Studentermedhjælper

Settlementet Vesterbro
Settlementet Vesterbro
Studentermedhjælp søges: Kommunikation for Settlementet Vesterbro
Settlementet Vesterbro har arbejdet socialt i Vesterbros gader i over 100 år. I dag skaber vi fællesskaber, hvor mennesker mødes på tværs og bygger hinanden - og fællesskabet - op. Vores arbejde er baseret på stærke professionelle kompetencer, og frivillige kræfter indgår som ligeværdige aktører i de enkelte indsatser. Vi bruger vores viden konstruktivt i den bredere debat om samfundets sociale udvikling. På den måde bidrager vi til kampen mod social udsathed, ulighed og ensomhed.

Til vores arbejde med at skabe skab håb, forandring og meningsfulde fællesskaber søger vi nu en studentermedhjælper til at styrke vores kommunikationsindsats overfor alle Settlementets mange brugere, frivillige og (kommende) private støtter.

Som studentermedhjælp indenfor kommunikation får du mulighed for at arbejde med ekstern kommunikation, som kommer til udtryk både skriftligt og visuelt. Du kommer til at arbejde med mange spændende og alsidige opgaver, i et tæt samarbejde med et lille team af dedikerede kollegaer, som arbejder på at opbygge Settlementets nye private bidragsprogram.

Det skal du arbejde med:

 • Udvikling og drift af vores nye nyhedsbrev, som skal udkomme med fast frekvens og efter fast skabelon. Vi bruger mailchimp som mailsystem.

 • Opdatere vores hjemmeside med relevante historier om vores sociale indsats og den forskel, vi gør lokalt.

 • Sikre, at vores kommunikation er strømlinet og at design og brandguide efterleves.

 • Drive vores sociale medier, vi har profiler på Facebook og Instagram.

 • Indsamle, formidle og versionere historier om Settlementets indsats.

 • Deltage i planlægningen, udviklingen og afviklingen af vores kampagner, der skal skabe engagement lokalt.

 

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du er studerende - helst med 2 år tilbage af dit studie. Måske går du på en relevant videregående uddannelse indenfor kommunikation, dansk, journalistisk, grafisk design, multimediedesign eller noget helt sjette. Din uddannelsesretning er ikke det vigtigste for os. Det er derimod din indstilling, dit drive og dit ønske om at være med til at gøre en forskel for udsatte i byen, gennem dit arbejde med at formidle og fortælle historierne om vores indsats i Settlementet.
 
Du brænder for kommunikation, både skriftligt og visuelt. Dine arbejdsopgaver vil bestå af en del skriftligt arbejde, og det er derfor afgørende, at du kan skrive velformuleret og fængende og formår at fortælle historierne om vores arbejde.
 
Du kommer til at arbejde blandt engagerede kollegaer og få mangeartede opgaver. Det er derfor vigtigt, du kan se dig selv værende en del af et team, som brænder for at gøre en forskel for de udsatte.
 
Du arbejder selvstændigt, men er en stærk teamplayer med evne til at håndtere mange opgaver på én gang, ofte med deadlines.

 

Vi forestiller os, at:

 • Du har en god fornemmelse for, hvad der ”virker” på sociale medier.

 • Du har sans for visuel kommunikation og kan sikre en stærk formidling af det indhold, du skaber.

 • Du har solide sproglige evner, behersker dansk på højt niveau og er en erfaren skribent.

 • Du arbejder struktureret, selvstændigt og er klar til at tage ansvar.

 • Du er en erfaren bruger af SOME – ord, billede, video (Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har arbejdet med optagelse og redigering af video).

 

Det er et plus, men ikke et krav, hvis du har prøvet at lave annoncering på sociale medier. Stillingen er 15-20 timer/uge efter nærmere aftale og med opstart f.eks. i september 2022 – eller hurtigst muligt.

 
Arbejdssted er som udgangspunkt Settlementets kontor på Dybbølsgade 41 på Vesterbro, hvor du vil få et uformelt og engageret arbejdsmiljø med gode kolleger.
 
Stillingen som studentermedhjælper med fokus på kommunikation hos Settlementet kræver naturligvis flydende danskkundskaber.
 
 
Vil du vide mere?
For yderligere spørgsmål om stillingen kontakt venligst udviklingschef Julie Takla Helsted på julie.takla@settlementet.dk
 
Send os en kort skriftlig ansøgning på max én side og CV. Send din ansøgning til julie.takla@settlementet.dk. Bemærk venligst, at kun kandidater inviteret til interview vil blive kontaktet.

 

Besøg os på www.settlementet.dk

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: Hurtigst muligt

Frist: Hurtigst muligt

Info

Virksomhed
Settlementet Vesterbro
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Kontakt
Julie Takla Helsted
julie.takla@settlementet.dk
Website
Indrykningsdato
26-07-2022
Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt
Adresse
Settlementet Vesterbro
Dybbølsgade 41
Vesterbro

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.