Presse- og kommunikationschef

Roskilde Kommune
Roskilde Kommune
Presse- og kommunikationschef til Roskilde Kommune
Roskilde Kommune søger en faglig stærk presse- og kommunikationschef, der kan rådgive byråd, borgmester og direktion, sætte strategisk retning for kommunikationsarbejdet og være en dygtig leder af kommunikationsmedarbejderne.
Kommunikationsafdelingen har ti medarbejdere, og den varetager opgaver som: strategisk rådgivning, presseopgaver, nyhedsproduktion, sociale medier, design, hjemmeside, intranet, branding, taleskrivning og intern kommunikation og undervisning. Nogle af de kommende opgaver er ny kommunikationsstrategi, ny hjemmeside, nyt intranet og Tour de France start i 2021. Afdelingen er placeret på rådhuset med reference til kommunaldirektøren tæt på den politiske og administrative ledelse.

Vi forventer, at du som ny presse- og kommunikationschef har en stærk faglighed, og at du har erfaring som rådgiver for en politisk ledelse. Du er en dygtig leder, der kan give relevant faglig sparring, som kan sætte strategisk retning, og som tør prioritere. Du har rigtig gode relationelle kompetencer, og du er en dygtig netværker.

Du kan læse mere om stillingen i en uddybende job- og personprofil (pdf). Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til kommunaldirektør Henrik Kolind, Roskilde Kommune, tlf. 2010 6688 eller partner Henning Meldgaard Nielsen, Genitor, tlf. 3141 0563. For mere information om kommunen se Roskilde Kommunes hjemmeside. Roskilde Kommune tilbyder overenskomstansættelse på cheflønsaftalen, og lønniveauet er ca. 700.000 kr. årligt ekskl. pension.

Du kan søge stillingen nedenfor.

Ansøgningsfristen udløber mandag den 25. november 2019.

I forbindelse med ansættelse indhentes straffeattest.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 25. november

Frist: 25. november

Info

Virksomhed
Roskilde Kommune
Stillingsbetegnelse
Presse- og kommunikationschef
Kontakt
Henrik Kolind
Telefon: 2010 6688
Website
Indrykningsdato
25-10-2019
Ansøgningsfrist
25. november
Adresse
Roskilde Kommune
Rådhusbuen 1
4000 Roskilde

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kursus

Gratis morgenseminar: Den gode kampagne

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.