Praktikant

RelationsPeople
RelationsPeople
Er du en af vores to praktikanter i efterårssemesteret 2019?
RelationsPeople søger to ambitiøse studerende til et praktikforløb, som vil byde på masser af faglige udfordringer for interessante danske og internationale kunder.  
Din profil   
Du har overvejet, om du en dag skal være konsulent, og ser praktikperioden som en oplagt mulighed for at undersøge branchen i praksis. 
 
Du er i slutningen af din bacheloruddannelse eller læser på en relevant kandidatuddannelse. Du er fagligt ambitiøs, men det vigtigste er, at du har evnen til hurtigt at tilegne dig viden – og til at omsætte den til handling. Akademiske evner alene gør ikke et helt menneske, derfor er vi også nysgerrig efter at høre, hvad du engagerer dig i ved siden af studiet.
 
 
Vi tilbyder dig
Du får en hverdag og et forløb fyldt med udfordringer, der vil ruste dig til en fremtid på et bureau.
 
  • Du kommer til at arbejde med kontakt til medier, skriveopgaver, kreative oplæg, udformning og oversættelser af pressemeddelelser, sociale medier, research i forbindelse med new bizz-projekter, samt planlægning og afholdelse af events.
  • Du vil få løbende udviklingssamtaler med feedback på dit arbejde, så du lærer mest muligt.
  • Du vil sammen med studentermedhjælpere, øvrige praktikanter og en seniorkonsulent få ansvaret for at udvikle og køre en kampagne for rekruttering af det næste hold praktikanter.
 
Det vi forventer
Vi forventer, at du er klar på at lære en masse og presse dig selv fagligt. Du kan arbejde selvstændigt og har øje for detaljen. Du har et godt humør, stort engagement og lysten samt viljen til at lære. Du tør sige din mening og komme med dit perspektiv på tingene. 
 
Om os
RelationsPeople er et fagligt ambitiøst kommunikationsbureau. Vi indgår i PeopleGroup-koncernen og holder til i Ørstedhus med 250 ansatte inden for reklame, medierådgivning, visuel identitet, digital kommunikation, landsdækkende taleradio, online og trykte bøger og meget andet. Vi har i RelationsPeople lang erfaring med at have praktikanter og studenter, og vi er aktive som undervisere, vejledere og forfattere af undervisningsmateriale på videregående uddannelser. Vi uddeler også en årlig pris til bedste kommunikationsspeciale på CBS.
 
Praktisk info
Du får en praktikvært og sammen lægger I en udviklingsplan, som I følger op på gennem hele perioden. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen. Et praktikophold hos os varer 5-6 måneder, og vi forventer, at du afsætter semesteret til at indgå fuldtid i arbejdet på kontoret. Praktikforløbet løber fra august 2019.
 
Ansøgningsfrist
Hvis du er interesseret i at høre mere om RelationsPeople og livet som praktikant, så slår vi dørene op til en eftermiddag, tirsdag den 26. marts, hvor du kan høre mere om bureauet. Tilmelding sker via dette link.
 
Vi er åbne for alle typer af ansøgninger, såvel video som tekst, så send din motiveret ansøgning med CV senest den 29. marts til Andreas Hedensten på ahe@relationspeople.dk.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 29. marts

Info

Virksomhed
RelationsPeople
Stillingsbetegnelse
Praktikant
Kontakt
Andreas Hedensten
ahe@relationspeople.dk
Telefon: 28926494
Website
Indrykningsdato
05-02-2019
Ansøgningsfrist
29. marts
Adresse
RelationsPeople
Vester Farimagsgade 41
1606 København V

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.