Digital Storyteller

Skatteministeriet
Skatteministeriet
Skatteministeriet søger en skarp digital storyteller til SoMe og digitale medier
I Skatteministeriet ønsker vi at præge den offentlige debat – også på de sociale medier. Vi søger en profil, der kan producere fængende og nærværende indhold samt udvikle vores tilstedeværelse på bl.a. Facebook. Hvis du er ambitiøs og har lyst til et spændende job tæt på skatteministeren med en til tider hektisk hverdag, er det måske dig, vi har brug for.
I Skatteministeriet ønsker vi at præge den offentlige debat – også på de sociale medier. Vi søger en profil, der kan producere fængende og nærværende indhold samt udvikle vores tilstedeværelse på bl.a. Facebook. Hvis du er ambitiøs og har lyst til et spændende job tæt på skatteministeren med en til tider hektisk hverdag, er det måske dig, vi har brug for.
 
Om jobbet 
Du vil blive en del af afdelingen Stab og Kommunikation. Afdelingen er ansvarlig for blandt andet pressearbejde, minister- og ledelsesbetjening, koordinering af huset og koncernens kommunikation samt Skatteministeriets eksterne og interne kommunikation.
 
Din primære opgave bliver at producere indhold til vores digitale kanaler – særligt video, men også fotos, tekst og andre formater. Oftest vil det være med fokus på ministeren, men du skal også bidrage til vores employer branding, interne nyheder og aktiviteter i vores ti styrelser.
 
Du vil som regel være udførende på opgaverne, men du vil skulle planlægge dem sammen med kolleger i huset og Regeringens Kommunikationsenhed. Derfor arbejder du tæt sammen med husets pressefolk, ministersektærer og grafiker, og du får også rig muligheder for at samarbejde med faglige specialister og repræsentanter fra styrelserne.
 
Derudover driver du ministeriets sociale medier, der p.t. tæller ministeriets profiler på Twitter og LinkedIn, skatteministerens Facebookside samt bidrag til Regeringens Instagramprofil. Du opsætter og eksekverer kampagner, publicerer indhold og følger op på performance, og ikke mindst sikrer du, at spørgsmål og kommentarer bliver bevaret. Endelig kan du også komme til at spille en rolle i driften og udviklingen af vores øvrige digitale kanaler, fx hjemmesider og intranet.
 
Stillingen kræver en vis fleksibilitet, da vi ofte arbejder med korte deadlines og du af og til skal følge ministeren på besøg rundt i landet.
 
Om dig 
Din uddannelsesmæssige baggrund er mindre afgørende, men du kan fx være (video)journalist, tv- og medietilrettelægger, cand.scient.pol, cand.comm eller lign. Det vigtigste er, at du kan producere og redigere video selv og har omfattende kendskab til og erfaring med relevante SoMe-platforme og digitale medier generelt, samt at du ønsker at være en del af en stor og kompleks organisation, hvor de politiske dagsordener i høj grad sætter deres præg på det daglige arbejde. Du har formentlig nogle års erfaring fra en lignende stilling.
 
Vi forestiller os derudover, at du:
  • Tænker i vinkling og gode historier og kan omsætte fx komplicerede tal- eller proceshistorier til korte visuelle formater
  • Har stor erfaring med at planlægge, optage og redigere budskabsvideoer og videoreportager til sociale medier. Vi bruger Premiere Pro til videoredigering.
  • Skriver godt i både korte og lange formater
  • Er udadvendt, nysgerrig og iderig og kan planlægge sammenhængende fortælleforløb
  • Evner at samarbejde med kolleger med andre fagligheder end dine egen
  • Arbejder struktureret, har et stærkt planlægningsgen og tager ansvar for at følge opgaverne til dørs
  • Følger med i politik og har erfaring med at producere indhold med gennemslagskraft, der kan flytte den offentlige dagsorden.


Om at arbejde i Skatteministeriet  
Skatteministeriets arbejde har indflydelse på alle danskeres liv og på al offentlig finansiering. Og med stor indflydelse følger stort ansvar. Vores arbejde skal leve op til de højeste faglige standarder, og vi skal være både dybt fagligt specialiseret og have blik for hele samfundets behov.  

I Skatteministeriet hjælper vi hinanden og samarbejder i hele koncernen om at løfte kvaliteten i alt, hvad vi gør. Høje ambitioner og fælles mål om integritet og transparens er kernen i vores arbejde. Vi har et stort fokus på ledelse og på udvikling af alle ansatte, professionelt såvel som menneskeligt. I ministeriet har vi en uformel og uhøjtidelig omgangstone, og vores daglige sparring medarbejdere imellem er en forudsætning for, at vi kan skabe gode løsninger, der fungerer i dag og er forberedt til i morgen. 


Ansøgning og ansættelse 
Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via nedenstående link senest den 23. august 2019 kl. 12.00. Der kan indgå tests i ansættelsesprocessen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Christoffer Grann på tlf. 72 38 98 10. 

Tiltrædelse snarest muligt og ansættelse efter gældende overenskomst. Arbejdsstedet er Nicolai Eigtveds Gade 28, 1402 København K.  

Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.  

Læs mere om ansættelse i Skatteministeriet på www.skm.dk/job.   

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 23. august kl. 12.00

Frist: 23. august kl. 12.00

Info

Virksomhed
Skatteministeriet
Stillingsbetegnelse
Digital Storyteller
Kontakt
Christoffer Grann
Telefon: 72 38 98 10
Website
Indrykningsdato
12-08-2019
Ansøgningsfrist
23. august kl. 12.00
Adresse
Skatteministeriet
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402 København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.