Instruktør til e-læring

Region Hovedstaden
Region Hovedstaden
Instruktør til e-læring og undervisning af system-brugere i Center for Ejendomme
Er du en stærk formidler både digitalt og i mødet med andre? Trives du med store frihedsgrader og en afvekslende hverdag med en bred kontaktflade?

Så er det måske dig vi søger til undervisning og support på vores FM-system (DaluxFM). Systemet er dagligt arbejdsredskab for godt 400 kolleger, som varetager drift og vedligehold af tekniske anlæg og bygninger på hospitalerne i Region Hovedstaden. 

 

Om stillingen 
Du får ansvar for at bistå brugerne med at anvende systemet bedst muligt ved at udarbejde undervisnings- og vejledningsmaterialer og afholde kurser. Funktionen er nyoprettet, så du får god mulighed for at forme den og løbende udvikle og forbedre leverancerne.

Du vil få en afvekslende hverdag, både på kontoret og ude på hospitalerne, med bred kontakt til håndværkere, ledere og kunder. 

Systemet modtager 10.000 indmeldinger om måneden, og anvendes også til opgaver med planlagt vedligehold, registrering af tekniske anlæg og etageplaner for 2 mio. m2. Så stillingen giver mulighed for at gøre en forskel for 45.000 ansatte i regionen, dine kolleger i Center for Ejendomme og i sidste ende patienterne på hospitalerne i Region Hovedstaden.

Du vil indgå i FM-system teamet med 4 kolleger, som varetager opgaver med systemadministration, organisatorisk og teknisk implementering og drift. Der er en uformel og tillidsfuld omgangsform i teamet, som koordinerer og videndeler tæt. Du vil således komme til at arbejde selvstændigt, men ikke alene.

Teamet er forankret i sektionen ”FM-system og data”, som har ansvar for de systemer, som understøtter byggeri og drift af ejendomme og tekniske anlæg i hele Region Hovedstaden.

 

Dine opgaver
Vi er langt med implementering af systemet, men bagud på systematisk uddannelse i form af kurser, e-læring og vejledningsmaterialer, så vi mangler dig til at bringe os op på næste trin.

Dine primære opgaver vil være:

  • At udvikle og gennemføre undervisning af håndværkere og ledere på hospitalerne

  • At udvikle og vedligeholde vejledninger og undervisningsmaterialer

  • Bistå med brugersupport

  • Bistå ved organisatorisk implementering af ny funktionalitet 

Vi arbejder med frihed under ansvar, så du får gode muligheder for selv at tilrettelægge og prioritere opgaverne. 

 

Om dig
Du har erfaring med undervisning/instruktion og fremstilling af kursusmaterialer (video, e-læring, brugervejledninger). Du evner at sætte dig i brugernes sted og undersøger nysgerrigt muligheder og begrænsninger i deres systemanvendelse. 

Viden om FM-systemer, bygningsdrift og teknisk vedligehold er en fordel, men ikke et krav. Din uddannelsesmæssige baggrund er heller ikke afgørende, men kan f.eks. være indenfor multimedie design eller kommunikation. Det vigtigste er, at du har vilje og evne til at tage samlet ansvar for at levere undervisning og support i høj kvalitet.

Desuden forventer vi, at du:

  • Har erfaring med at planlægge og strukturere opgaver og mindre projekter

  • er udadvendt og positiv

  • har gode samarbejdsevner

  • taler og skriver et godt og letforståeligt dansk

  • har blik for sammenhængen mellem organisation, it og mennesker

 

Vi tilbyder 
Hos os får du et spændende job på et område som bliver prioriteret af ledelsen og er under stadig udvikling. Du får en central placering i organisationen og mulighed for at gøre en forskel indenfor et område, hvor det dybest set handler om at redde liv.

Om nødvendigt vil du få grundig oplæring i DaluxFM, som nu er det mest solgte FM-system i Danmark.

Center for Ejendomme omfatter mange stærke faglige miljøer, så der er muligheder for at opbygge viden og netværk.

 

Løn- og ansættelsesvilkår 
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer. 

Stillingen er på 37 timer pr. uge med basis arbejdssted på vores kontor i Herlev. Men der kan forventes undervisning, møder osv. på alle Region Hovedstadens matrikler. 

Stillingen ønskes besat pr. 1. marts 2023. 

Yderligere oplysninger 
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte systemansvarlig Michael Krakauer tlf.: 2116 5564, mail: michael.krakauer@regionh.dk.

Ansøgningsprocedure 
Send ansøgning, CV og andre relevante dokumenter via link i annoncen. 

Der er ansøgningsfrist tirsdag den 31. januar 2023, og samtaler forventes at blive afholdt i uge 8. 

Vi ser frem til at modtage og læse din ansøgning.

 

Om os 
Center for Ejendomme (CEJ) er det koncerncenter i Region Hovedstaden, som varetager regionens ejendomsportefølje på ca. 2 mio. kvadratmeter med alt fra fredede ejendomme til hospitalsbyggeri.  

Sammen skal vi skabe, drive og optimere de fysiske rammer for Region Hovedstadens hospitaler, virksomheder og centre samt stå for relaterede ejendomsservices. Vi er med til at sikre optimale fysiske rammer for regionens ca. 40.000 ansatte og for de patienter, der skal føle sig ventede og velkomne, overalt hvor de kommer på regionens matrikler.   

Vi er i gang med at skabe et stærkt fagligt miljø med gode udviklingsmuligheder for CEJs ca. 700 medarbejdere. Ambitionen er at være en stærk og værdsat samarbejdspartner således, vi sammen med regionens øvrige medarbejdere skaber en god oplevelse for patienterne. I CEJ skaber vi en vigtig del af grundlaget for et velfungerende sundhedsvæsen.

Du kan læse mere om Center for Ejendomme her.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 31. januar

Frist: 31. januar

Info

Virksomhed
Region Hovedstaden
Stillingsbetegnelse
Instruktør til e-læring
Kontakt
Michael Krakauer
michael.krakauer@regionh.dk
Telefon: 2116 5564
Website
Indrykningsdato
02-01-2023
Ansøgningsfrist
31. januar
Adresse
Region Hovedstaden
Stationsalleen 42
2730 Herlev

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.