Kommunikationskonsulent

Sorø Kommune
Sorø Kommune
Erfaren og alsidig kommunikationskonsulent til Sorø Kommune
Sorø Kommune søger en kommunikationskonsulent til vores centrale kommunikationsfunktion.

Som kommunikationskonsulent bliver drivkraften i vores eksterne og interne kommunikation. Dine primære opgaver omfatter pressehåndtering, intern rådgivning og sparring om alle aspekter af kommunikation, ledelseskommunikation på de indre linjer, krisekommunikation samt drift og udvikling af sociale medier.  

Herudover vil du blive involveret i kommunikation om specifikke projekter og tiltag som fx Kommunalbestyrelsens nye Vision 2026. Aktuelt er særligt rekrutteringskommunikation i fokus, da vi – som de fleste andre kommuner – mangler arbejdskraft på de store kommunale velfærdsområder.

Kommunikationsfunktionen er placeret i Økonomi og Stab under enheden Sekretariat for politik, ledelse og erhverv, der også omfatter sekretariat, jura, erhverv, bosætning og udvikling.

 

Vi søger en kommunikationskonsulent, som:

 • Trives med en høj grad af selvstændighed i arbejdet

 • Er struktureret, god til at bevare overblikket, overholde deadlines mv. – også når det går stærkt

 • Trives som både producent og rådgiver, da begge dele er helt centrale dele af jobbet

 • Har gode samarbejdsevner og er en tillidsskabende rådgiver for både ledelse og kolleger

 • Har kendskab til den kommunale verden eller erfaring fra en politisk styret organisation

 • Har kommunikationsværktøjskassen i orden og er stærk i både skriftlig og mundtlig kommunikation samt har erfaring med sociale medier og med produktion af foto og video.

 • Er robust og har en god dømmekraft, da mange forskellige opgaver ofte skal balanceres under tidspres

 • Har en uddannelse inden for kommunikation, journalistik eller tilsvarende og erfaring fra et kommunikationsjob.

 

Vi tilbyder:

 • Et spændende og alsidigt job, hvor ikke to dage er ens

 • Et job med ansvar, da du udgør den centrale kommunikationsfunktion og spiller en vigtig rolle i at tegne kommunens profil udadtil

 • Gode muligheder for at præge jobbet ved at involvere sig i forskellige projekter mv., fx i forhold til Kommunalbestyrelsens vision, klima, borgerinvolvering, velfærdsudvikling, Sorø folkemøde mv.

 • Et job, hvor du arbejder med både ekstern og intern kommunikation og også bliver involveret i udvikling af ny hjemmeside mv.

 • Et job med brede kontakt- og samarbejdsflader i og uden for organisationen

 • En arbejdsplads, hvor vi vægter det gode kollegaskab og en god work-life-balance med mulighed for at arbejde hjemmefra.

Økonomi og Stab er overordnet ansvarlig for en række væsentlige tværgående områder og opgaver, der understøtter organisationens borgerrettede drift og udvikling. Udover Sekretariat for politik, ledelse og erhverv er der følgende enheder i Økonomi og Stab: Regnskab og Administration, Budget og Budgetopfølgning, HR og Arbejdsmiljø, IT og Digitalisering, Kultur og Fritid.

 

Praktiske oplysninger:
Vi skal have din ansøgning senest mandag den 5. september 2022 kl. 23.30. Vi forventer at afholde første samtale mandag og eventuelt tirsdag den 12.-13. september 2022 og anden samtale den 19. september. Du vil i forbindelse med 2. samtale blive bedt om at præsentere en case, som udleveres på dagen.

Stillingen er på 37 timer ugentlig. Ansættelse sker efter gældende overenskomst med forventet tiltrædelse er 1. november 2022.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte konstitueret leder for Sekretariat for politik, ledelse og erhverv, Gitte Højsgaard, på 5132 2124 eller kommunikationskonsulent Signe Foersom på 2383 4617.

 

I Sorø Kommune ser vi mangfoldighed som en styrke, og vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, handicap, race, religion og etnisk tilhørsforhold.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 5. september

Frist: 5. september

Info

Virksomhed
Sorø Kommune
Stillingsbetegnelse
Kommunikationskonsulent
Kontakt
Signe Foersom
sifo@soroe.dk
Telefon: +4523834617
Website
Indrykningsdato
05-08-2022
Ansøgningsfrist
5. september
Adresse
Sorø Kommune
Rådhusvej 8
4180 Sorø

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.