Kommunikations- og SoMe profiler

Nordsjællands Politi
Nordsjællands Politi
NORDSJÆLLANDS POLITI søger Kommunikations- og SoMe profiler
I Nordsjællands Politi arbejder vi hver dag målrettet for at skabe tryghed og være i tæt kontakt med borgere, myndigheder og samarbejdspartnere. Vi har samtidig fokus på at sikre og udvikle en rigtig god arbejdsplads for vores medarbejdere. Det kræver en vedholdende, åben, troværdig og tydelig kommunikation.

Derfor søger vi nu to kommunikationsmedarbejdere til vores kommunikationsteam, der skal være med til at sætte retning på, styrke og varetage den daglige eksterne-, og SoMe kommunikation i hele politikredsen, og den interne kommunikation til vores ca. 1000 kolleger.

Som vores nye kollega får du en travl og spændende hverdag med masser af udfordringer og gode udviklingsmuligheder i en organisation med en helt central betydning for vores allesammens tryghed og sikkerhed. Du kommer til at arbejde tæt sammen med både de forskellige faggrupper i politiet og vores mange samarbejdspartnere. Derfor skal du være stærk i relationer, have en god situationsfornemmelse og være optaget af at samarbejde og løfte i flok.

Kommunikationsteamet løfter bl.a. følgende opgaver: presse, sociale medier, web, intranet, intern- og lederkommunikation, medietræning, kommunikationsrådgivning og strategi.

 • Vi udarbejder historier fra vores egen kreds og fra hele dansk politi til vores kolleger på intranettet, og hjælper vores ledere med kommunikation til deres medarbejdere

 • Vi har ansvaret for pressehåndtering, herunder udarbejdelse af pressemeddelelser og daglig kontakt med lokale og nationale medier

 • Vi udarbejder kommunikationsplaner og -strategier og rådgiver organisationen i kommunikationsspørgsmål

 • Vi udvikler og udarbejder indhold til vores kanaler på sociale medier, særligt Facebook

 

Om dig
Til begge stillinger leder vi efter en ny kollega, der har en bred kommunikationsfaglig baggrund, og som bliver motiveret af at arbejde i en samfundskritisk organisation, som altid har offentlighedens interesse. 

Vi forventer, at:

 • Du har en relevant videregående kommunikationsuddannelse, og har nogle års erfaring fra en kommunikationsafdeling, et bureau eller medie

 • Du skriver godt, præcist og klart til alle kanaler - uden at gå på kompromis med den faglige substans

 • Du kan skære en nyhed til alle platforme

 • Du færdes hjemmevant på digitale og sociale medier

 • Du har erfaring med intern- og lederkommunikation

 • Du er proaktiv, udadvendt og har en ligefrem tilgang til dialogen med kolleger uanset antal stjerner på skulderen

 • Du er en god kollega og en holdspiller, der kan samarbejde med alle.

 • Du har erfaring med integreret og strategisk kommunikation, og kan udarbejde kommunikationsplaner og rådgive alle niveauer af organisationen i kommunikationsspørgsmål

Den ene af vores ledige stillinger vil få særligt fokus på videreudviklingen af vores sociale medier. Det betyder, at vi her leder efter en kollega, som ud over en bred kommunikationsmæssig erfaring også har hands-on erfaring med sociale medier fra en større organisation eller virksomhed. 

Til denne stilling forventer vi, at:
 • Du kan skrive gode og fængende historier, efterlysninger og forebyggende opslag til især Facebook, hvor du hver gang skal afveje brugen af humor, seriøsitet og alvor i forhold til at fremme budskabet

 • Du kan udvikle indhold til de sociale medier

 • Du kan analysere indhold og trafik på vores kanaler og anbefale justeringer og forslag til forbedringer

 • Du kan følge kommentarsporene og sørge for at kommentere og moderere de steder, det er nødvendigt

 • Du er fortrolig med videoproduktion

 
Om os
Kommunikationsteamet i Nordsjællands Politi består af en kommunikationschef og tre kommunikationsmedarbejdere, som alle er er en del af Ledelsessekretariatet, der er centralt placeret tæt på direktionen på politistationen i Helsingør. 

Vi er et lille - men effektivt - team, som hjælper hinanden med at løse de mange forskellige kommunikationsopgaver, der er i en politikreds. Og vi har det sjovt, mens vi gør det. 

Ansættelsesforhold
Ansættelse vil ske på overenskomstvilkår i henhold til relevant overenskomst.

Dit arbejdssted bliver Nordsjællands Politi, Prøvestensvej 1, 3000 Helsingør.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt og bevare sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt
Har du spørgsmål til stillingen eller Nordsjællands Politi som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Mikkel Thrane på 20155505.

Du kan finde mere information om politiet generelt på www.politi.dk

Når du ansøger om en stilling ved politiet opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere stillinger ved politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge, uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørelsesforhold.

Der vil løbende blive afholdt samtaler.

Ansøgningsfrist: 22. august 2022
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 22. august

Frist: 22. august

Info

Virksomhed
Nordsjællands Politi
Stillingsbetegnelse
Kommunikations- og SoMe profiler
Kontakt
Mikkel Thrane
Telefon: 2015 5505
Website
Indrykningsdato
15-07-2022
Ansøgningsfrist
22. august
Adresse
Nordsjællands Politi

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.