Kommunikationsrådgiver

Primetime
Primetime
Primetime søger kommunikationsrådgiver til Corporate Communication
Hos Primetime tror vi på, at samtaler kan ændre verden. Vi kalder vores måde at arbejde på for 'Changing conversations’, og nu søger vi en dygtig rådgiver til vores område for Corporate Communication & Issues Management med fokus på tech.
Som rådgiver hos os bliver du en integreret del af hverdagen og arbejdsrytmen i et af Danmarks største kommunikationsbureauer, der er i vækst, og hvor du får ca. 50 kollegaer. Du vil indgå i vores team på 10 medarbejdere i Corporate Communication, som arbejder med en række store internationale og danske virksomheder inden for bl.a. IT, byggeri og offentlige myndigheder. Her vil opgaverne være udarbejdelse af kommunikationsstrategier og kommunikationsplaner, eksekveringer inden for både PR og content, kampagnekommunikation, budskabs- og medietræning, krisehåndtering og meget mere. Meget vil ske i samarbejde med tværgående teams med stærke fagligheder inden for både digitale og sociale medier, design og film, analyse, kampagner og Public Affairs.
 
Du vil blive udfordret og få en interessant og alsidig hverdag på et bureau, hvor vi lægger vægt på, at det skal være sjovt og hyggeligt at gå på arbejde, samtidig med at vi hele tiden har blik for at skabe synlige resultater for vores kunder.
 
Du er:
 • En dygtig formidler med en skarp journalistisk og fejlfri pen – du kan vinkle en historie og er god til at skabe relationer til journalister, stakeholders og samarbejdspartnere
   
 • Vant til at have travlt og trives med uforudsigelige arbejdsdage med mange forskellige typer opgaver – og til at håndtere komplekse kunder
   
 • Kreativ og dygtig til at tænke kommunikation på tværs af alle kanaler
   
 • God til at arbejde selvstændigt og tage ansvar, men er samtidig en holdspiller
   
 • En god og hjælpsom kollega med et stort både fagligt og socialt engagement på arbejdspladsen
   
Du har:
 • Mindst et par års erfaring som kommunikationskonsulent - gerne fra bureau
   
 • Stor interesse for IT/tech-branchen og viden om de nyeste teknologitrends
   
 • Sans for kunderelationer og i at tænke i nye forretningsmuligheder for både eksisterende og nye kunder
   
 • En baggrund som journalist eller en anden relevant kommunikationsuddannelse
   
Vi glæder os til at høre fra dig!
 
KONTAKT OG ANSØGNING
Ansøgning og CV sendes til cbe@primetime.dk
 
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Corporate Communication & Issues Management Christian Bentsen, tlf. 51 24 53 55, cbe@primetime.dk
 
OM PRIMETIME
Vi er et af Danmarks største full-service kommunikationsbureauer og en del Edelman-netværket, som er verdens største privatejede netværk af kommunikationsbureauer. Vi dækker en bred vifte af brancher bl.a. sundhed, transport finans og tech for nogle af Danmarks største virksomheder, offentlige organisationer, NGO’er og internationale brands.
 
Primetime arbejder strategisk med kommunikation og rådgiver i kommunikationsspørgsmål af enhver art. Fra kreative koncepter og kampagner til Public Affairs-opgaver. Fra events til analyser og dataindsamling. Fra digitale strategier og løsninger til corporate branding og PR-indsatser.
Vores medarbejdere har mange forskellige kompetencer og tæller 50 personer med bl.a. politiske, journalistiske, kommunikationsfaglige, kreative og andre faglige baggrunde.
 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: Snarest muligt

Frist: Snarest muligt

Info

Virksomhed
Primetime
Stillingsbetegnelse
Kommunikationsrådgiver
Kontakt
Christian Bentsen
Cbe@primetime.dk
Telefon: 5124 5355
Website
Indrykningsdato
16-04-2021
Ansøgningsfrist
Snarest muligt
Adresse
Primetime
Nørrebrogade 45
2200 København N

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.