Studentermedhjælpere

PressConnect
PressConnect
PressConnect søger studentermedhjælpere
PressConnect er en PR- og kommunikationsvirksomhed placeret i det centrale København på Bredgade lige ved Kongens Nytorv. Vi er specialiseret i mødet mellem virksomheder, offentligheden og pressen. Vi rådgiver virksomheder, organisationer og erhvervsledere fra en lang række brancher. Vi baserer vores arbejde på indsigt, erfaring og fortrolighed, og vi leverer løsninger inden for public relations, krisekommunikation, medieanalyse, netværk, SoMe og digital kommunikation, film & video, public affairs og corporate communication.

Vi har travlt, og derfor har vi brug for en skarp og engageret studentermedhjælper, som vil få titlen kommunikationsassistent,
som har stor interesse for og viden om journalistik og kommunikation.

 

Om jobbet 
Et spændende og lærerigt studiearbejde, hvor du vil komme til at arbejde med mange forskellige kommunikationsopgaver, der vil give dig en unik mulighed for praktisk erfaring ved siden af dit studie. Disse opgaver omfatter bl.a. medieovervågning, skrivning af pressemeddelelser og debatindlæg, udformning af SoMe content baseret på relevante brancheartikler, diverse ad hoc opgaver osv.

Du kommer til at samarbejde med PressConnects presserådgivere samt med vores søsterselskab PublicConnect, som laver politisk kommunikation og interessevaretagelse, men du skal også kunne arbejde selvstændigt.

Stillingen deles med vores nuværende kommunikationsassistent, og du skal regne med ca. 10-15 timer om ugen. Vi tager selvfølgelig højde for, at du også skal have tid til at studere ved siden af.

Hos PressConnect er tonen uformel og humøret højt - også selvom der er travlt.

 

Om dig 
Du har måske haft et studiejob under din bachelor, og du er nu klar på at blive udfordret endnu mere på dine kompetencer.

Vi forestiller os, at du lige er startet på din kandidat indenfor kommunikation eller lignende og har en naturlig interesse for, hvad der sker i verden omkring dig, herunder samfundsforhold og politiske agendear, samt en god forståelse for kommunikation på både digitale og trykte medier.

Vi forventer, at du formulerer dig klart og præcist i skrift og tale på dansk og på engelsk.

 

Ansøgning hurtigst muligt 
Lyder det som noget for dig, så send en motiveret ansøgning, CV samt andet relevant til Morten Huse Eikrem-Jeppesen, morten@pressconnect.dk hurtigst muligt, med simone@pressconnect.dk på cc. For spørgsmål eller mere information, kontakt Simone Peyk Millgaard på simone@pressconnect.dk.

Opstart er hurtigst muligt, og vi holder jobsamtaler løbende.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: Snarest muligt

Frist: Snarest muligt

Info

Virksomhed
PressConnect
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælpere
Kontakt
Simone Peyk Millgaard
Simone@pressconnect.dk
Telefon: 60859800
Website
Indrykningsdato
26-11-2021
Ansøgningsfrist
Snarest muligt
Adresse
PressConnect
Bredgade 25, Skt. Annæ Passage, Opgang G
1260 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.