Markedschef

People'sPress
People'sPress
Markedschef til People’sPress
People’sPress søger markedschef, som skal lede salg og markedsføring af forlagets udgivelser, fysiske og digitale, til kunder på alle platforme.
Markedschefen refererer til direktionen og indgår i forlagets daglige ledelse med ansvar for:
  • Forlagets overordnede afsætningsstrategi og salgsoptimering.
  • Planlægning, prioritering, gennemførelse og budgetstyring af markedsførings- og salgsaktiviteter for alle forlagets udgivelser.
  • Aftaler med og kontakt til større kunder.
  • Ledelse af et team på seks salgs- og marketingmedarbejdere og i tæt samarbejde med pr-afdelingen.
  • Sparring med kolleger om markedstrends og nye kommercielle tiltag.
 
Vi søger en initiativrig og målrettet chef, der har gennemslagskraft, samarbejdsvilje og erfaring fra lignende stilling i eller uden for bogbranchen.
 
Vi lægger vægt på, at du bevæger dig lige hjemmevant i markedsføring og salg til fysiske butikker som online kunder. Det er vigtigt, at du har opnået synlige resultater før, at du har strategisk overblik, taktisk sans – og ikke er bange for selv at tage fat i forhold til større kunder og kampagner.
 
Du kommer til at arbejde i et uformelt og dynamisk forlagshus sammen med omkring 35 engagerede, erfarne forlagsmedarbejdere, kolleger i streamingtjenesten Storytel og Mofibo i Danmark, samt mange flere fantastiske danske og internationale forfattere.
 
People’sPress udgiver dansk og udenlandsk fiktion og faglitteratur til det private marked. Forlaget er ejet af den svenske koncern Storytel og ligger tæt på Rådhuspladsen i København.
 
Ansøgningen sendes til lise.nielsen@peoplespress.dk mærket Markedschef. Ansøgningsfrist er d. 22. marts. Tiltrædelse snarest muligt.
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte tiltrædende adm.dir. Tine Smedegaard Andersen på mail: tine.smedegaard@outlook.dk eller telefon: 23 42 74 37. Du kan også kontakte adm.dir. Jan Degner: jan.degner@artpeople.dk eller kreativ direktør Jakob Kvist: jakob.kvist@artpeople.dk
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 22. marts

Info

Virksomhed
People'sPress
Stillingsbetegnelse
Markedschef
Kontakt

Website
Indrykningsdato
15-02-2019
Ansøgningsfrist
22. marts
Adresse
People'sPress
Vester Farimagsgade 41
1606 København V

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.