Studentermedhjælper

Realdania
Realdania
Student til Realdanias presseteam
Vil du være med til at fortælle gode historier om den filantropiske forening Realdania og vores ca. 1.100 igangværende projekter? I presseteamet søger vi fra 1. november en student, der kan hjælpe os cirka 15 timer om ugen.

Realdania arbejder for at skabe livskvalitet gennem det byggede miljø. Det gør vi via støtte til projekter over hele landet. Vores arbejde berører mange forskellige dagsordner i samfundet. Lige fra bedre indeklima for børn og bæredygtighed i byggeriet til udviklingen af små og store byer i Danmark. Hver dag samarbejder vi med mange forskellige eksterne parter, f.eks. kommuner, fonde og ildsjæle. Og vi ser det som en vigtig opgave at kommunikere den viden og erfaring, som vores projekter skaber – både bredt og til mere faglige målgrupper.

Opgaver
Presseteamet har ansvaret for foreningens pressearbejde og issue management. Andre vigtige opgaver er taleskrivning, produktion af oplæg, blog- og debatindlæg samt produktion af publikationer, f.eks. årsmagasin.

 

Dine arbejdsopgaver som studentermedhjælper vil blandt andet være at:

  • Udarbejde dagens presseklip baseret på Infomedias medieovervågning

  • Skrive udkast til nyheder til Realdania.dk

  • Lægge nyheder på Realdania.dk

  • Udarbejde analyser og rapporter af medieomtaler og mediedækning

  • Udføre diverse ad hoc-opgaver, fx research- og korrekturopgaver, opdatere billeddatabase og vedligeholde manualer til de it-systemer, vi bruger i presseteamet

  • Der er også mulighed for at skrive udkast til taler, hvis du har mod på det.

 

Om dig
Du studerer på en videregående kommunikationsuddannelse – retorik, dansk, kommunikation, medievidenskab eller lignende. Du interesserer dig bredt for samfundet, og du kan lide at formidle gode historier.

Du må gerne være i begyndelsen af din uddannelse. Du skal kunne skrive – også så det rammer en bred målgruppe – og samtidig kunne sætte dig ind fagligt stof. Men vi forventer ikke, at du kommer med masser af praktisk erfaring med alle de opgaver, du skal løse i Realdania. Så længe du har masser af gåpåmod og lyst til at lære.

Vi lægger vægt på, at du er god til at samarbejde, at du er omhyggelig med arbejdsopgaverne og har sans for detaljen.

Du skal have god erfaring med Microsoft Office-pakkens programmer: Word, Excel og PowerPoint. Det er en fordel, hvis du før har arbejdet med at redigere hjemmeside og/eller intranet. Men vigtigst er, at du har lyst til at lære det. Vi bruger blandt andet Sitecore.

 

Om presseteamet og Realdania som arbejdsplads
Vi er tre presserådgivere, en pressechef og indtil 1. januar også en studentermedhjælper, hvis opgaver du kommer til at overtage. Derudover får du op mod 200 kolleger, heraf en gruppe andre dygtige studentermedhjælpere rundt omkring i huset. Vi er en arbejdsplads med et højt ambitionsniveau, et spændende fagligt miljø og en uformel omgangstone – og med gode forhold. 

Din ugentlige arbejdstid er cirka 15 timer fordelt på 2-4 dage og meget gerne fra morgenstunden. Arbejdstiden kan dog svinge afhængigt af aktuelle opgaver, og vi er selvfølgelig fleksible i forhold til uddannelse og eksamen. Skriv gerne i ansøgningen, hvornår du har mulighed for at arbejde – i hvert fald den første tid. Vi forestiller os, at du kan begynde den 1. november.

 

Om Realdania
Realdania er en filantropisk forening med omkring 170.000 medlemmer. Foreningen arbejder for at skabe livskvalitet gennem det byggede miljø – forstået som de fysiske rammer for vores hverdag. Realdania har siden år 2000 støttet flere end 4.300 projekter med mere end 20,7 mia. kr. Alle, der ejer fast ejendom, kan gratis blive medlem.

 

Er du interesseret?
Send din ansøgning via nedenstående link senest 1. oktober 2021 kl. 12.

Du er velkommen til at vedhæfte et par tekster, som du har skrevet, med ansøgningen. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte presserådgiver Stine Munk Rasmussen på 20 92 27 30 eller studentermedhjælper Signe Holst på 29 67 34 32.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 1. oktober

Frist: 1. oktober

Info

Virksomhed
Realdania
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Kontakt
Stine Munk Rasmussen
Telefon: 2092 2730
Website
Indrykningsdato
09-09-2021
Ansøgningsfrist
1. oktober
Adresse
Realdania

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.