Kommunikationsrådgiver

SF
SF
Digital rådgiver til SF's kommunikationsteam
Har du lyst til at hjælpe med at styrke og udvikle SF’s digitale kommunikation? Er du god til at skabe engagement og gejst internt og eksternt i en organisation gennem digitale medier? Kan du omsætte kompliceret politisk stof til en stærk visuel og levende fortælling?

Så er du et godt bud på SF’s nye digitale rådgiver. SF søger nemlig en kommunikationsrådgiver, som skal hjælpe med at drive og styrke SF’s digitale kommunikation. Du vil få en spændende arbejdsdag med gode kolleger i et uformelt og krævende politisk miljø på Christiansborg og lejlighedsvis skulle deltage i aktiviteter rundt omkring i landet. Du skal trives i en travl hverdag, være holdspiller, initiativrig og kreativ.

Jobbet

Sammen med dygtige kolleger skal du bidrage til udvikling af SF’s digitale kommunikation. Du får ansvar for at skabe digital inddragelse og engagement i den eksterne såvel som den interne kommunikation. Du skal hjælpe SF’s folketingsmedlemmer med at styrke deres digitale tilstedeværelse og hjælpe dem med at navigere i en digital virkelighed, der hele tiden forandrer sig. Du bidrager til indhold til sociale medier og hjemmeside f.eks. i form at grafik, film, foto og tekst. Du skal varetage SF’s annoncering på sociale medier, drift af hjemmeside og SEO samt bidrage til sammenhæng og integration mellem platforme. Endelig skal du sikre databeskyttelse og overholdelse GDPR og anden lovgivning på området.

Dig

Vi forventer, at du har mindst et par års erfaring med digital kommunikation og en god forståelse for politik og samfundsforhold generelt. Du har erfaring med professionel drift, udvikling og produktion af indhold til Facebook, Instagram og hjemmesider i form af foto, film, grafik og tekst. Du har teknisk snilde samt erfaring med målrettet brug af sociale medier og annoncering. Erfaring med Adobes programmer – især InDesign og Illustrator, og måske Photoshop, Premiere eller After Effects er en fordel. Du kender til at arbejde med CMS og er hurtig til at sætte dig ind i nye systemer.

Os

SF har 35 medarbejdere, som betjener folketingsgruppe, Europa-parlamentarikere og partiorganisation i hjertet af det politiske liv på Christiansborg. Du vil indgå i et team af fagligt dygtige og engagerede journalister og kommunikationsmedarbejdere. Vi har konstant fokus på, hvordan vi bedst forandrer verden i en mere grøn og solidarisk retning. Arbejdet med at fremme SF’s politik og mærkesager er præget af det dynamiske liv på Christiansborg og afspejler, at politik handler om at gøre en forskel. Her er tempoet højt og få dage ens. Du kommer helt tæt på det politiske maskinrum og får stor indflydelse på dine arbejdsopgaver og rig mulighed for at bidrage med egne ideer. Her er højt til loftet, kort til smil og plads til store og små diskussioner ved bordfodboldspillet og kaffemaskinen.

SF er et handlingsparti, og derfor sigter vi på, at der skal være kort fra holdning til handling. Som arbejdsplads tilbyder vi gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi sætter videndeling, tværfaglighed og fleksibilitet højt. Vi lægger vægt på engagement, kreativitet og en uformel omgangstone præget af humor, sparring, anerkendelse samt konstruktiv kritik. I SF har vi masser af dygtige ildsjæle på tværs af landet og er i tæt dialog med mange samarbejdspartnere. Sammen er vi stærkest, og derfor vægter vi dine evner til at samarbejde og opbygge relationer med samarbejdspartnere.

SF ser mangfoldighed som en styrke, og vi opfordrer derfor alle kvalificerede - uanset køn, kultur og etnisk baggrund - til at søge de opslåede stillinger.

Ansøgning sendes senest den 17. november. Tiltrædelse 1. januar eller snarest herefter. Stillingen er tidsbegrænset for en periode på 3½ år.

Spørgsmål kan rettes til SF’s presse- og kommunikationschef Sigrid Rasmussen 3337 4476 eller sekretariatsleder Jens Andersen 3337 4487.

Ansøgningsfrist er 17/11/2019.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 17. november

Frist: 17. november

Info

Virksomhed
SF
Stillingsbetegnelse
Kommunikationsrådgiver
Kontakt
Sigrid Rasmussen
sigrid.rasmussen@ft.dk
Telefon: 33374476
Website
Indrykningsdato
29-10-2019
Ansøgningsfrist
17. november
Adresse
SF
Christiansborg
1240 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.