Dygtig formidler med projektlederkompetencer

Skattestyrelsen
Skattestyrelsen
Er du vores nye Sofie? – Kommunikation, analyse og vejledning
Du har det sikkert fedt med at pivotere mellem projektkoordinering, strategi og brugertests – måske kan du også lære os at kende forskel på UX og UI. Du er nok ikke et traditionelt kodehoved, men måske har du en række bløde IT-kompetencer, som især kommer til gavn, når vi omsætter komplekst stof til brugervenlig og letforståelig vejledning på tværs af platforme.

Du har sandsynligvis ret godt styr på agile udviklingsmetoder, og du tænker ikke nødvendigvis, at et sprint har noget med atletik at gøre. Du er helt sikkert metodestærk i din kvalitative tilgang til opgaveløsningen, og når 10.000 dokumenter pludselig skal webtilgængeliggøres, så finder du en vej i det – sammen med os andre.  

Du fornemmer sikkert, at Sofie har efterladt et par store sko, og vi håber, du kan være med til at fylde dem ud. Og bare rolig, vi forventer ikke en klon – det kan jo også være, at du har nogle helt andre og spændende kompetencer. Hvis du ikke er skræmt væk endnu, så læs videre her: 

Personvejledning
Vi søger en ny medarbejder til Personvejledning i Ribe, som kan indgå i et stærkt set-up med fagområdets øvrige drift- og udviklingskontorer. Personvejledning blev etableret i sommeren 2020 og består pt. af fire alsidige kommunikationsfolk samt en studentermedhjælper. Enheden medvirker bl.a. til at sikre lettilgængelig og specialiseret vejledning til specifikke målgrupper som fx skatteydere med udlandsforhold, personligt ejede virksomheder eller 3. parts-indberettere.

Du kommer til at arbejde med at:

  • indsamle og strukturere viden om og fra borgerhenvendelser.

  • udarbejde praksisnær vejledning, der understøtter specifikke målgruppers behov.

  • omsætte komplekse problemstillinger til brugervenlig vejledning.

  • opbygge nye læringsformater som fx e-læring, animation, lyd, tutorials og explainer-videoer.

  • understøtte en sammenhængende kommunikation og vejledning på tværs af Skattestyrelsens vejledningstilbud og forskellige kanaler.

  • deltage i tværgående projekter og analyser af kundetilfredshed, compliance, trends og analyser.

  • deltage i effektmåling af vejlednings- og kommunikationsaktiviteter med henblik på at målrette og forbedre vejledningen inden for personbeskatning.

Dygtig formidler med projektlederkompetencer
Personvejledning arbejder tæt sammen med de øvrige kommunikationsenheder i Skattestyrelsen om at sikre sammenhængende brugerrejser og brugervenlige kommunikationsløsninger, der gør, at flest muligt får betalt den korrekte skat til tiden.

I samarbejde med fagområdets skattefaglige specialister, skal du være med til at kommunikere praksisnær vejledning til borgere og virksomheder på en forståelig og relevant måde.

Vi søger derfor en dygtig kommunikations- og analyseprofil, der brænder for at formidle komplekse faglige budskaber, og som har stor lyst til og forudsætninger for at sætte sig ind i nyt, kompliceret stof. Vi vægter højt, at du er god til at samarbejde, og at du er engageret og konstruktiv i din tilgang til opgaveløsningen. Det er vigtigt, at du i din kontakt med borgere og samarbejdspartnere er professionel, imødekommende og myndig – og altid har borgeren i centrum.

Din baggrund
Du kan have en uddannelsesmæssig baggrund inden for kommunikation, antropologi, statskundskab eller lignende. Alternativt kan du have opnået tilsvarende faglighed, kvalifikationer og kompetencer gennem erhvervsarbejde. Det vigtigste er, at du har gode personlige og relationelle egenskaber, og at du kan kommunikere svært og kompliceret stof med forståelige budskaber.

Derudover vægter det højt, at du:

  • er nysgerrig, idérig og nyskabende i din tilgang til opgaverne.

  • er åben og imødekommende.

  • er løsningsorienteret, og at det falder dig naturligt at række ud i organisationen og indgå i tæt samarbejde med kolleger og samarbejdspartnere.

Det er et plus, hvis du har erfaring med at udarbejde vejledning til komplekse kommunikationsudfordringer – fx integreret systemvejledning, e-læringsmateriale eller explainer-videoer.

Både nyuddannede og erfarne kan komme i betragtning, og det er ikke en forudsætning, at du har en skattefaglig baggrund.

Personvejledning – din nye arbejdsplads
Personvejledning er en del af afdelingen Personprocesser i fagdirektørområdet Person, som har hovedsæde i Ribe. Du vil således blive en central del af den videre opbygning og konsolidering af enheden.

Vi tilbyder en rigtig god kultur, hvor vi prioriterer det gode samarbejde mellem kolleger samt giver gode muligheder for både faglig og personlig udvikling. Vi lægger vægt på, at det skal være meningsfuldt, udviklende og sjovt at gå på arbejde. Du kommer til at have en travl hverdag i en stor og kompleks organisation med mange kolleger og samarbejdspartnere på tværs af Skatteforvaltningen.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer senest den 31. oktober 2021 via linket nedenfor ”Søg jobbet her”. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Rasmus Kamp Kongsted på telefon 7237 2999.

Første runde samtaler afholdes den 3. november 2021. Hvis du går videre, skal du afsætte tid til udfyldelse af en personlighedsanalyse, en logisk test og evt. en case inden en anden samtalerunde den 11. november 2021. Forud for ansættelsen vil der desuden blive indhentet referencer og straffeattest. ​Forventet tiltrædelse snarest eller senest den 1. januar 2022.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Sorsigvej 35, 6760 Ribe.

Skattestyrelsen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 31. oktober

Frist: 31. oktober

Info

Virksomhed
Skattestyrelsen
Stillingsbetegnelse
Dygtig formidler med projektlederkompetencer
Kontakt
Rasmus Kamp Kongsted
Rasmus.Kongsted@sktst.dk
Telefon: 7237 2999
Website
Indrykningsdato
13-10-2021
Ansøgningsfrist
31. oktober
Adresse
Skattestyrelsen
Sorsigvej 35
6760 Ribe

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kursus

Facebook- og Insta-annoncering: Skab målbare resultater

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.