Praktikant

PLH
PLH
PLH Arkitekter søger praktikant til kommunikation
Brænder du for kommunikation, sociale medier og arkitektur? Og har du lyst til at hjælpe PLH med at få de helt rigtige budskaber ud til vores målgrupper? Vi søger en selvstændig og initiativrig praktikant, der kan hjælpe PLHs kommunikationsteam. Er det dig? Vi regner med opstart jan/feb 2019 - eller efter nærmere aftale.

Som praktikant får du 90 kreative, imødekommende og sociale kolleger fra en række forskellige nationer. Du skal hjælpe vores lille kommunikationsteam, der arbejder målrettet på at skabe løsninger, som understøtter og synliggør PLHs mange forretningsområder. Vi er meget opsatte på at sammensætte et praktikforløb til glæde og gavn for både dig og PLH. 

 

Vi forestiller os, at dine primære arbejdsområder bliver:

- Assistance til at udarbejde nyheder og pressemeddelelser om vores projekter og aktiviteter til plh.dk, dagspressen, bygge- og arkitekturmedier mm. Du hjælper med hele processen – fra at få ideerne, tale med arkitekterne til at vinkle materialet og kontakte pressen. 

- At være SoMe-tovholder. Du får meget frie hænder. Vi har især brug for hjælp til at sætte vores indsatser i system og til produktion af content. Du får ideerne, du planlægger indsatserne, og du udarbejder også content. Har du ideer til employee advocacy el. lign tiltag, er vi også meget lydhøre. 

- Hjælp til ansøgninger om byggeopgaver (prækvalifikation), projektbeskrivelser og opsætning af CV’er til tilbudsgivning. En stor del af vores arbejde handler om prækvalifikation og tilbud. Her kommer du til at hjælpe med en vigtig opgave: at sørge for at referencer, medarbejdernes CV’er og selve ansøgningerne er up-to-date og vinklet rigtigt. 

 

Vi sætter stor pris på: 

- At du er initiativrig, selvstændig og arbejder struktureret. Vi hjælper og guider dig i dit arbejde, men det er en stor fordel, at du selv ser muligheder og ikke er bange for at foreslå nye ting. 

- At du opererer naturligt på sociale medier. Ser du noget interessant og relevant, optager og klipper du selv en video på mobilen – eller laver andet spændende content. 

- At du er flydende til engelsk – også meget gerne på skrift. Vi har en del udenlandske kolleger på kontoret og projekter i en række lande. Derfor er det en stor fordel, hvis du skriver godt engelsk.

- At du har æstetisk sans. Arkitekter er meget visuelt orienterede og elsker lækre billeder – fx på Instagram. Det er derfor en fordel, at du har øje for æstetikken i projekter og visuelle materialer. 

- At du kender programmerne InDesign og Photoshop, som vi bruger dagligt. 

 

 

Vi tilbyder dig:

- En meget varieret arbejdsdag med stor frihed under ansvar. Vi skræddersyer praktikforløbet i dialog med dig omkring dine stærke sider, vores behov og kravene fra dit uddannelsessted. 

- En fantastisk arbejdsplads med god worklife-balance, imødekommende, dygtige kolleger og socialt miljø. Vi har en del sociale arrangementer og medarbejder-aktiviteter, hvor vi fx løber, cykler og går i teateret sammen 

- Lækker frokostordning 

- At prøve kræfter med en kreativ branche, hvor du er sikret faglig relevant sparring på dit daglige arbejde og studieopgaver. 

 

Lyder det som noget for dig?

Vi forestiller os at du læser kommunikation, marketing el. lign - gerne på kandidatniveau. Løn/bonus efter aftale og efter reglerne på dit uddannelsessted. 

Send din ansøgning med CV og karakterudskrift til internship@plh.dk. Skriv ’Praktikant til kommunikation’ i emnefeltet. Send din ansøgning senest d. 3. december 2018 - Vi indkalder løbende til samtale. Ønsker du flere oplysninger om praktikpladsen, kontakt Kommunikations-ansvarlig Pernille Franch Pedersen på pfp@plh.dk eller 27 20 05 99. 

 

Hvem er PLH Arkitekter? 

PLH Arkitekter er en partnerejet tegnestue med ca. 40 års erfaring og 90 medarbejdere. Vores mission er at forbedre menneskers livskvalitet gennem identitetsskabende design – dvs. at PLH gennem arkitektur forbedrer den måde, vi alle arbejder og lever vores liv på. Med udgangspunkt i kundernes værdisæt skaber PLH løsninger af høj arkitektonisk kvalitet, der finder balancen mellem sociale, økonomiske og miljømæssigt faktorer. 

 

Mere om at arbejde hos PLH på www.plh.dk/karriere/ 

 


 

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 3. december

Frist: 3. december

Info

Virksomhed
PLH
Stillingsbetegnelse
Praktikant
Kontakt
Pernille Franch Pedersen
pfp@plh.dk
Telefon: 27 20 05 99
Website
Indrykningsdato
08-10-2018
Ansøgningsfrist
3. december
Adresse
PLH
Vermundsgade 38K
2100 København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.