Digital konsulent

Socialdemokratiet
Socialdemokratiet
Digital konsulent

Stillingsbeskrivelse
Som digital konsulent skal du skal være med til at drive og udvikle Socialdemokratiets digitale kommunikation. Ligesom du skal få alle vores digitale kanaler til at spille sammen. Du bliver ansvarlig for driften og udviklingen af vores hjemmeside samt drift og support af alle vores kandidat- og foreningshjemmesider. Det forventes, at du kan arbejde selvstændigt med SEO og konverteringsoptimering, og at du har forståelse for UX. Derudover skal du være dygtig til annoncering på digitale medier og bidrage til, at vi udvikler vores produkter og formidling på kanalerne. 

 

En af dine første opgaver bliver at igangsætte arbejdet med at udvikle en ny hjemmeside, hvor du bliver ansvarlig for projektet i samarbejde med vores IT-ansvarlig. Derfor vil det være en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med større hjemmesideprojekter og projektstyring. 

 

Du kommer til at indgå i Socialdemokratiets kampagneafdeling, hvor alle digitale produkter produceres - ligesom vi stort set laver alle materialer til vores kampagner. Det er en fordel, hvis du trives i en omskiftelig hverdag, hvor der er korte deadlines, og du har en snitflade med mange forskellige kolleger. Du vil blive en del af en afdeling, hvor der er højt til loftet og kort fra tanke til handling. Derudover kommer du til at indgå i et kreativt miljø, hvor det forventes, at du hurtigt kan spille med, komme med idéer og forløse dem.

 

Dine opgaver
Du vil få en omskiftelig hverdag med mange forskellige opgaver. Men det forventes, at du kan løse følgende: 

 • Drive og udvikle Socialdemokratiets digitale kanaler
 • Være ansvarlig for driften af vores hjemmeside (vi bruger Umbraco)
 • Udvikle ny hjemmeside samt kandidat- og foreningssider 
 • Annoncere på digitale medier 
 • Hjælpe vores folketingsgruppe med deres digitale tilstedeværelse
 • Foretage SEO og konverteringsoptimering 

 

Om dig
Vi søger en kreativ, idérig og engageret medarbejder, der formår at levere faglighed samtidig med at bidrage til den gode stemning. Derudover forestiller vi os, at du:

 • Er digital til fingerspidserne
 • Ved hvad der fungerer på de digitale medier
 • Har mindst et par års erfaring med professionelt at arbejde med hjemmesider, webkommunikation og sociale medier, hvor du har skabt resultater via annoncering, SEO samt konverteringsoptimering
 • Kan dykke ned i tallene og lave analyser på baggrund af opnåede resultater
 • Har forståelse for politik, evt. fra tidligere beskæftigelse

 

 

Vi tilbyder
Vi har en travl og alsidig arbejdsdag i et engageret miljø, præget af holdånd og kampgejst, hvor to dage sjældent er ens. Du får gode kolleger, et bredt netværk og lærer Christiansborg grundigt at kende indefra. Vi er en arbejdsplads præget af gensidig fleksibilitet, hvor det er muligt at forene et godt familieliv med et spændende arbejdsliv.

 

Ansøgning og yderligere oplysninger
Ansættelsesforholdet er omfattet af overenskomst med Djøf. Løn forhandles efter kvalifikationer og stillingen er uden højeste arbejdstid. Arbejdsstedet vil være Christiansborg, 1240 København K. Medlemskab af Socialdemokratiet er ikke en forudsætning for ansættelse.

 

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte souschef i kampagneafdelingen, Anders Bak, på telefon 61 62 48 86.

 

Ansøgning, CV samt evt. karakterudskrift og relevante anbefalinger samles i én pdf og sendes til sansogninger@ft.dk, hvor du skriver ”Digital konsulent” i mailens emnefelt. 

 

Ansøgningsfristen er tirsdag d. 17. december 2019 kl. 12:00. Samtalerne vil blive afholdt løbende til og med uge 51. 

 

Socialdemokratiet har i dag 48 medlemmer af Folketinget, mere end 900 regionsråds- og kommunalpolitikere og mere end 36.000 medlemmer. Socialdemokratiets samlede sekretariat består af omkring 70 medarbejdere og har til huse på Christiansborg. Sekretariatet er en travl, til tider hektisk arbejdsplads, men er præget af en uformel tone.

 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 17. december kl. 12.00

Frist: 17. december kl. 12.00

Info

Virksomhed
Socialdemokratiet
Stillingsbetegnelse
Digital konsulent
Kontakt
Anders Bak
Telefon: 61 62 48 86
Website
Indrykningsdato
03-12-2019
Ansøgningsfrist
17. december kl. 12.00
Adresse
Socialdemokratiet

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.