: 12. august

Info

Virksomhed
Statsministeriet
Stillingsbetegnelse
Presse- og kommunikationschef
Kontakt
Hanne Lyngesen
Telefon: 3392 3300
Website
Indrykningsdato
01-07-2020
Ansøgningsfrist
12. august
Adresse
Statsministeriet

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.