Studentermedhjælpere

Rigspolitiet
Rigspolitiet
Studentermedhjælpere til kommunikation i Rigspolitiet
Vil du arbejde i en kommunikationsafdeling, som altid er i midten af begivenhederne og hvor der altid er travlt med krisekommunikation, pressehåndtering, intern kommunikation, kampagner og en masse andet. Kan du arbejde selvstændigt – også når det går stærkt? Så er du måske Rigspolitiets nye studentermedhjælper.
Rigspolitiets Kommunikationsafdeling har det koordinerende og styrende ansvar for håndtering af kommunikationen vedr. Covid-19. Vi søger to studenter til at indgå i den nationale krisestyringsenhed og derudover bidrage til politiets øvrige kommunikationsindsats. Så har du mod på at arbejde i en afdeling, hvor der altid er travlt, hvor du er midt i begivenhedernes centrum og hvor der skal løses opgaver inden for krisekommunikation, pressehåndtering, intern kommunikation, forebyggelses- og rekrutteringskampagner og en hel masse andet, så er det nok dig, vi søger. Især hvis du kan arbejde selvstændigt og ikke er bange for at smøge ærmerne op og tage fat. 
 
Om jobbet
En central opgave for vores studentermedhjælpere er monitorering af mediebilledet – både i de etablerede medier og de sociale - for på den måde at understøtte arbejdet i de nationale krisestabe. Samtidigt bidrager du også til besvarelse af borgerhenvendelser på politiets egne sociale medier og derudover vil du – afhængigt af afdelingens behov og dine kompetencer - arbejde med indhold til sociale medier, filmproduktion (optage og redigere og tekste film, fotografere, bistå ved mindre analyseopgaver, skrive til og vedligeholde vores landsdækkende intranet og assistere på produktioner, projekter, præsentationer mm.)
 
Vi forventer At du er i gang med en relevant videregående uddannelse og har et godt kendskab til medielandskabet. Du færdes som indfødt på de sociale medier og har forståelse og interesse for mediernes måde at arbejde på. Du tager ansvar for selv at løse dine opgaver og er struktureret og detaljeorienteret. Du går til alle opgaver – store som små – med en positiv indstilling, er fleksibel og har god allround forståelse for danske samfundsforhold. Derudover er det en fordel men ikke et krav, hvis du har erfaring med brug af Premiere Pro til videoproduktion samt diverse billedbehandlingsprogrammer. 
 
Ansættelsesforhold 
Den ugentlige arbejdstid er 20 timer om ugen. Arbejdstiden aftaler vi sammen – også når det gælder behov for eks. at arbejde mindre i dine eksamensperioder, men weekendarbejde kan forekomme.
 
Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst.
 
Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet med adresse på Polititorvet 14, 1780 København V.
 
Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse. 
 
Ansættelsen er som udgangspunkt fra den 1. december 2020 eller hurtigst muligt derefter. 
 
Kontakt 
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte pressechef Thomas Kristensen på tlf.: 4174 7426 eller e-mail: tjk004@politi.dk.
 
Du kan finde mere information om politiet på www.politi.dk. 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 29. november

Frist: 29. november

Info

Virksomhed
Rigspolitiet
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælpere
Kontakt
Thomas Kristensen
tjk004@politi.dk
Telefon: 4174 7426
Website
Indrykningsdato
29-10-2020
Ansøgningsfrist
29. november
Adresse
Rigspolitiet
Polititorvet 14
1780 København V

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.