Studentermedhjælper

Rudersdal Kommune
Rudersdal Kommune
Studentermedhjælper til Rudersdal Kommune
Der er få steder, hvor borgeren er tættere på ’det offentlige’ end i en kommune: Uanset om det er ved livets begyndelse, i årene i folkeskolen, i de mange år som skatteborger eller ved livets slutning, kan man ikke undgå at være i kontakt med kommunen. 
Hvis du vil i infight med dette, og hvis du vil have sociale medier, nye digitale platforme, intern kommunikation, mediekontakt og interessenthåndtering op under neglene, så har du lige nu mulighed for at blive studentermedhjælper i Rudersdal Kommune nord for København i god cykelafstand og tæt på S-tog (fem minutters gang fra Holte Station). 
 
Hvad tilbyder vi?
Et job som studentermedhjælper ca. 15 timer om ugen på rådhuset i Rudersdal Kommune, hvor du vil få din daglige gang i en ambitiøs kommune. Du bliver ansat i kommunikationsafdelingen i Rudersdal Kommune, som blandt andet arbejder med kommunikationsrådgivning, intern og ekstern kommunikation, digitale og sociale medier, analyser, forandringsprocesser, issues management og meget mere.
 
Kommunikationsafdelingen består af seks fagligt stærke profiler, og vi arbejder tæt sammen med forvaltningsområder, institutioner og afdelinger i kommunen. Vi har desuden et veletableret kommunikationsnetværk med de medarbejdere, som arbejder med kommunikation i de enkelte forvaltninger, institutioner og afdelinger.
 
Du bliver ansat efter overenskomsten mellem din faglige organisation og KL.
 
Hvad forventer vi?
  • At du er på den afsluttende del af din uddannelse. Retningen er ikke væsentlig, men vi forventer, at kommunikation indgår i dit studievalg.
  • Det er absolut et plus, hvis du har arbejdet som studentermedhjælper i en organisation før.
  • At du er ambitiøs og vil have noget fagligt ud af din ansættelse hos os.
  • At du er selvstændig, grundig og udadvendt.
  • At du har en god og flydende pen.
  • At du interesserer dig for online medier og gerne også har erfaring med et eller flere nyere CMS’er (gerne Drupal og/eller Umbraco).
Ansøgning
Vi holder samtaler i første del af oktober og forventer at vores nye studentermedhjælper kan starte den 1. november 2019, gerne tidligere.
 
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Jens Gregersen på jegr@rudersdal.dk, mobil 72 68 11 50 eller chefkonsulent Mette Kristine Kjær Bach, mbac@rudersdal.dk, mobil 72 68 11 53.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 27. september

Frist: 27. september

Info

Virksomhed
Rudersdal Kommune
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Kontakt
Jens Gregersen
jegr@rudersdal.dk
Telefon: 72 68 11 50
Website
Indrykningsdato
12-09-2019
Ansøgningsfrist
27. september
Adresse
Rudersdal Kommune
Øverødvej 2
2840 Holte

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.