Digital Fundraiser

Oxfam IBIS
Oxfam IBIS
Oxfam IBIS søger en Digital Fundraiser
Kan du skabe digitalt engagement, mobilisering og konverteringer? Har du erfaring med Digital Markedsføring, Fundraising og Direct marketing? Er du hjemmevant i sammentænkning af kampagner på tværs af digitale kanaler? Og ikke mindst, brænder du for at arbejde et sted, hvor det du gør, gør en kæmpe forskel for verdens mest udsatte?

Så er du måske den kollega vi står og savner i vores team.

Jobbet og afdelingen
Som digital fundraiser bliver du del af Engagement & Support afdelingen. Her udvikler og gennemfører dygtige kolleger en række forskellige kampagner, events og kommunikationsindsatser, som alle har det formål at understøtte, at Oxfam IBIS gør en forskel – herhjemme og ude i verden.
 
Det er i denne afdeling, at arbejdet med medlemshvervning og -fastholdelse, fundraising og engagering af befolkningen i Danmark, herunder frivillige til vores mange forskellige aktiviteter, ligger. Du vil indgå i kampagneteamet og får desuden mange berøringsflader med andre dele af organisationen. Medarbejdere fra hele organisationen arbejder ofte sammen i tværgående teams omkring projekter og/eller kampagner.

Dine opgaver vil især være:

 • Du bliver en central del af kampagneteamet og får ansvar for udrulning af kampagner på tværs af alle digitale kanaler, samt at udtænke understøttende digital fundraising i forbindelse med forskellige kommunikationsindsatser og integrerede kampagner (programmer, policy, kommunikation og målrettet/segmenteret hvervning eller donationer)

 • Selvstændigt ansvar for de kontinuerlige digitale fundraisingkampagner på tværs af bl.a. sms, direct mail, adwords og Social med fokus på hvervning og konvertering af soft leads til nye medlemskaber

 • At skabe loyalitetsfremmende kampagner via sms og Direct mails, med fokus på pleje af relationer til vores medlemmer og nedbringelse af churn.

 • Opsætning og udvikling af underskriftsindsamlinger, mobiliserende kampagner og aktiviteter samt fundraising appeller.

 • Ansvar for Oxfam IBIS engagement i den årlige Danmarks Indsamling

 • Løbende optimering og monitorering af vores digitale tilstedeværelse, samt afrapportering på resultater ift. ROI og KPI.
   

Vi forestiller os, at du:
Har minimum 3 års indgående erfaring med fundraising og digital markedsføring, en relevant videregående uddannelse og har den nyeste viden indenfor dit felt og følger udviklingen fordi du ikke kan lade vær.
 

 • Du har flere års hands on erfaring med digitale kampagner, direct marketing og fundraising i både fastholdelses-, mobiliserings- og hvervnings øjemed.

 • Har styr på segmentering, kender de forskellige kanalers styrker og svagheder og ved hvad der skal til for at appellere til forskellige målgrupper

 • Har taktisk og operationel erfaring med at arbejde med lead generering og konverteringsoptimering. Erfaring med A/B test og nudging er en fordel.

 • Er hjemmevant i Business Manager, Adwords og Google Analytics.

 • Er struktureret, handlekraftig, resultatorienteret og følger altid projekter i mål.
   

Oxfam IBIS tilbyder:

 • Et meningsfuldt job, hvor du kan gøre en reel forskel for verdens mest udsatte

 • Et job, du kan være med til at forme

 • En masse engagerede kollegaer i København og i resten af verden

 • Et uformelt, hyggeligt og kollegialt arbejdsmiljø
   

Ansøgning
Du bedes sende din ansøgning og CV via nedenstående link.  Ansøgningsfristen er den 20. juni 2021 kl.12.00 og samtaler forventes afholdt den 24. og 28 juni. Forventet opstart 1. august. Kun ansøgninger modtaget via systemet vil blive taget i betragtning.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Yderligere oplysninger om stillingen 
Kontakt Louise Balleby, Kommunikations- & Engagementschef på 25 85 20 82

Oxfam IBIS betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset alder, køn, religion, seksualitet, handikap eller etnisk tilhørsforhold til at søge ledige stillinger.

Oxfam IBIS er en bevægelse af mennesker, der ikke vil finde sig i fattigdom og ulighed. Vi er del af den globale konføderation Oxfam.

Vi er en international   sammenslutning af 20 organisationer (Affiliates), der arbejder sammen med partnere og lokalsamfund inden for det humanitære, udviklingsmæssige og kampagne relaterede arbejdet i mere end  90  lande.
Alt vores arbejde ledes af tre kerneværdier:  Empowerment, Accountability, Inclusiveness.

Oxfam er forpligtet til at forhindre enhver form for uønsket adfærd på arbejdspladsen, herunder seksuel chikane, udnyttelse og misbrug, manglende   integritet og økonomisk forseelse, samt at fremme arbejdet for børns, unges  og  voksnes velfærd . Oxfam forventer, at alle medarbejdere og frivillige deler dette engagement gennem vores adfærdskodeks.

Vi prioriterer det højt at sikre, at kun de, der deler og demonstrerer vores værdier, ansættes.
Bemærk: Alle tilbud om ansættelse kræver tilfredsstillende referencer og kan være underlagt screeningskontrol, herunder finansiering af terrorisme. Derudover bliver der i forbindelse med alle ansættelser blive indhentet straffe- og børneattester.

Om Oxfam IBIS og Oxfam International
Oxfam IBIS er en uafhængig og medlemsbaseret udviklingsorganisation. Gennem uddannelse, støtte til civilsamfundet og i samarbejde med vores partnere bekæmper vi ulighed og fattigdom i det globale syd. Sammen med 19 andre organisationer udgør vi Oxfam International-konføderationen, der er en af verdens største og mest indflydelsesrige udviklingsorganisationer. I Danmark er vi en tydelig og markant spiller i den offentlige debat om bl.a. skattely, den stigende ulighed og retten til uddannelse.

Læs mere om Oxfam IBIS på https://oxfamibis.dk/ og se den overordnede strategi, vi arbejder efter her: https://oxfamibis.dk/sites/default/files/media/pdf_global/strategies/dk_strategic_plan_2018-22_final_web_3.pdf

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 20. juni

Info

Virksomhed
Oxfam IBIS
Stillingsbetegnelse
Digital Fundraiser
Kontakt
Louise Balleby
Telefon: 2585 2082
Website
Indrykningsdato
03-06-2021
Ansøgningsfrist
20. juni
Adresse
Oxfam IBIS
København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.