Praktikant

Roskilde Festival
Roskilde Festival
Roskilde Festival søger praktikant til intern kommunikation
Nu har du muligheden for at komme med ind i maskinrummet og prøve kræfter med intern kommunikation hos Roskilde Festival, Nordeuropas største kulturelle begivenhed, som hvert år samler 130.000 glade festivaldeltagere til en fejring af musik, kunst og fællesskab.

Som praktikant vil du spille en central rolle i den daglige dialog med Roskilde Festivals talrige dedikerede frivillige og ansatte. Du vil opleve sparring med engagerede kollegaer, få mulighed for at anvende din faglighed i praksis og ikke mindst få indblik i Roskilde Festivals unikke organisation, der inddrager frivillige i alle led.

 

Her er et udpluk af de opgaver, som du har mulighed for at prøve kræfter med:

  • Produktion af nyheder og informationer til intranet
  • Udsendelse af nyhedsbreve
  • Redaktørarbejde på trykte publikationer
  • Dialog med frivillige på sociale medier
  • Tekstproduktion til Roskilde Festivals app

 

Vi forventer, at du befinder dig på overbygningen af en relevant videregående uddannelse, at du kan arbejde selvstændigt i et travlt miljø, og at du er fyldt med initiativer og kreative idéer, som du kan omsætte til kommunikation.

 

Om forløbet
Du bliver fuldtidspraktikant fra omkring starten af februar til 7. juli (for du skal selvfølgelig med, når det går løs på festivalpladsen). Forløbet er ulønnet, men du får dækket dine transportudgifter. Skæve arbejdstider og aftenmøder er en del af vores kultur, når festivalen nærmer sig. Vi er naturligvis åbne for fleksible arbejdstider, så du kan beholde et eventuelt studiejob.

 

Vores kontor ligger i Roskilde, og du får masser af kollegaer, der dagligt samarbejder om at skabe og opbygge årets Roskilde Festival. Du vil opleve en dynamisk arbejdsplads med en åben og uformel atmosfære og med stor erfaring i at håndtere frivillig arbejdskraft og praktikanter. Du bliver også en del af et tæt netværk af praktikanter fra mange forskellige studieretninger.

 

Sådan søger du
Send os en ansøgning på højst en side samt et CV til oliver.mellergaard@roskilde-festival.dk, hvor du forklarer os, hvorfor du bør blive en del af holdet.

 

Samtaler og ansættelse foregår løbende, så vi opfordrer til, at du søger hurtigst muligt. Har du spørgsmål til forløbet, skal du være velkommen til at kontakte Oliver Deichmann Mellergaard på ovennævnte mailadresse.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 1. december

Frist: 1. december

Info

Virksomhed
Roskilde Festival
Stillingsbetegnelse
Praktikant
Kontakt
Oliver Deichmann Mellergaard
oliver.mellergaard@roskilde-festival.dk
Website
Indrykningsdato
26-09-2018
Ansøgningsfrist
1. december
Adresse
Roskilde Festival
Havsteensvej 11
4000 Roskilde

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.