Social Media Manager

Oxfam IBIS
Oxfam IBIS
Vi søger en strategisk og taktisk stærk Social Media Manager, som kan hjælpe os med at sætte ulighed på dagsordenen blandt endnu flere danskere
Oxfam IBIS er en medlemsdrevet civilsamfundsorganisation, som i mere end 50 år har bekæmpet ulighed og uretfærdighed. Vi har de senere år fået mere og mere gennemslagskraft. Vores kampagner for f.eks. skattelyfri kommuner har betydet, at hver tredje borger i Danmark nu bor i en kommune, der har besluttet at være skattelyfri, og vores årlige ulighedsrapport er hvert år med til at sætte fokus på og skabe samfundsmæssig debat om ulighed. Vi samler ind, når katastroferne rammer verdens mest udsatte og arbejder hver dag på at finde nye måder at udvide den globale solidaritet på.

Vi ved, at vi kan skabe en bedre verden, hvis vi kan engagere flere, som vil være sammen om at stoppe ulighed. Derfor søger vi en social media manager, der skal være del af holdet i vores Engagementsafdeling, der arbejder med kommunikation, mobilisering og fundraising.

Jobbet og afdelingen
Som SoMe Manager bliver du del af Engagement, Kommunikation & Fundraising afdelingen. Her udvikler og gennemfører dygtige kolleger en række forskellige kampagner, events og kommunikationsindsatser, som alle har det formål at understøtte, at Oxfam IBIS gør en forskel – herhjemme og ude i verden.
Det er i denne afdeling, at arbejdet med medlemshvervning og -fastholdelse, fundraising og engagering af befolkningen i Danmark, herunder frivillige til vores mange forskellige aktiviteter, ligger. Du vil indgå i kampagneteamet og får desuden mange berøringsflader med andre dele af organisationen. Medarbejdere fra hele organisationen arbejder ofte sammen i tværgående teams omkring projekter og/eller kampagner.

Dine opgaver vil især være:

 • Indgå i kampagneteamet og sikre et solidt samarbejde om udrulning af kampagner

 • Community management og digital aktivering af vores frivillige i samarbejde med vores frivillig koordinator.

 • Planlægge og producere content i samarbejde med dine kolleger, som også bidrager med indhold.

 • Sikre optimal udnyttelse af algoritmer og kunne styre vores annoncering på de sociale medier.

 • Udarbejdelse af kanalstrategi og årshjul for de sociale medier.


Vi forventer, at:

 • Du brænder for at bekæmpe ulighed – både den sociale, politiske, økonomiske, klima-og kønsmæssige ulighed

 • Du har flere års dokumenteret erfaring med Sociale Medier og skarpt blik for, hvordan indhold skrues sammen for at være virkningsfuld

 • Du er kreativ og ved hvad der skal til for at engagere forskellige målgrupper via de sociale medier

 • Du er opdateret på de sociale mediers algoritmer og hjemmevant i Business Manager

 • Du trives i et travlt arbejdsmiljø og er stærk til at afslutte opgaver, levere og prioritere

 • Du er samarbejdende, rummelig og tillidsskabende og kan lide, at vi som kolleger spiller hinanden gode

 • Du er flydende i både dansk og engelsk

Oxfam IBIS tilbyder dig:

 • Et meningsfuldt job, hvor du kan gøre en reel forskel for verdens mest udsatte

 • Et job, du kan være med til at forme

 • En masse engagerede kollegaer i København og i resten af verden

 • Et uformelt, hyggeligt og kollegialt arbejdsmiljø

Du vil arbejde tæt sammen med kollegaer i Oxfam IBIS og i resten af Oxfam konføderationen, der arbejder med engagement og digital fundraising. Du vil referere til chefen for Engagement, Kommunikation & Fundraising og indgå i et stærkt afdelingsfællesskab samtidig med, at du får tætte relationer til kolleger i organisationens øvrige afdelinger.

Ansøgning:
Du bedes sende din ansøgning og CV via nedenstående link.  Ansøgningsfristen er den 26. september 2021, men vi afholder løbende samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt. Forventet opstart 1. november. Kun ansøgninger modtaget via systemet vil blive taget i betragtning.
Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Yderligere oplysninger om stillingen: 
Kontakt Louise Balleby, Chef for Engagement-, Kommunikation- & Fundraising på lba@oxfamibis.dk eller 25852082

Oxfam IBIS betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset alder, køn, religion, seksualitet, handikap eller etnisk tilhørsforhold til at søge ledige stillinger.

Om Oxfam IBIS og Oxfam International
Oxfam IBIS er en uafhængig og medlemsbaseret udviklingsorganisation. Gennem uddannelse, støtte til civilsamfundet og i samarbejde med vores partnere bekæmper vi ulighed og fattigdom i det globale syd. Sammen med  20 andre organisationer udgør vi Oxfam International-konføderationen, der er en af verdens største og mest indflydelsesrige udviklingsorganisationer. I Danmark er vi en tydelig og markant spiller i den offentlige debat om bl.a. skattely, den stigende ulighed og retten til uddannelse.

Oxfam er forpligtet til at forhindre enhver form for uønsket adfærd på arbejdspladsen , herunder seksuel chikane,  udnyttelse  og  misbrug,  manglende   integritet  og økonomisk forseelse, og fremme af  børns,  unges  og  voksnes velfærd . Oxfam forventer, at alle medarbejdere og frivillige deler dette engagement gennem vores   adfærdskodeks.

Vi prioriterer det højt   at sikre, at kun de, der deler og demonstrerer vores værdier, ansættes til at arbejde for   os. Bemærk: Alle tilbud om ansættelse kræver tilfredsstillende referencer og kan være underlagt   screeningskontrol,  som kan omfatter strafferegistre  og kontrol af finansiering af terrorisme.  


Læs mere om Oxfam IBIS på https://oxfamibis.dk/ og se den overordnede strategi, vi arbejder efter her.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 26. september

Frist: 26. september

Info

Virksomhed
Oxfam IBIS
Stillingsbetegnelse
Social Media Manager
Kontakt
Louise Balleby
lba@oxfamibis.dk
Telefon: 2585 2082
Website
Indrykningsdato
10-09-2021
Ansøgningsfrist
26. september
Adresse
Oxfam IBIS
Danmark

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.