Erfaren presse- og kommunikationskonsulent

Region Sjælland
Region Sjælland
Presse- og kommunikationskonsulent
Region Sjælland søger presse- og kommunikationskonsulent som kan se, skabe og afsætte stærke og vedkommende dagsordener både eksternt i medierne og internt i organisationen. Med placering i Ledelsessekretariatet kommer du tæt på især sundhedsvæsenet i en virksomhed med 19.000 ansatte og et budget på 19 milliarder kroner.

Som presse- og kommunikationskonsulent i Region Sjælland får du en spændende udfordring i at nå ud til Region Sjællands 820.000 borgere som en stor og mangfoldig målgruppe. Du skal derfor også være god til at sætte dig i patienternes og borgernes sted. Samtidig skal du have et skarpt blik for den interne kommunikation til vores dygtige medarbejdere. Vi søger med andre ord en erfaren presse- og kommunikationsprofil, som har energien og evnerne til at tænke på tværs af interne og eksterne kanaler.


Hovedfokus i stillingen ligger på pressearbejde. Du vil komme til at indgå i vores pressevagt med morgen-, aften- og weekendvagter, og du skal kunne presserådgive vores direktion, politisk formand, sygehusledelser og talsmænd i organisationen. Men du skal også gerne være et kommunikationsmenneske, som har det godt med at indgå i opgaver, som favner indholdsproduktion, SoMe og involvering i større, strategiske kommunikationsprojekter. Koncern Kommunikation og Presse er nyligt blevet sammenbragt til én afdeling, og vi er optaget af at skabe et samarbejde på tværs af afdelingen, hvor der tænkes synergi mellem presse og kommunikation.


Din profil:

  • Du er uddannet journalist eller har anden relevant kommunikationsfaglig baggrund
  • Du har solid erfaring med at rådgive om strategisk presse og kommunikation
  • Du har erfaring og kreativitet til at kommunikere på forskellige medieplatforme og til forskelligartede målgrupper
  • Du er en holdspiller, som formår at begå dig i en politisk ledet organisation og samarbejde med mange forskellige fagligheder
  • Du skal som person trives med en omskiftelig hverdag, der også kræver fleksibilitet. Særligt pressearbejdet fordrer, at du med kort varsel kan sadle om eller kaste dig ud i nye opgaver. Du skal også være i stand til at håndtere perioder med arbejdspres og højt tempo
  • Gerne erfaring med videojournalistik
  • Kendskab til regionens stofområder – herunder sundhedsområdet – er en fordel men ikke en betingelse
  • Det vil også være et plus, hvis du har en forkærlighed for at indtænke Twitter i presse- og kommunikationsindsatse
 
Lidt mere om os
Du kommer tæt på de politiske og forretningsmæssige beslutningsprocesser i Region Sjælland og bliver en del af et spændende og dynamisk Ledelsessekretariat. I dit arbejde kan du trække på hele organisationen i Region Sjælland, og der vil udover dine nærmeste 14 kolleger i Koncern Kommunikation og Presse også være samarbejde med mange af de godt 500 medarbejdere, som arbejder i Regionshuset i Sorø.


Yderligere information:
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte presse- og kommunikationschef Claus Clausen på telefon 20 54 25 22 eller e-mail clcl@regionsjaelland.dk

Samtaler vil finde sted 22. og 24. januar. Der vil indgå en praktisk prøve i forbindelse med første samtale. Tiltrædelse 1. marts eller hurtigst muligt.

 

Om Region Sjælland
Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 18.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på FacebookTwitter og LinkedIn.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 19. januar

Frist: 19. januar

Info

Virksomhed
Region Sjælland
Stillingsbetegnelse
Erfaren presse- og kommunikationskonsulent
Kontakt
Claus Clausen
clcl@regionsjaelland.dk
Telefon: 20 54 25 22
Website
Indrykningsdato
19-12-2019
Ansøgningsfrist
19. januar
Adresse
Region Sjælland

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.