Kommuniktationspraktikanter

Radius
Radius
Kommuniktationspraktikanter til Radius Talent
Drømmer du om at blive kommunikationsrådgiver, og er du klar til masser af faglig udvikling på et bureau med sjove og skarpe kolleger? Så er praktikprogrammet Radius Talent lige noget for dig.

I Radius rådgiver vi om kommunikation, der gør en forskel. For virksomheder og organisationer, for mennesker og for samfundet.

Vi stræber hele tiden efter at gøre det endnu bedre i dag, end vi gjorde det i går. Det kræver, at vi er et hold af de allerdygtigste rådgivere i kommunikationsbranchen – og at vi hele tiden får de største og mest passionerede talenter med ombord.

Derfor har vi udviklet Radius Talent, der er et praktikprogram for den ambitiøse studerende med mod på at prøve kræfter med livet som rådgiver. Mange nuværende og tidligere rådgivere har startet deres karriere i Radius efter endt praktik, så der er gode chancer for, at du kan gøre det samme.

Vi leder efter dig, som kan fortælle den gode, meningsfulde og medrivende historie på tværs af kanaler, som folk har lyst til at læse, høre og dele. Dig, som kan formidle fakta præcist og fængende, og som sætter en ære i at kræse for dine kommaer. Du nyder at nørde med vinklinger og at lege med sproget til, at rubrikken sidder lige i skabet. Og du er naturligt nysgerrig med et skarpt blik for, hvad der sker udenfor kontorets fire vægge. Du forstår dig på medielandskabet og er optaget af, hvad der rør sig i samfundet – politisk og i erhvervslivet.

Vi sætter pris på, at du byder ind med idéer og energi, og at du forstår en deadline. Og så har du helt sikkert det, vi kalder ”rådgivergenet” – lysten og evnen til at sætte din faglighed konstruktivt i spil for andre og potentialet til at udvikle dig til en dygtig og serviceorienteret kommunikationsrådgiver.

Vi er interesserede i, hvad du kan og vil lære – og mindre interesserede i, hvor eller hvad du studerer. Men måske læser du kommunikation, statskundskab, medievidenskab, journalistik eller retorik.

Det vigtigste er, at du har en tekstforfatter med et analytisk og strategisk blik gemt i maven, og at du har mod på at prøve kræfter med discipliner som public relations, kampagner, strategiudvikling, public affairs og meget mere.

Som en del af Radius Talent får du:

  • Et praktikforløb, der er skræddersyet til dig og din faglige profil

  • En mentor, der fungerer som sparringspartner

  • Et onboarding-forløb, der giver dig en grundig intro til dine kolleger og hverdagen på bureau

  • Et skrivekursus, der styrker din skriftlige kommunikation

  • Løbende interne kurser med fokus på faglig udvikling, herunder introduktion til PR, PA, analyse, strategi, branding, konceptudvikling og digital kommunikation

  • Deltagelse i vores interne uddannelsesdøgn Radius Academy

  • Spændende kunder og udfordrende opgaver

  • En uformel arbejdsplads, hvor vi interesserer os for hinanden og sætter pris på høj faglighed såvel som fredagsbarer

Du kan læse mere om Radius Talent her og høre tidligere praktikanter fortælle om hverdagen som praktikant hos Radius.

Rammerne
Radius Talent-programmet starter som udgangspunkt 15. august 2021 og løber til og med 31. januar 2022. Hvis dit studie kræver det, kan vi tilrettelægge det anderledes.

Du får naturligvis løn, mens du er i praktik, og du skal regne med at arbejde fuld tid i perioden.

Sådan søger du
Upload din ansøgning inkl. CV, eventuelle anbefalinger og dit foreløbige karakterblad her.

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt og senest onsdag den 17. marts. Samtalen består af en snak og en test.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte seniorrådgiver og talentchef Katrine Lerche på kl@radiuscph.dk eller telefon 2927 4976.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 17. marts

Info

Virksomhed
Radius
Stillingsbetegnelse
Kommuniktationspraktikanter
Kontakt
Katrine Lerche
kl@radiuscph.dk
Telefon: 2927 4976
Website
Indrykningsdato
23-02-2021
Ansøgningsfrist
17. marts
Adresse
Radius

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.