kommunikationsmedarbejder

Region Hovedstaden
Region Hovedstaden
Vil du arbejde med kommunikation i sundhedsvæsnet?
På et hospital handler det om liv, og som ansat på Amager og Hvidovre Hospital, er man aldrig i tvivl om, at arbejdet giver mening.
Vi søger en erfaren journalist eller kommunikationsmedarbejder, som primært er skrivende, og som samtidig har gode samarbejdsevner, erfaring med sociale medier og et godt blik for billeder, video og grafik. Måske kender du sundhedsvæsnet inde fra i forvejen, men det er ikke et krav. 
 
Hvordan kan hverdagen se ud? 
Hos os skal du trives med at have en artikel på skærmen, en journalist i røret, og en direktør der kigger forbi med en opgave, der haster. Du skal som rutineret skribent kunne omsætte en forskers viden til en klar og interessevækkende artikel, og indimellem skrive en læges anbefalinger om til en pjece til patienter. Samtidig skal du kunne tænke i gode billeder og arbejde på mere strategiske niveauer, når hospitalsledelsen skal støttes med forandringskommunikation i en organisation med 5100 ansatte på tre matrikler og med et væld af udviklingsprojekter, sideløbende med et stort hospitalsbyggeri. 
 
De seneste otte måneder har arbejdet i kommunikationsafdelingen på alle måder været præget af, at Amager og Hvidovre Hospital spiller en vigtig rolle i Danmarks håndtering af COVID-19. Det har været både spændende og udfordrende at være midt i orkanens øje - og med hjælp fra håndsprit, afstand og sund fornuft har vi heldigvis samtidig undgået at blive smittet. 
 
Hvem er vi?   
Vi er pt. seks medarbejdere i Kommunikationsenheden på Amager og Hvidovre Hospital,-  en flok blandede bolsjer bestående af journalister, kommunikationsfolk, en videojournalist og to studentermedhjælpere. Vi er en udviklingsorienteret enhed, hvor vi ofte har travlt og altid er i gang med at lære nyt. Vi giver feedback til hinanden hver eneste dag, og dette skal man trives med som medlem af vores gruppe.  
 
Du skal have en plan  
Vi foretrækker at samarbejde med folk med ideer og humor, men for at klare de skiftende opgaver i en organisation som aldrig står stille, er det nødvendigt, at du samtidig er struktureret og kan planlægge dit eget arbejde og selv skabe fremdrift i opgaverne. Samtidig skal du kunne navigere, hvis dagen udvikler sig helt anderledes end planlagt (for det gør den tit hos os). 
 
Vi er en del af noget større 
Kommunikationsenheden på Amager og Hvidovre Hospital ligger få meter fra direktionen og de andre stabsenheder på hospitalet (HR, Direktionssekretariat, Økonomi, Patientforløb og programorganisationen Nyt Amager og Hvidovre Hospital), og enheden er samtidig en del af et regionalt fællesskab med de andre kommunikationsenheder i Region Hovedstaden. I regionen deler vi kommunikationskampagner, CMS, layoutsystemer, designmanualer og ikke mindst grundprincipper for kommunikation (se regionens åbenhedspolitik på regionh.dk). Det tværregionale samarbejde fylder meget i vores hverdag. Vi er en del af noget større, og det værdsætter vi.   
 
Så altså opsummerende ... 
Du skal arbejde med at understøtte regionens og hospitalets strategier gennem intern og ekstern kommunikation på flere medieplatforme inkl. de sociale medier.  Det er en væsentlig opgave at hjælpe vores forskere med at formidle deres viden om livsstilsygdomme, infektioner, fertilitet, hjernefunktioner, billeddiagnostik, børnelidelser, fødsler mv. Hospitalerne er desuden dagligt i fokus i medierne, - også Amager og Hvidovre Hospital, - og arbejdet med at servicere journalister og sørge for et fair møde mellem medier og hospitaler, er en vigtig funktion her.  
 
Du skal have dokumenteret erfaring med at skrive artikler, for hos os skal du kunne skrive kort, klart og relativt hurtigt, til både intranet, hjemmeside, sociale medier og pressen. Du skal samtidig beherske en mere levende sproglig stil, når der er plads til flere ord. Vi har stærkt fokus på digitale medier og visuelle fortælleformer, og det vil være en fordel (men ikke er krav), at du har arbejdet med Photoshop, InDesign/ Illustrator og videoredigering. 
 
Du vil referere til kommunikationschefen, som har hospitalsdirektøren som chef. Dit arbejdssted bliver i lyse og behagelige lokaler i Kommunikationsenheden på Hvidovre Hospital. 
 
Læs mere om hospitalet 
Du kan se strategien for Amager og Hvidovre Hospital på www.dethandleromliv.dk . Det er en side, som vi har skabt, og som vi er ret stolte af! Du kan også læse om hospitalet på hjemmesiden og på Facebook.  
 
Ansøgning og kontakt  
Ansøgningsfristen er d. 30/10 2020, men skriv meget gerne hurtigt til os. Vi indkalder til første runde af samtaler umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb. 
  
Send ansøgning, CV og to journalistiske artikler, du har skrevet.  Det sidste er vigtigt.
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at skrive til kommunikationschef Hanne Ida Alsbirk, mail: hanne.ida.alsbirk@regionh.dk
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 30. oktober

Frist: 30. oktober

Info

Virksomhed
Region Hovedstaden
Stillingsbetegnelse
kommunikationsmedarbejder
Kontakt
Hanne Ida Alsbirk
hanne.ida.alsbirk@regionh.dk
Website
Indrykningsdato
13-10-2020
Ansøgningsfrist
30. oktober
Adresse
Region Hovedstaden
Hvidovre Hospital

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kursus

Skærp dit pitch, og styrk dine presserelationer

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.