Kommunikationschef

Rigsadvokaten
Rigsadvokaten
Kommunikationschef til Rigsadvokaten
Brænder du for kommunikation af og indflydelse på samfundsvigtige opgaver? Vi søger en kommunikationschef til at stå i spidsen for anklagemyndighedens kommunikation og til at være vores ansigt udadtil.

Stærk kommunikationsfaglig leder med strategisk sans

Som leder for anklagemyndighedens kommunikationsteam hos Rigsadvokaten står du i spidsen for anklagemyndighedens strategiske kommunikationsindsats og rådgivning på tværs af hele landet. Du er ansvarlig for at bidrage til videreudviklingen og styringen af den interne og eksterne kommunikation, hvor formålet både er at understøtte en stærk fælles identitet og den bedst mulige formidling af straffesager i et komplekst mediebillede.

Du vil opnå et unikt indblik i alle former for straffesager i Danmark, store som små, og du får en central rolle i at klæde vores dygtige medarbejdere og ledere på til at håndtere medierne. Det indebærer medietræning og direktionsbetjening samt relevant og kompetent sparring.

Du bliver daglig leder for kommunikationsteamets 8 medarbejdere, som er en dynamisk, kompetent og engageret gruppe bestående af forskellige kommunikationsfagligheder. Opgaverne består af alt fra pressehåndtering og kontakt til interessenter til nyhedsformidling på sociale platforme og intranet.

Som leder skal du bidrage til implementering og videreudvikling af anklagemyndighedens overordnede strategi, såvel som SoMe-, kommunikations- og mediestrategi. Din rolle er at sætte retningen for kommunikationsteamets arbejde gennem planlægning, styring og prioritering af sektionens opgaver og ressourcer sammen med de øvrige ledere hos Rigsadvokaten, hvor du indgår i et bredt lederteam.

 

Vores forventninger til dig

Du skal have betydelig erfaring med pressekontakt og med at fungere som ansigt udadtil.

Du skal være udstyret med et stort personligt engagement og interesse for anklagemyndighedens samfundsmæssige betydning og virke. Du skal både have gennemslagskraft og strategisk forståelse, men også kunne tænke praktisk og løsningsorienteret for at sikre, at vi kommer i mål trods udfordringer i en uforudsigelig hverdag.

Du har en relevant uddannelse, og vi forventer, at du har solid erfaring med kommunikation – gerne fra en større offentlig virksomhed, organisation eller NGO (evt. fra et medie eller bureau). Det er en fordel, hvis du har nogle års dokumenteret ledererfaring.

Derudover forudsætter vi, at du ved, hvad det betyder at være en del af en politisk styret koncern med mange interessenter, samarbejdspartnere og leverandører og evner at eksekvere strategier og planer med øje for helheden. Det kræver, at du både besidder stor grundighed og eksekveringskraft og evner at tænke på de store linjer og djævlen i detaljen.

Dit personlige engagement, entusiasme og drive smitter af på dine omgivelser, og du går til opgaverne med åbenhed og godt humør.  I dagligdagen er du en tilgængelig leder, der skaber tillid og formår at motivere og engagere dine medarbejdere. Du besidder veludviklede relationelle kompetencer og trives naturligt i et samspil med andre fagligheder på tværs af organisationen.

 

Ansættelsesvilkår

Ansættelse sker efter gældende overenskomst. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg afhængig af kompetencer og erfaring.

Det er en forudsætning for ansættelse i stillingen, at du kan sikkerhedsgodkendes.

 

Søger du?

Har du lyst til at blive en del af anklagemyndigheden, skal du sende en motiveret ansøgning med tilhørende eksamensudskrift og andre relevante bilag, som skal være Rigsadvokaten i hænde senest den 25. marts 2020 klokken 12.

Du kan sende din ansøgning via nedenstående link.

 

Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

 

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål til stillingen, er du er velkommen til at kontakte personalejurist Christine Pold Mikkelsen på tlf. 3031 9899.

Du kan læse mere om os på www.anklagemyndigheden.dk 

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 15. april kl. 12.00

Frist: 15. april kl. 12.00

Info

Virksomhed
Rigsadvokaten
Stillingsbetegnelse
Kommunikationschef
Kontakt
Christine Pold Mikkelsen
Telefon: 30 31 98 99
Website
Indrykningsdato
26-02-2020
Ansøgningsfrist
15. april kl. 12.00
Adresse
Rigsadvokaten
Frederiksholms Kanal 16
1220 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.