Studentermedhjælper

Slots- og Kulturstyrelsen
Slots- og Kulturstyrelsen
Student til digital kommunikation og web
Har du livtag med drift og udvikling af hjemmesider? Kan du formidle et klart og velformuleret budskab på tværs af digitale platforme? Så er du måske vores nye student.

Som web- og digital kommunikationsstudent i Slots- og Kulturstyrelsen bliver du en del af vores kommunikationsteam, der har det overordnede ansvar for styrelsens hjemmeside og intranet, samt står for pressehåndtering og kommunikationsfaglig rådgivning i hele styrelsen.

Vi tilbyder et spændende, alsidigt og lærerigt studiejob under Kulturministeriet, hvor du får en aktiv rolle i arbejdet med den tekniske drift og udvikling af indholdet på styrelsens hjemmeside og intranet. Du får også mulighed for at prøve kræfter med redigere nyheder og lave SoMe-opslag, samtidig med du får kendskab til arbejdet i en statslig organisation.

 

Om dig
Vi forstiller os, at du er i gang med en videregående uddannelse – gerne inden for kommunikation og/eller IT.

Vi forestiller os desuden, at du:

  • Har stærke formidlingsevner og indsigt i digital kommunikation

  • Har teknisk kunnen og gerne erfaring med at arbejde i CMS

  • Har gode samarbejdsevner og kan arbejde med folk med andre fagligheder

  • Kan arbejde selvstændigt med egne projekter, men også trives med rutineopgaver og drift

 

Hvis du også har erfaring med billede- og videoredigering er det en fordel, men ikke en nødvendighed. Det er først og fremmest vigtigt, at du har lyst til at lære nyt, er positiv og initiativrig.

 

Ansættelsesvilkår
Stillingen som web- og digital kommunikationsstudent ønskes besat hurtigst muligt. Arbejdstiden er som udgangspunkt 15 timer om ugen, men kan variere i perioder. Løn og øvrige ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst for studentermedarbejdere i staten.

Det er en betingelse for ansættelsen, at du kan sikkerhedsgodkendes, og at du kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen under ansættelsen.

 

Ansøgning og kontakt
Ansøgning sendes via det elektroniske ansøgningsmodul på www.slks.dk/job senest den senest 27. november 2022. Du beds vedhæfte en motiveret ansøgning, karakterudskrift og dit CV.

Vi forventer at holde samtaler i uge 49.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til enhedschef i Udvikling og Koncern It, Lars Guld Fuglsang, på tlf.: 81 44 01 79 eller lgf@slks.dk

 

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 27. november

Frist: 27. november

Info

Virksomhed
Slots- og Kulturstyrelsen
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Kontakt
Lars Guld Fuglsang
lgf@slks.dk
Telefon: 8144 0179
Website
Indrykningsdato
09-11-2022
Ansøgningsfrist
27. november
Adresse
Slots- og Kulturstyrelsen
Hammerichsgade 14
1611 København V

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.