Leder af kommunikation

Slagelse Kommune
Slagelse Kommune
Leder af kommunikation til kommune i rivende udvikling
Brænder du for kommunikationsfaget som den disciplin, der kan skabe mening, sammenhæng og forbindelse? Motiveres du af at arbejde i en organisation, som har afgørende betydning for titusindvis af menneskers liv? Og trives du i arbejdsfællesskaber, hvor der er gang i udviklingen? Så er jobbet som leder for kommunikationsafdelingen i Slagelse Kommune måske dit næste job!
Vi leder efter en udviklingsorienteret leder med solidt kendskab til den brede kommunikationspalette til at lede en kommunikationsafdeling, der har ansvaret for hele den brede vifte af både eksterne og interne kommunikationsopgaver, det digitale og det analoge, det visuelle og det skriftlige samt her-og-nu-håndtering og de større udviklingsindsatser.

Slagelse Kommune er inde i en rivende udvikling og et enigt byråd har allerede i 2021 skabt klar retning om kommunens styrkepositioner, kaldet Kernefortællingen. Sammen med dit team bliver det en af dine vigtige opgaver at sikre, at såvel kommunikationsstrategi som de konkrete indsatser på forskellige platforme understøtter den retning.

Du vil være en tæt sparringspartner for såvel den politiske som den administrative ledelse – og naturligvis for dit team af professionelle kommunikatører.

Ser du dig selv i dette – så kan du være den nye leder af kommunikationsafdelingen fra 1. april.

Læs det fulde opslag i job- og personprofilen

Frist

  • 25. januar
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 25. januar

Frist: 25. januar

Info

Virksomhed
Slagelse Kommune
Stillingsbetegnelse
Leder af kommunikation
Kontakt

Website
Indrykningsdato
04-01-2022
Ansøgningsfrist
25. januar
Adresse
Slagelse Kommune

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.