Kampagnemedarbejder

Psykiatrifonden
Psykiatrifonden
Kampagnemedarbejder til Psykiatrifonden
Psykiatrifonden søger en kampagnemedarbejder, der er strategisk tænkende, initiativrig og som ved, hvordan man fanger forskellige målgrupper med forskellige virkemidler og gennem forskellige kanaler. Stillingen er tidsbegrænset til udgangen af august 2021 med mulighed for forlængelse.
Børn som pårørende til forældre med psykisk sygdom er en af Psykiatrifondens fokusområder. I samarbejde med Børns Vilkår skal Psykiatrifonden opstarte et nyt, visionært projekt, hvor ændring af samfundsrammer og adfærd er i centrum. Vi søger en kollega, der primært skal arbejde i dette projekt, men som også har lyst og kompetencer til at varetage andre kommunikationsopgaver i organisationen.
 
Projektets formål er at skabe større kendskab til problematikker hos børn som pårørende i befolkningen, men i lige så høj grad i civilsamfundet og blandt de aktører, der befinder sig de steder, hvor børnene færdes.
Vi har et mål om at skabe en varig forandring i børn som pårørendes vilkår, og projektet arbejder ud fra et helhedsorienteret syn på at ændre de samfundsrammer, børn som pårørende og deres familier befinder sig i. Det skal bl.a. ske gennem alliancer, netværk, politisk arbejde og kampagner.
 
Om os
Psykiatrifonden er en privat organisation, der bekæmper psykisk sygdom i Danmark. Vi beskæftiger godt 40 medarbejdere og omsætter for ca. 50 mio. kr., bl.a. via vores ca. 18.000 støttemedlemmer.
Du vil blive ansat i program- og kampagneenheden, hvor vi udvikler og driver udviklingsprojekter i tæt samarbejde med resten af vores kollegaer i Psykiatrifonden.
 
Om stillingen
Du bliver ansat i Psykiatrifondens Program- og kampagneafdeling, hvor du kommer til at arbejde tæt med et tværfagligt team af dygtige og engagerede kollegaer.
 
Om dig
  • Du kan udforme og drive adfærdsændrende kampagner
  • Du kan skrive tekster til forskellige målgrupper og til forskellige kanaler
  • Du har hands-on erfaring med digital kommunikation
  • Du kan arbejde selvstændigt og med mange forskellige typer opgaver på en gang
 
Vi forestiller os, at du har en kommunikationsfaglig baggrund og har været på arbejdsmarkedet et par år, fx på kommunikationsbureau.
 
Vi tilbyder
Et spændende job i et dynamisk arbejdsmiljø med et højt fagligt niveau. Du samarbejder med engagerede kollegaer på en arbejdsplads, hvor du er med til at gøre en forskel. Arbejdsugen er 37 timer inkl. frokostpause.
 
Du får løn efter kvalifikationer.
 
Mere information
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte program- og kampagnechef Lars Hübertz på lh@psykiatrifonden.dk eller 2929 1211.
  
Ansøgning og ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er den 19. februar. Vi afholder løbende samtaler. Send din ansøgning til lh@psykiatrifonden.dk mrk. ”Kampagnemedarbejder”.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 19. februar

Frist: 19. februar

Info

Virksomhed
Psykiatrifonden
Stillingsbetegnelse
Kampagnemedarbejder
Kontakt
Lars Hübertz
lh@psykiatrifonden.dk
Telefon: 2929 1211
Website
Indrykningsdato
03-02-2020
Ansøgningsfrist
19. februar
Adresse
Psykiatrifonden
Hejrevej 43
2400 København NV

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.