Indholdsproducenter

Region Sjælland
Region Sjælland
Indholdsproducenter til Region Sjællands hjemmesider
Region Sjælland er i fuld gang med at relancere regionens hjemmesider. Vi søger derfor hjælp til at konvertere vores mange tusinde sider til vores nye rammer.

Vi skal relancere alle vores hjemmesider til en ny og tidssvarende platform. En stor del af det arbejde består i at forbedre og flytte vigtigt indhold. Den opgave har vi brug for hjælp til, og derfor søger vi en række indholdsproducenter til web, der kan bistå os i 4 måneder mellem september og december 2022.

Om stillingen
Konkret skal du hjælpe os med at forbedre og flytte en stor del af vores mange sider på vores hjemmesider. Indholdet henvender sig blandt andet til patienter, pårørende, fagpersoner, politikere og mange andre. Meget af indholdet trænger til en kraftig optimering, men vi har også travlt, så dit job består i at vurdere, hvor indsatsen er bedst brugt. 

 

Din profil
Vores nye CMS er Umbraco. Kender du ikke det, skal vi nok lære dig det, du skal vide, men det er godt, hvis du har arbejdet med indhold i et CMS system før.

Du skal også have forståelse for, hvad godt indhold på web er, og være i stand til hurtigt at kunne forbedre en tekst, så den er mere i øjenhøjde med vores målgrupper på hjemmesiden.

Du har måske en journalistisk eller kommunikationsmæssig baggrund, men om du stadig er undervejs med din uddannelse, er nyuddannet eller har flere års erfaring med at arbejde med hjemmesider, spiller kun en mindre rolle. Vigtigst er, at du har viden og erfaring med indhold til web, kan arbejde hurtigt, struktureret og selvstændigt og har lyst til at hjælpe os med en spændende og vigtig opgave i 4 måneder.

Derudover forestiller vi os, at du;

  • Er holdspiller

  • Fungerer med vidt forskellige fagligheder

  • Er analytisk og kan omsætte data til indhold, der kan bruges

  • Skriver kort, klart og klikbart

Som person tager du ansvar og udviser stort drive og engagement i dit arbejde. 

 

Hvad tilbyder vi?
Vi tilbyder 4 måneders ansættelse i en spændende organisation. Ansættelse pr. 1. september 2022. Ansættelsessted er Regionshuset i Sorø, Alleen 15, 4180 Sorø, men du kan forvente at skulle løse opgaver på vores adresser i hele regionen. 

Løn ift. overenskomst med relevant faglig organisation.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jesper Folmer Raun, Specialkonsulent og webansvarlig på 31 92 44 12 eller jfry@regionsjaelland.dk (Ferie uge 28 – 31).

Ansøgningsfrist den 17. august 2022 kl. 12

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 17. august

Frist: 17. august

Info

Virksomhed
Region Sjælland
Stillingsbetegnelse
Indholdsproducenter
Kontakt
Jesper Folmer Raun
3192 4412
Telefon: jfry@regionsjaelland.dk
Website
Indrykningsdato
29-07-2022
Ansøgningsfrist
17. august
Adresse
Region Sjælland
Alleen 15
4180 Sorø

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.