Kommunikationschef

Patienterstatningen
Patienterstatningen
Kommunikationschef til Patienterstatningen
Hvis du interesserer dig for patienterstatning, sundhedsvæsenet, patientrettigheder og skadeforebyggelse og har en solid kommunikativ værktøjskasse og relevant erfaring, så kan stillingen som kommunikationschef i Patienterstatningen være et godt bud på din næste chefstilling.
Den nuværende kommunikationschef har fået nyt job, og vi har brug for en afløser, der kan sikre, at kommunikationsopgaverne fortsat leveres på et højt niveau og løbende udvikles.
 
Du får ansvaret for kommunikationsenheden, der ud over dig består af to dygtige kommunikationskonsulenter, og du vil referere til direktøren og indgå i chefgruppen.
 
Forventningerne til den nye kommunikationschef er høje rent fagligt, og det forventes også, at du i tæt samarbejde med direktøren kan fastholde og skabe nye relationer uden for huset. Du bliver i det hele taget en central person for både direktøren og resten af huset.
 
Eksempler på opgaver:
 • Sikre at vi fortsat har en relevant og kvalificeret tilstedeværelse på hjemmesiden, intranet og de sociale medier.
 • Sikre at vi kommer helt i hus med at gøre vores platforme tilgængelige, så vi overholder kravene på området - også fremover.
 • Fastholde en åben og effektiv dialog med medierne.
 • Udvikle vores nyhedsbrev og i øvrigt med friske øjne se på, om der er andre håndtag, vi skal dreje på for at nå ud med vores budskaber.
 • Udvikle samarbejdet med regionerne, Sundheds- og Ældreministeriet, patientforeninger og andre aktører på sundhedsområdet.
 • Udbrede kendskabet til erstatningsordningen på det kommunale område.
 • I samarbejde med vores medicinske koordinator udbrede kendskabet til vores skadedatabase, så vores data og afgørelser indgår i det skadeforebyggende arbejde.
   
Du får altså stor indflydelse på at sætte retningen, når opgaven er at udbrede kendskabet til patienterstatningsordningen, så vi ikke nødvendigvis får flere ansøgninger, men de rigtige, dvs. ansøgninger fra borgere, der er kommet til skade i forbindelse med undersøgelse og behandling i sundhedsvæsenet, de kommunale sundhedsordninger mv.
 
Vi forventer også, at du vil synes, det er spændende at bidrage til, at vi udvikler vores kerneydelse, nemlig afgørelser i ca. 11.000 sager om året. Det, vi sender til borgerne, skal være til at forstå (og det kan vi godt blive endnu bedre til), og så skal du også interessere dig for den brugeroplevelse, der er knyttet til processen, fra man søger erstatning, til man får sin afgørelse.
 
Vi vægter, at du:
 • kan fastholde og udvikle vores profil over for patienter, borgere og relevante aktører.
 • er en kompetent leder, der har blik for dine medarbejders trivsel og performance.
 • kan agere og trives i rollen som nær rådgiver for direktionen.
 • er stærk på strategi - men trives med de mange små og store opgaver i en mindre kommunikationsenhed.
 • kommer med et stærkt professionelt netværk, kan oversætte de sundhedspolitiske strømninger og har kendskab til sundhedsområdet.
   
Vi forventer, at du har relevant uddannelsesmæssig baggrund – du er for eksempel cand.comm., journalist eller har en anden kommunikationsfaglig baggrund, og så har du dokumenteret erfaring med strategisk kommunikation, pressehåndtering, ledelse og er en stærk formidler.
 
Aflønning sker i henhold til overenskomst for chefer med personaleledelse i KL, og lønnen ligger på ca. 59.000 kr. Hertil kommer et pensionsbidrag på 19 %.
 
Ansøgning med oplysninger om uddannelse, tidligere beskæftigelse og eventuelle referencer samt eksamensbevis sendes via linket.
 
Der er ansøgningsfrist 27. september. Vi holder samtaler i uge 41 og 43. Du vil blive bedt om at løse en opgave, hvis du kommer til samtale, og går du videre, vil der indgå en personanalyse.
 
Hvis du vil høre mere om det faglige indhold i stillingen, er du velkommen til at kontakte vores nuværende kommunikationschef Charlotte Wamberg på tlf. 2027 7087 eller direktør Karen-Inger Bast på tlf. 3369 4701.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 27. september

Frist: 27. september

Info

Virksomhed
Patienterstatningen
Stillingsbetegnelse
Kommunikationschef
Kontakt
Charlotte Wamberg
Telefon: 2027 7087
Website
Indrykningsdato
03-09-2020
Ansøgningsfrist
27. september
Adresse
Patienterstatningen
Kalvebod Brygge 45

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.