Formidler og strateg

Rønne Havn A/S
Rønne Havn A/S
Rønne Havn A/S søger en ambitiøs og dygtig formidler og strateg.
Da vores nuværende Public Affairs- og kommunikationschef har valg at søge nye udfordringer, søger Rønne Havn A/S en ambitiøs og dygtig formidler og strateg, der kan videreføre og udvikle havnens professionelle og strategisk velfunderede kommunikation, presse og public affairs indsats.

Vi tilbyder en bred og alsidig opgaveportefølje, et stort nationalt og internationalt interessent-landskab og netværk, et konkurrencedygtigt nyt havnebyggeri, højaktuelle dagsordner som havvind, klimaforandringer, bæredygtighed og CO2-reduktion og en arbejdskultur præget af proaktivitet, kreativitet og et højt ambitionsniveau. 

Stillingen som Public Affairs- og kommunikationschef er er en nøgleposition i organisationen med ansvar for at drive og udvikle den strategiske kommunikation og markedsføring, der sikrer, at Rønne Havn A/S står stærkt i forhold til kunders og samarbejdspartneres valg af havn. 

Du vil være i konstant tæt dialog og samspil med nationale og internationale samarbejdspartnere og det bornholmske erhvervsliv og samfund. Især de igangværende udbygnings- og udviklingsprojekter samt de langsigtede planer for havnen stiller krav om en professionel international kommunikationsstandard, ikke mindst i forhold til B2B aktiviteter.

Dine primære opgaver vil være at drive og udvikle Rønne Havns interne og eksterne strategiske kommunikation med udgangspunkt i Rønne Havns kommunikationsstrategi samt at holde sig opdateret på de politiske dagsordner, og i samarbejde med direktionen varetage Rønne Havns politiske interesser på både strategisk og taktisk niveau.

I tæt samspil med de øvrige chefer og direktionen får du en central rolle i at udvikle nye initiativer på det internationale og nationale marked til gavn for de enkelte forretningsområder og virksomheden som helhed. Blandt andet forventes du at være drivkraften bag og tovholder på en strategisk kommunikations-og marketingplan for de enkelte forretningsområder. 

Du motiveres af dette brede ansvar, hvor der kan tilføres værdi i både stort og småt, og hvor det er den sikre, korrekte og kompetente kommunikation, der er i højsædet som en afgørende forudsætning for, at Rønne Havn kan indfri de ambitiøse udviklingsplaner.

Vi forventer, at du har følgende erfaringer og færdigheder: 

 •  En relevant uddannelsesmæssig baggrund. 
   
 •  Bred kommunikationsfaglighed.
   
 •  Minimum 5 års relevant erfaring med kommunikation, branding, pressehåndtering og politisk interessevaretagelse både på et strategisk og taktisk niveau.
   
 •  Din mundtlige og skriftlige kommunikation på både dansk og engelsk er på et højt niveau. 
   

Du er en dygtig og inspirerende formidler og har strategisk og politisk sans i særklasse. Du har stærke relationelle kompetencer og er en troværdig netværker, der naturligt skaber gode og tillidsfulde relationer.  Du er dygtig til og har erfaring med at drive projekter og opnå resultater i processer, hvor der er mange interessenter.

Alle, der på baggrund af stillingsopslaget overvejer sin interesse i stillingen, er meget velkomne til at kontakte Mercuri Urval ved Line Møgelvang Villadsen på 4167 8243, line.mogelvang.villadsen@mercuriurval.com.

Såfremt du ønsker at søge stillingen, kan du uploade ansøgning på siden her. 

Ansøgningsfristen udløber den 7. december 2020 kl. 10.00.

Første samtalerunde forventes afholdt den 14. december og anden samtalerunde den 22. december 2020.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 7. december

Frist: 7. december

Info

Virksomhed
Rønne Havn A/S
Stillingsbetegnelse
Formidler og strateg
Kontakt
Line Møgelvang Villadsen
line.mogelvang.villadsen@mercuriurval.com
Telefon: 4167 8243
Website
Indrykningsdato
17-11-2020
Ansøgningsfrist
7. december
Adresse
Rønne Havn A/S
Rønne

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.