Senior kommunikationsrådgiver

Region Hovedstaden
Region Hovedstaden
Senior kommunikationsrådgiver til Nyt Hospital Nordsjælland
Vi har drømmejobbet til dig, der er en kommunikativ schweizerkniv, som både kan tænke strategisk og producere indhold på tværs af kanaler og formater. Hvis du synes, sundhed og udvikling, byggeri og arkitektur er både spændende og vigtigt, har du nu muligheden for at være en del af det historiske hospitalsbyggeri i Hillerød, hvor Nyt Hospital Nordsjælland tager form. Det er et hospital, som vil sætte nye standarder for fremtidens hospitalsvæsen og være omdrejningspunkt for et sammenhængende sundhedsvæsen i Nordsjælland.

Jobbet 
Du vil stå i spidsen for kommunikationsindsatsen for Nyt Hospital Nordsjælland. Din primære opgave bliver at sikre grundig formidling om hospitalsbyggeriet og den omfattende organisationsudvikling, som følger med. Du skal være med til at videreudvikle kommunikationsstrategien for hospitalsbyggeriet og være drivende i den taktiske implementering.

Målgrupperne vil være mange og forskelligartede; du skal være med til at skabe positive forventninger til hospitalet hos borgerne i Nordsjælland, sikre forståelse og opbakning fra de ansatte og formidle nyheder og viden til journalister, politikere og embedsværk.

Kanaler og formater spænder vidt og favner blandt andet et besøgscenter, events, pressearbejde, nyhedsbreve, video, foto, grafik og social media. I praksis betyder det, at du både skal kunne indgå i planlægningen af et Kulturnat-arrangement og kunne skrive en fængende pressemeddelelse, og at du ikke er bleg for at gribe mobilen og skyde og redigere et kort videointerview eller sætte dig og lave en skarp PowerPoint-præsentation.

Forventninger til dig
For at kunne trives i denne stilling og lykkes med opgaven må du have mange års erfaring med kommunikationsarbejde inden for relevante områder. Du må i dit arbejdsliv allerede have fået konkret erfaring med at udvikle og drive strategisk kommunikation, og du kan vise eksempler på indhold og indsatser, der har haft effekt på dine målgrupper. Derudover ved du, at en struktureret og systematisk arbejdsstil er nødvendig for at lykkes med komplekse opgaver som denne, og det vil være en fordel, hvis du kan dokumentere solid projektledererfaring.

Du vil få berøringsflade med mange aktører – lige fra kollegaer i udviklings- og byggeorganisationerne til klinikere på Nordsjællands Hospital, journalister, embedsmænd i regionen og entreprenører på byggepladsen. Du skal udvise en naturlig autoritet, modenhed og faglig tyngde, som ruster dig til at agere i forhold til de forskellige interessenter.

Af uddannelse er du formentlig journalist, cand.mag. eller cand.comm. Og som person er du udadvendt og ambitiøs, samarbejdsorienteret og en god kollega.

Om os 
Projektorganisationen Nyt Hospital Nordsjælland er organiseret under hhv. Nordsjællands Hospital og den regionale enhed Center for Ejendomme. Vi er en samlet organisation på ca. 40 medarbejdere med forskellige faglige baggrunde, placeret dels på Hospitalet i Hillerød og dels i Skurbyen på byggepladsen.

Organisatorisk bliver du placeret i Nyt Hospital Nordsjælland Udvikling på Nordsjællands hospital med faglig reference til kommunikationschefen på Nordsjællands Hospital, ligesom du får et fagligt fællesskab i hospitalets kommunikationsenhed.

Hospitalet bliver bygget af vores hovedentreprenør NCC. Det nye hospital afløser de tre hospitaler i Hillerød, Helsingør og Frederikssund, der nedlægges. Anlægsrammen er 4,5 mia. kr. 

Projektet har et kompromisløst fokus på leverancer af høj kvalitet med en klar mission: Det nye Nordsjællands Hospital skal sætte nye standarder og være et referenceværk for måder at tænke hospital. Det skal ske gennem udsyn og innovative tilgange til teknologi, indretning og services. Hos Nyt Hospital Nordsjælland skal du derfor gøre dig umage – hele tiden og i alle sammenhænge.

Løn og ansættelsesvilkår 
Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst for Region Hovedstaden. Du vil blive indplaceret som specialkonsulent eller chefkonsulent, afhængigt af dine kvalifikationer. Ansættelsen er tidsbegrænset indtil byggeriets færdiggørelse 31.12.2024

Vi opfordrer alle uanset etnicitet, køn og alder til at søge stillingen.

Yderligere information
Vil du vide mere, kan du kontakte konst. chef for NHN Udvikling Minna Nordahl Friehling på +45 21 47 31 41 / minna.nordahl.friehling@regionh.dk  eller kommunikationschef Grethe Linder Vinther på +45 42 32 11 95 / grethe.linder.vinther@regionh.dk

Er det dig, vi søger, så skriv en ansøgning inkl. CV og uddannelsesbevis og send det til os via linket hurtigst muligt og senest 4. oktober 2021.  

Vi forventer at afholde 1. samtale den 11. oktober 2021 og 2. samtale 15. oktober 2021. Ansættelse hurtigst muligt.

Der vil indgå en faglig test i ansættelsesforløbet.

Læs meget mere om projektet og besøg vores digitale platforme her: 

Web
Nordsjællands Hospital
Region Hovedstaden

Facebook
Nordsjællands Hospital 
Nyt Hospital Nordsjælland

LinkedIn
Nordsjællands Hospital
Nyt Hospital Nordsjælland

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 4. oktober

Frist: 4. oktober

Info

Virksomhed
Region Hovedstaden
Stillingsbetegnelse
Senior kommunikationsrådgiver
Kontakt
Minna Nordahl Friehling
Telefon: 2147 3141
Website
Indrykningsdato
15-09-2021
Ansøgningsfrist
4. oktober
Adresse
Region Hovedstaden
Dyrehavevej 29
3400 Hillerød

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.