Praktikanter

Primetime
Primetime
Primetime søger praktikanter
Er du en knivskarp studerende med interesse for kommunikation, analyser, PR eller politisk interessevaretagelse? Kunne du tænke dig at få en fod indenfor i bureauverdenen, hvor hverdagen byder på masser af faglige udfordringer og sociale arrangementer? Så bliv en del af Primetime Accelerate.

I mere end tyve år har virksomheder og organisationer betroet os det mest værdifulde, de har - nemlig deres omdømme. Vi hjælper med at sætte en dagsorden. At ændre en samtale. At påvirke andres adfærd. Og forme beslutninger af en hver art. Det gør vi gennem tillid. Tillid bygger stærke og langvarige relationer til vores kunder. Og tillid er også dét, der binder samfundet sammen.

Ligesom vores kunder har vi også løbende behov for nye kræfter udefra, der kan bidrage med friske perspektiver og den nyeste faglighed, når vi rådgiver vores kunder. Og det er her, du kommer ind i billedet.

Har du mere talent end erfaring?

Primetime Accelerate er vores praktikforløb for ambitiøse studerende, der har mere talent end erfaring. Til efterårsemesteret 2023 søger vi praktikanter, der vil indgå i det daglige arbejde i en af nedenstående afdelinger:

 1. Public Affairs, Strategy & Insights: Vores PA, Strategy & Insights-team har to ben. Vi rådgiver både private og offentlige aktører i strategi og politisk interessevaretagelse. Vi er også stærke analytikere, som leverer indsigter og datapunkter om adfærd, der kan manifestere sig både i en rapport eller som grobund for kampagner. Som praktikant vil du blive involveret i alt fra interessentvaretagelse og -inddragelse og udarbejdelsen af strategier til befolkningsmålinger, stakeholderanalyser og kvalitative undersøgelser.

 2. Corporate, Financial & PR: I vores Corporate-afdeling hjælper vi vores kunder med at tage ansvar, skille sig ud fra mængden og gøre en synlig forskel. Som praktikant vil du stifte bekendtskab med alt lige fra kommunikationsstrategier og krisehåndtering til afholdelse af events, eksekvering af PR- aktiviteter og udvikling af indhold.

 3. Creative: I vores kreative afdeling udvikler vi indsigtsfulde koncepter og forførende designs. Vi bruger kreativitet til at kommunikere vores kunders budskaber. Som praktikant kommer du til at prøve kræfter med udvikling af grafisk design til alt mellem digitale medier og print, motion graphics, animationer og visuelle identiteter.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du:

 • Læser en kommunikationsfaglig, samfundsvidenskabelig eller kreativ uddannelse

 • Det er en forudsætning, at du stadig er aktiv studerende

 • Er ambitiøs og har gode kommunikative evner

 • Er udadvendt, imødekommende og har masser af gå-på-mod

 • Har mulighed for at være praktikant i fire-seks måneder

Derudover er det et plus, hvis du:

 • Har relevant praktisk/erhvervsmæssig erfaring i forhold til den afdeling, du søger

 • Tidligere har arbejdet i f.eks. bureauverdenen, en interesseorganisation, et politisk parti eller en

  kommunikation-/marketingsafdeling i en virksomhed

  Hvor ansvar flugter med frihed

  Som praktikant i Primetime Accelerate får du bl.a.:

 • En fast mentor

 • Indblik i vores forskellige fagområder

 • Stejl indlæringskurve

 • Faglig sparring

 • Internt udviklingsforløb

 • Erkendtlighedsbeløb

 • Samarbejde på tværs – fra dag ét

 • Social arbejdsplads med ungt miljø

 • Anbefaling fra leder

 • Mulighed for at fortsætte efter endt praktik

  Hvordan søger jeg?

  Send dit CV og en motiveret ansøgning til job@primetime.dk. Angiv gerne, hvilken afdeling du søger til. Ansøgningsfrist er fredag den 31. marts 2023, og vi afholder samtaler løbende.

  Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte praktikansvarlige Ann-Sofie Bøgelund på tlf.: 2045 2067 eller Emil Lohse på tlf.: 2483 7993.

  Et praktikforløb i Accelerate-programmet løber som udgangspunkt fra august til og med december/januar. Arbejdstiden er 37 timer med ret til ferie og opgaveskrivning undervejs.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 31. marts

Info

Virksomhed
Primetime
Stillingsbetegnelse
Praktikanter
Kontakt
Ann-Sofie Bøgelund
Telefon: 2045 2067
Website
Indrykningsdato
01-03-2023
Ansøgningsfrist
31. marts
Adresse
Primetime
København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.