Praktikant

Radius
Radius
Radius Talent – et praktikprogram for ambitiøse studerende
Går du med drømmen om at blive rådgiver, og er du klar til en hverdag med masser af faglig udvikling? Så er Radius Talent lige noget for dig.
I Radius rådgiver vi om kommunikation, der gør en forskel. For virksomheder og organisationer, for mennesker og samfundet. Vi stræber hele tiden efter at flytte grænserne for kommunikation og gøre det endnu bedre i dag, end vi gjorde det i går.
 
Det kræver, at vi er et hold af de allerdygtigste rådgivere i branchen. Og at vi hele tiden får de største talenter med ombord.
 
Derfor har vi Radius Talent – et praktikprogram for ambitiøse studerende med mod på at prøve kræfter med livet som rådgiver.
 
Hvem er du?

Vi søger 3-4 praktikanter, som kan have en af følgende to profiler:
 
#1: Ordsmeden – du brænder for at fortælle meningsfulde historier, som folk har lyst til at høre og dele
Vi leder efter dig, som kan fortælle den gode, meningsfulde og medrivende historie på tværs af kanaler. Du kan formidle fakta præcist, formulerer dig fængende og selvfølgelig sætte kommaerne rigtigt. Du nyder at nørde med vinklinger og med at finde den helt rigtige rubrik. Og så er du god til at løfte blikket og kigge uden for kontorets fire vægge. Du forstår dig på medielandskabet og er optaget af, hvad der rør sig i samfundet – politisk og i erhvervslivet.
 
Vi er interesserede i, hvad du kan og vil lære - og mindre interesserede i, hvor du studerer. Men måske læser du kommunikation, statskundskab, medievidenskab, journalistik, retorik eller noget helt andet. Det vigtigste er, at du har en tekstforfatter med analytisk og strategisk blik gemt i maven og mod på at prøve kræfter med discipliner som public relations, public affairs, kampagner, strategiudvikling og meget mere.
 
#2: Den digitalt kreative – du brænder for at formidle og give form til bemærkelsesværdige historier
Vi leder efter dig, som er digitalt indfødt og ved, hvad der er godt, digitalt indhold. Du har også en god forståelse for designprocesser og synes infographics er interessante. Og er du ekstra nørdet, har du måske også en holdning til spatiering eller den perfekte font.
Uanset hvad er det vigtigt, at du kan bidrage til kreativ konceptudvikling, arbejder selvstændigt og ansvarsbevidst og er nysgerrig, stædig og stolt af det, du laver. Du føler dig hjemme i Photoshop, Illustrator og Indesign. Og hvis du har kendskab til HTML, CSS, Sketch, GWD, GSAP, Webflow eller Hype Pro, bliver vi ikke sure.
 
Vi er interesserede i, hvad du kan og vil lære - og mindre interesserede i, hvor du studerer. Men hvis du fx læser Kreativ Kommunikation på DMJX, multimediadesign på KEA eller er godt i gang med Reklamelinjen, vil vi meget gerne høre fra dig. Det samme gælder, hvis du læser Digital Design på IT-Universitetet eller tilsvarende.
--
Uanset hvilken af de to profiler du matcher fagligt, sætter vi pris på, at du byder ind med idéer og energi. Du forstår en deadline, og du er nysgerrig af natur. Og så har du helt sikkert det, vi kalder ”rådgivergenet” – lysten og evnen til at sætte din faglighed konstruktivt i spil for andre og potentialet til at udvikle dig til en dygtig og serviceorienteret rådgiver.
Dem samler vi nemlig på.
 
Hvad er Radius Talent?
Radius Talent er et intensivt praktikprogram for dig, som vil prøve kræfter med livet som rådgiver. Når vi siger intensivt, så betyder det, at vi garanterer en stejl læringskurve. Vi skræddersyr nemlig forløbet, så det passer til dig og din profil og tager højde for, hvad du gerne vil prøve kræfter med i praksis.
 
Som praktikant bliver du også en del af et program, som gennem kurser og sidemandsoplæring giver dig en indføring til de væsentligste kommunikationsdiscipliner såsom public relations, public affairs, analyse, branding, journalistisk tekstproduktion og digital kommunikation. Du får også tilknyttet en mentor, som fungerer som din sparringspartner under hele forløbet.
 
I hverdagen er du en del af holdet i Radius på lige vilkår med dine kolleger. Det betyder, at du løser opgaver for vores kunder – typisk i teams med en eller flere kolleger. Og så deltager du i Radius Academy – et uddannelsesdøgn, hvor alle Radius’ medarbejdere tager på tur og nørder et relevant tema. Academy afvikles to gange om året.
 
Hvis dine kompetencer matcher fremtidige opgaver, er der mulighed for at fortsætte din ansættelse efter praktikforløbets afslutning. Mange nuværende og tidligere rådgivere har startet deres karriere i Radius netop sådan.
 
Kort sagt: Som en del af Radius Talent får du:
  • Et praktikforløb, der er skræddersyet til dig og din faglige profil
  • En mentor som fungerer som sparringspartner
  • Et onboarding-forløb, der giver dig en grundig intro til dine kolleger og hverdagen på bureau
  • Et skrivekursus, der styrker din skriftlige kommunikation
  • Løbende interne kurser med fokus på faglig udvikling, dvs. introduktion til PR, PA, analyse, strategi, branding og digital kommunikation
  • Deltagelse i vores interne uddannelsesdøgn Radius Academy
  • Spændende kunder og udfordrende opgaver
  • En uformel arbejdsplads med et stærkt fællesskab, hvor vi kommer hinanden ved
Rammerne
Radius Talent-programmet starter som udgangspunkt den 6. februar 2020 og løber til og med den 30. juni 2020. Hvis dit studie kræver det, kan vi tilrettelægge det anderledes.
 
Du får naturligvis løn, mens du er i praktik og skal regne med at arbejde fuld tid i perioden.
 
Sådan søger du
Upload din ansøgning inkl. CV, eventuelle anbefalinger og dit foreløbige karakterblad på www.radiuscph.dk/karriere 
 
Gør det gerne tydeligt i din ansøgning hvilken af de to profiler, du ser dig selv i.
 
Vi afholder samtaler løbende, så send os din ansøgning hurtigst muligt og senest mandag den 21. oktober. Samtalen består af en samtale og en test.
 
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Louise Blaabjerg Christoffersen, som er ansvarlig for Radius Talent, på lbc@radiuscph.dk eller tlf. 60258639.
 
Du kan også læse mere om Radius Talent her.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 21. oktober

Frist: 21. oktober

Info

Virksomhed
Radius
Stillingsbetegnelse
Praktikant
Kontakt
Louise Blaabjerg Christoffersen
lbc@radiuscph.dk
Telefon: 60258639
Website
Indrykningsdato
01-10-2019
Ansøgningsfrist
21. oktober
Adresse
Radius
Bredgade 19A, 1. sal
1260 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kursus

SoMe bootcamp

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.