Kommunikatør

Skanderborg kommune
Skanderborg kommune
Kreativ kommunikatør med grøn pen
Kan du skrive fængende, engagerende og få relevante historier om nye klimatiltag og anlægsprojekter ud over rampen? Er du erfaren redaktør på sociale medier og god til at lave kommunikationsplaner? Og kan du lave videoer og godt indhold med mobiltelefonen? Så er det måske dig, vi søger til en stilling som kommunikationskonsulent i Skanderborg Kommune.

Du er uddannet journalist, cand.comm. eller lignende, og du har minimum et par års erfaring fra en tilsvarende stilling. Du kan inspirere og sætte dagsordenen med vigtige klimahistorier i nyhedsstrømmen. Du har helt styr på at formidle klare budskaber på tryk i byens rum – også med humor.

Mobilen er et vigtigt redskab, når du laver visuelt indhold, der rækker ud og skaber engagement på Skanderborg Kommunes sociale medieplatforme. Du er vant til at arbejde hands-on med både hjemmeside og sociale medier, hvor du kan tænke indholdet ind i en større strategisk ramme.

Du er initiativrig og har øje for de gode inspirerende klimahistorier, der gemmer sig rundt omkring i kommunen – både i kommunens eget arbejde såvel som hos virksomheder, borgere, foreninger, skoler m.m. Du forstår og kan løse behovet for positiv formidling af vej- og byggeprojekter - også til borgere på farten.
 

Dine hovedopgaver
Som ansat i kommunikationsafdelingen kommer du fortrinsvis til at løse opgaver inden for det tekniske område. Skanderborg Kommunes grønne omstilling og klimamål vil være det primære omdrejningspunkt for din arbejdsdag, men formidling af vejprojekter og skolebyggerier er også på to-do-listen i løbet af din arbejdsuge. Du skal forvente en fordeling mellem opgaverne, hvor over halvdelen af tiden er prioriteret til klima, og den øvrige tid går primært til vej-området, samt en mindre del til formidling af de kommunale byggeprojekter.


Dine hovedopgaver bliver:
  • Indsamling og formidling af klimatiltag og indsatser fra hele Skanderborg Kommune

  • Pressearbejde fx pressemeddelelser, pressekontakt etc.

  • Foto + videoredigering (primært til vores sociale medieplatforme)

  • Skrive tekster til outdoorskilte for at formidle vores anlægsprojekter som fortællinger.

  • Skrive tekster til tryksager, annoncer, infografik mv. i samarbejde med vores grafiker, samt.

  • Udvikling af nyt indhold og vedligehold af eksisterende indhold på skanderborg.dk (CMS: Dynamicweb)

  • Community management på Grøn Skanderborg (Facebookgruppe)

  • Sparring ift. kommunikationsplanlægning, strategisk kommunikation, målgrupper mv.

 

Velkommen hos os
Du bliver en del af kommunikationsafdelingen på seks ansatte med forskellige fagligheder. Vi er gode kolleger, der bakker hinanden op og hjælpes ad både med daglige opgaver og den strategiske planlægning. Her er plads til både travlhed, fordybelse og gode grin. Samtidig bliver du en del af en levende arbejdsplads i en attraktiv vækstkommune.

 

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer ugentligt. Løn og ansættelse i henhold til gældende overenskomst. Ansættelse er den 1. oktober eller snarest derefter. Arbejdsstedet er Skanderborg Kommune, Skanderborg Fælled 1, 8660 Skanderborg.

 

Frist
Søndag den 7. august kl. 23:59. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 33, 2022. Du skal forvente at præsentere en mindre opgave ved samtalen.

 

Flere oplysninger
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sekretariats- og kommunikationschef Thomas Larsen på thomas.larsen@skanderborg.dk eller mobil 29 33 94 97 eller chefkonsulent i Plan, Teknik og Miljø Maria Molde på maria.molde@skanderborg.dk eller telefon 87 94 77 14.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 7. august

Info

Virksomhed
Skanderborg kommune
Stillingsbetegnelse
Kommunikatør
Kontakt
Thomas Larsen
thomas.larsen@skanderborg.dk 
Telefon: 2933 9497
Website
Indrykningsdato
03-06-2022
Ansøgningsfrist
7. august
Adresse
Skanderborg kommune

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kursus

Lær at lave video til SoMe

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.