CRM Manager

PlanBørnefonden
PlanBørnefonden
CRM Manager til PlanBørnefonden
Brænder du for et job i en af Danmarks største privatfinansierede børnerettighedsorganisationer, hvor vi arbejder for at sikre børn og unges rettigheder og muligheder i verdens mest udsatte områder med et særligt fokus på pigerne? Så er du måske vores nye kollega. Vi søger lige nu en teknisk CRM Manager til vores Digital & Analyse afdeling.

Om jobbet
Som CRM Manager vil din opgave blive at styrke vores CRM, strategisk og operationelt. Ligeledes, vil du sammen vores Communications og Sponsorship team være med til at udvikle vores CRM-strategi, sikre leads samt øge sponsorernes loyalitet og fastholdelse. 

Du får en bred snitflade mod forretningen, hvor din primære opgave vil være at styrke os operationelt, sikre prioritering og igangsætte nye initiativer.

Du bliver en central spiller, hvis daglige ansvar er at sætte retningen i samarbejde med interne stakeholders samt drive en stærk operationel udvikling.

 

Dine arbejdsopgaver vil bestå i følgende:

 • Være bindeleddet mellem interne og eksterne stakeholders på vores systemer.

 • Sikre fastholdelse af vores sponsorer samt hvervning af nye.

 • Anvende og omsætte kundeindsigter til konkrete handlingsplaner.

 • Sikre alignment og prioriteringer mellem afdelinger.

 • Være operationel ansvarlig for vores CRM-system, herunder kvalitetssikring af data og opbygning af segmenter i CRM.

 • Medvirke til udvikling og eksekvering af vores CRM-strategi.

 • Være ansvarlig for at drive udviklingen af marketing automation.

 • Prioritere samt sikre styring opgaver, aktiviteter og projekter.

 

Hvem er du?
Vi forventer, at du har en relevant IT-bachelor- eller kandidatuddannelse og min. 5 års erfaring fra lignende stilling. Det er centralt for os, at du er erfaren indenfor den tekniske del af CRM-systemer, og at du hurtigt kan gennemskue og oversætte tekniske udfordringer/udviklinger fra brugere til systemudviklere.

Du er analytisk og teknisk stærk, samtidig med at du har en god forretningsforståelse og brænder for at dykke ned i data, finde indsigter og drive dem videre til konkrete initiativer og handlinger.

Vi lægger vægt på, at du hurtigt kan sætte dig ind i nye digitale systemer (betalings-/formularsystemer, websites, etc.). Derudover er det en fordel, hvis du kan sige ja til nedenstående punkter:

 • Erfaring med at håndtere komplekse problemstillinger, projektledelse, samt styring af mange stakeholders

 • Erfaring med Marketing Automation Systemer og især Portrait Software

 • Du kan afslutte opgaver ud fra en klar tidsplan og sørge for, at vi overholder deadlines med afdelinger og interessenter.

 • Du arbejder selvstændigt, er initiativrig og ansvarsbevidst.

 • Du er samarbejdsorienteret og vil gerne indgå i tæt dialog internt i teamet og på tværs af organisationen.

 • Du er imødekommende og god til at formidle komplekse løsninger på letforståelig vis.

 • Du er flydende i dansk og engelsk (både skriftligt og mundtligt).

 

Hvem er vi?
PlanBørnefonden er en af Danmarks største privatfinansierede børnerettighedsorganisationer. Vi er en del af Plan International, der arbejder i over 70 lande. Vi kæmper for at sikre børn og unges rettigheder og muligheder i verdens mest udsatte og skrøbelige områder med et særligt fokus på pigerne, der er hårdest ramt af ulighed.

Du bliver del af en moderne organisation med stor professionalisme, og du vil møde et arbejdsmiljø med engagerede og fagligt ambitiøse kollegaer, ligesom du vil få mulighed for at skabe et netværk af internationale arbejdsrelationerVores kontor er placeret på Mimersgade i København, hvor vi samarbejder på tværs af afdelinger og henter energi i at være en organisation, der rummer forskelligheder – både fagligt og socialt. Du vil opleve en uformel atmosfære, hvor der er kort fra ord til handling. Du kan læse mere om os på https://planbornefonden.dk

 

Ansøgningsproces
Send os en kort ansøgning og dit CV i én samlet PDF-fil til job@planbornefonden.dk. Kun ansøgninger sendt til denne e-mail vil komme i betragtning. Skriv ”CRM MANAGER” i emnefeltet.

Ansøgningsfristen er mandag den 30. maj 2022 kl. 12.00. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte
Head of Digital & Analyse, Nanna Ørsted
(+45 27826228 eller nanna.orsted@planbornefonden.dk).

 

I PlanBørnefonden kæmper vi for børns rettigheder, ligestilling og anti-racisme. Uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion og alder opfordrer vi alle kvalificerede til at søge stillingen. Vi er en børnerettighedsorganisation, og du vil som medarbejder hos os forpligte dig på vores børnebeskyttelsespolitik, og i forbindelse med din ansættelse vil vi indhente dokumentation for en ren børneattest.

 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 30. maj

Info

Virksomhed
PlanBørnefonden
Stillingsbetegnelse
CRM Manager
Kontakt
Nanna Ørsted
nanna.orsted@planbornefonden.dk
Telefon: 2782 6228
Website
Indrykningsdato
05-05-2022
Ansøgningsfrist
30. maj
Adresse
PlanBørnefonden
København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.