Praktikant

RelationsPeople
RelationsPeople
Skal du være vores praktikant i forårssemesteret 2023?
Vil du gerne arbejde tæt sammen med erfarne rådgivere om faglige udfordringer for interessante danske og internationale kunder? Vi søger en ambitiøs studerende til en praktikplads i foråret 2023. 

Din profil
Du har overvejet, om du en dag skal være konsulent og ser praktikperioden som en oplagt mulighed for at undersøge branchen i praksis. 

Du er i slutningen af din bacheloruddannelse eller læser på en relevant kandidatuddannelse. Du er fagligt ambitiøs, og du har evnen til hurtigt at tilegne dig viden – og til at omsætte den til handling. Akademiske evner er kun en del af pakken. Derfor er vi også nysgerrige efter at høre, hvad du engagerer dig i ved siden af studiet.  

 

Vi tilbyder dig at…

  • Du får en hverdag og et forløb fyldt med udfordringer, der vil ruste dig til en fremtid på et bureau.

  • Du kommer til at arbejde med kontakt til medier, skriveopgaver, kreative oplæg, udformning af pressemeddelelser, sociale medier, research i forbindelse med new bizz-projekter, samt planlægning og afholdelse af events.

  • Du vil få løbende udviklingssamtaler med feedback på dit arbejde, så du lærer mest muligt. 

  • Du bliver en del af flere faste kundeteams

 

Hvad vi forventer
Vi forventer, at du er klar på at lære en masse og udfordre dig selv fagligt. Du kan arbejde selvstændigt og har øje for detaljen. Du har et godt humør, stort engagement og lysten samt viljen til at lære. Du tør sige din mening og komme med dit perspektiv på tingene, så vi også kan lære noget af dig.

 

Om os
RelationsPeople er et fagligt ambitiøst kommunikationsbureau med 14 ansatte, der alle arbejder tæt sammen i kundeteams. Vi indgår i PeopleGroup-koncernen og holder til i Ørstedhus med 250 ansatte inden for reklame, medierådgivning, visuel identitet, digital kommunikation, online og trykte bøger og meget andet. Vi har i RelationsPeople lang erfaring med at have praktikanter og studenter, og vi er aktive som undervisere, vejledere og forfattere af undervisningsmateriale på videregående uddannelser. Vi uddeler også en årlig pris til bedste kommunikationsspeciale på CBS. 

 

Praktisk info 
Du får en praktikvært og sammen lægger I en udviklingsplan, som I følger op på gennem hele perioden. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen, og praktikopholdet er lønnet. Et praktikophold hos os varer 5-6 måneder, og vi forventer, at du afsætter semesteret til at indgå fuldtid i arbejdet på kontoret. Praktikforløbet er fleksibelt og løber fra januar/februar 2023 alt efter, hvordan det passer med dit studie. 

 

Ansøgningsfrist 
Hvis du er interesseret i at høre mere om os og livet som praktikant, er du altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. Du kan også lære os at kende på LinkedIn og Instagram

 

Vi er åbne for alle typer af ansøgninger, såvel video som tekst, så send din motiverede ansøgning med CV hurtigst muligt til Kristoffer Kej på kristoffer@relationspeople.dk

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: Hurtigst muligt

Frist: Hurtigst muligt

Info

Virksomhed
RelationsPeople
Stillingsbetegnelse
Praktikant
Kontakt
Kristoffer Kej
kristoffer@relationspeople.dk
Telefon: 22 65 52 56
Website
Indrykningsdato
26-10-2022
Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt
Adresse
RelationsPeople
Vester Farimagsgade 41
1606 København V

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.