Kommunikationskonsulent

Producentforeningen
Producentforeningen
PRODUCENTFORENINGEN SØGER INITIATIVRIG OG RESULTATORIENTERET KOMMUNIKATIONSKONSULENT MED STYR PÅ SOCIALE MEDIER
Kunne du tænke dig at bruge din kommunikationsfaglighed til at skabe mere synlighed om Producentforeningens arbejde for film-, tv- og spilbranchen? Kan du lægge en ambitiøs kommunikationsplan, føre den ud i livet og samtidigt gribe gode muligheder, når de opstår?

Til en nyoprettet stilling søger vi en initiativrig, selvstændig og resultatorienteret kommunikationskonsulent, som har blik for de gode vinkler og kanaler til at nå ud til medlemmer, samarbejdspartnere, politikere og medier. Du skal skabe synlighed om Producentforeningens politiske holdninger og aktiviteter fx i forbindelse med politiske forhandlinger om medier og film og synlighed om vores tilbud til medlemmerne, dvs. vores kurser, rabataftaler, rådgivning, analyser, arrangementer o.l. Derudover skal du stå for at udvikle og afholde arrangementer, hvor vores medlemmer samles hos Producentforeningen, fx faglige netværksmøder og et årligt branchetræf. 

 

Mere om jobbet
Dine opgaver og ansvarsområder bliver bl.a. at: 

 • Udarbejde kommunikationsplaner og realisere dem

 • Optimere Producentforeningens kommunikation på de sociale medier (opdatering af vores kommunikationsstrategi, udvikle, skrive og producere visuelt indhold, sikre større reach mv.)

 • Skrive debatindlæg og pitch til pressen

 • Udarbejde indhold til nyhedsbrev og hjemmeside

 • Udvikle, planlægge og afholde faglige arrangementer for Producentforeningens medlemmer.

Du vil arbejde sammen med direktionen og Producentforeningens andre medarbejdere, der beskæftiger sig med kommunikation.

 

Din profil
Vi forestiller os, at du har følgende profil:  

 • Flere års erfaring fx fra organisationsverdenen, kommunikationsbureau eller fra en virksomhed inden for den kreative sektor

 • Uddannelse eller baggrund inden for kommunikation, journalistik, formidling, film- og medievidenskab el.lign.

 • Kan både udvikle kommunikationsstrategien og være hands on i form af produktion af tekster, billeder og andet indhold til Producentforeningens kanaler

 • Stor erfaring med digital kommunikation, særligt sociale medier, og tænker på tværs af medier

 • Erfaring med projektledelse, koordinering og organisering, fx i forbindelse med mindre arrangementer

 • Skriver rigtig godt, kommunikerer modtagerorienteret og er god til at spotte muligheder for en god historie eller vinkel

 • Har en god fornemmelse for dansk politik og erfaring med at kommunikere politiske budskaber

 • Erfaring med film-, tv- og spilbranchen er en fordel, men ikke et krav

 • Arbejder selvstændigt, effektivt og sørger for at nå i mål med opgaverne – også når tingene går stærkt, og der er flere deadlines at holde styr på

 • Er en teamplayer, god kollega og fleksibel med tid og opgaver, så vi kan få tingene til at hænge sammen i en lille organisation. 

 

Vi tilbyder
Vi kan tilbyde et udfordrende og sjovt job, hvor du i høj grad selv bringer ideer til bordet og udvikler dine ansvarsområder. Det er et job med meget varierede opgaver, hvor du kan bringe mange forskellige kompetencer i spil og arbejde både strategisk og operationelt. Det er en nyoprettet stilling, så du har gode muligheder for at præge jobbets indhold fra starten.

Du får mulighed for at arbejde med stor selvstændighed og i høj grad selv tilrettelægge dit arbejdsflow. Du vil samtidig kunne glæde dig over at have gode kolleger og befinde dig i et hyggeligt og uhøjtideligt arbejdsmiljø med god work life balance. Vi er 15 fastansatte i Producentforeningen, og vi deler kontorfaciliteter med to andre foreninger, som vi også holder sociale arrangementer med. 

 

Ansættelsesvilkår 
Det er tale om en fastansættelse på 37 timer om ugen. Løn efter aftale. Du vil referere til vicedirektør Charlotte Enevoldsen. 

Ansøgningsfrist
Ansøgning og CV sendes til job@pro-f.dk senest den 29. januar 2023.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Charlotte Enevoldsen på 9137 3124 eller direktør Jørgen Ramskov på 2027 7790. 

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen, uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund. 

 

Om Producentforeningen 
Vi er interesseorganisation for danske indholdsproducenter – det vil sige producenter af spillefilm, tv, dokumentar, reklamefilm, animation og digitale spil. Producentforeningen er både en branche-forening og en arbejdsgiverforening. Det betyder, at foreningen på den ene side søger politisk indflydelse og varetager medlemmernes interesser i forhold til politikere, rettighedsorganisationer, offentlige institutioner og tv-stationer som har indflydelse på produktionsvilkårene. På den anden side – som arbejdsgiverforening – forhandler Producentforeningen overenskomster med relevante fagforeninger. Vi bor på Bernhard Bangs Alle 25, 2000 Frederiksberg.

 

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 29. januar

Frist: 29. januar

Info

Virksomhed
Producentforeningen
Stillingsbetegnelse
Kommunikationskonsulent
Kontakt
Charlotte Enevoldsen
ce@pro-f.dk
Telefon: 91373124
Website
Indrykningsdato
10-01-2023
Ansøgningsfrist
29. januar
Adresse
Producentforeningen
Bernhard Bangs Allé 25
2000 Frederiksberg

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.