Videojournalist

Region Hovedstaden
Region Hovedstaden
Videojournalist til sundhedsvæsnet
Kan du lave både det hurtige interview på en smart-phone og den planlagte produktion med manus og effekter ? Kan du få direktøren, overlægen og portøren til at føle sig trygge foran kameraet?

Så bør du søge vores nye stilling som videojournalist på Amager og Hvidovre Hospital. Hos os er du aldrig i tvivl om, at dit arbejde giver mening. Det handler om liv hver eneste dag, og det er ikke en kliche.

Opgaverne kan for eksempel være:

  • en video, der hjælper børn som er bange for at blive skannet (afmystificering)
  • en video der viser, hvordan man træner i sengen, selvom man ligger indlagt.
  • en mini-dokumentar om coronatiden

Foreløbig er stillingen en projektansættelse  i halvandet år, men i Region Hovedstaden vil vi meget gerne udvikle den visuelle kommunikation, så det kan sagtens blive til en længere ansættelse. Vi håber også, du vil bidrage til et ryk fremad på det hele det visuelle område. 

Hvem er vi?
I Kommunikation arbejder vi hver dag med historier og indhold til intranet, presse, sociale medier, patientinformation og web. Vi skriver meget, men video fylder mere og mere i vores hverdag, fordi hospitalets afdelinger efterspørger visuel kommunikation. 

Video kan bruges i forbindelse med patientinformation, undervisning, forandringsledelse, forskningsprojekter og større strategiske fortællinger. Vi leverer også videohistorier til Region Hovedstaden.

Vi er pt. 6 faste medarbejdere i afdelingen. Vi er en flok blandede bolsjer af journalister, kommunikationsfolk og webfolk -suppleret af tre studentermedhjælpere. Sammen udgør vi en udviklingsorienteret enhed, hvor vi ofte har travlt og altid er i gang med at lære nyt. Vi giver feedback til hinanden hver eneste dag, og det skal man trives med som medlem af vores gruppe. 

Vi kan lide hinandens selskab og har det både hyggeligt og godt sammen. Desuden spritter vi og passer på hinanden. Covid har fyldt meget i vores historier på det seneste, men ikke  iblandt os selv. Lige i øjeblikket arbejder vi delvist hjemmefra, og vi tager alle forholdsregler for at undgå smitte. vi savner at være sammen, men ellers har det indtil videre fungeret fint, og ingen har været syge.  

Hos os  er det vigtigt at være gruppeorienteret,- du skal kun søge stillingen, hvis du er det.  Vi vil hellere være et godt team, end seks stjerner under samme tag.. Vi arbejder hele tiden sammen og på tværs for at skabe de bedst mulige resultater. Det er også vigtigt, at du er produktiv: Der er krav om levering af resultater ret ofte, og du skal trives med en vis travlhed.

Video hos os
Vi lægger vægt på at tænke kreativt, når vi laver video. Emnerne er seriøse og væsentlige på et hospital, men hvis vi bliver kedelige i formen, hopper seerne fra, og så nytter det ikke noget. Derfor satser vi bevidst på at udvikle vores formvalg og være uhøjtidelige og uforudsigelige, når det er muligt og fremmer budskabet. 

Den videojournalist, vi ansætter, skal kunne lære fra sig og være villig til at dele sin viden med kommunikationskollegerne i enheden. 

Det skal du kunne
Du skal være i stand til at se fordelen i en stram og præcis planlægning og kunne skrive et præcist manus, planlægge og udføre optagelserne og til slut redigere. Vi bruger Premiere Pro - men du må også gerne kunne både optage og redigere på mobilen. I coronatiden har vi fundet ud af, hvor langt man kan komme med gode Iphones, og hvor tæt man kommer på historier, miljøer og mennesker med diskret udstyr. Andre gange er et flottere udtryk nødvendigt, men hver ting til sin tid.   

Du skal kunne samarbejde med alle typer kolleger. Humor er et plus, men den skal gå hånd i hånd med struktur, punktlighed og ordentlighed.

Vi er en del af noget større
Kommunikation på Amager og Hvidovre Hospital ligger få meter fra direktionen og de andre stabsenheder på hospitalet (HR, Direktionssekretariat, Økonomi, Patientforløb, Projektorganisationen Nyt Amager og Hvidovre Hospital), og enheden er samtidig en del af et regionalt fællesskab med de andre kommunikationsenheder i Region Hovedstaden.

I regionen deler vi kommunikationskampagner, CMS, layoutsystemer, designmanualer, web-tv-kanal og ikke mindst grundprincipper for kommunikation (se regionens åbenhedspolitik på regionh.dk). Det tværregionale samarbejde fylder meget i vores hverdag. Vi er en del af noget større, og det værdsætter vi.  

Du vil referere til kommunikationschefen, som har hospitalsdirektøren som chef. Dit arbejdssted bliver i lyse og behagelige lokaler i Kommunikation på Hvidovre Hospital.

Læs mere om hospitalet

Du kan se strategien for Amager og Hvidovre Hospital på www.dethandleromliv.dk . Det er en side, som vi har skabt, og som vi er ret stolte af! Du kan også læse om hospitalet på hjemmesiden og se mere på Facebook, på LinkedIn og på Twitter. 

 

Ansøgning og kontakt 

Stillingen er en fuldtidsstilling i foreløbigt halvandet år. Send os gerne hurtigst muligt en ansøgning og et CV, suppleret med eksempler på, hvad du selv har produceret. Eksemplerne er vigtige for os. 

Du søger via jobportalen på Region Hovedstadens hjemmeside.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at skrive til kommunikationschef Hanne Ida Alsbirk, mail: hanne.ida.alsbirk@regionh.dk.

Se eksempler på nogle af vores seneste videoer her eller på vores Facebookprofil

Om vores byggeri af fremtidens hospital:
https://region-hovedstaden-ekstern.23video.com/kom-med-ind-i-nyt-hospital-hvidovre

Om et forskningssamarbejde om slidgigt:
https://region-hovedstaden-ekstern.23video.com/cag-road-artrose

Om fødeklinik og ny regional hjemmefødselsordning:
https://region-hovedstaden-ekstern.23video.com/video/56311568

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 15. marts

Info

Virksomhed
Region Hovedstaden
Stillingsbetegnelse
Videojournalist
Kontakt
Hanne Ida Alsbirk
hanne.ida.alsbirk@regionh.dk
Website
Indrykningsdato
17-02-2021
Ansøgningsfrist
15. marts
Adresse
Region Hovedstaden
Hvidovre Hospital

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.