Praktikant

Operate Sprint
Operate Sprint
Vi søger ambitiøse studerende til vores lønnede talentforløb, Operate Sprint - fra praktikant til juniorkonsulent på et år.
Operate er et digitalt kommunikations- og adfærdsbureau. Vores mission er at hjælpe vores kunder med at forbedre verden gennem indsigt i mennesker, teknologi og kommunikation. Vi udvikler og eksekverer kommunikation for en lang række af Danmarks største virksomheder, myndigheder og organisationer. Det kan du blive en del af.

Vi forventer, at du er på anden halvdel af dit studie, og at du har en stærk interesse for samfundet og er fagligt ambitiøs. Så kan vi sætte fart på din udvikling og din karriere. Uanset, om du har lyst til at få særlig viden om en bestemt sektor (fx uddannelse, infrastruktur eller sundhed) eller har stor interesse for en bestemt ydelse (fx analyse, sociale medier eller public affairs).

 

Du får:

Fleksibelt forløb

Du får mulighed for at få et skræddersyet forløb på ét år med mulighed for et længerevarende samarbejde, mens du er studerende.
Vi forventer, at du kan være her ét semester på fuldtid, ét på deltid – men vi finder sammen ud af, hvornår det passer dig bedst at være i huset på fuldtid. Forløbet tilrettelægges, så det er meritgivende ifølge din studieordning og passer til eksamener og andet.

 

Learning by doing
Vi sørger for, at du får mulighed for at rotere mellem forskellige typer af opgaver, som en kommunikationsrådgiver i Operate løser. Du skal nå at prøve kræfter med flere discipliner og dygtiggøre dig, der hvor dine interesser og kompetencer er. Du får desuden mulighed for at komme med erfarne rådgivere ud til møder med kunderne og daglig sparring med branchens bedste kommunikationsfolk.

 

Karriereudvikling
Du får løbende karrieresamtaler med en direktør eller manager samt en vejleder i huset, som lægger en udviklingsplan sammen med dig for dit forløb i Operate.
Vi sørger for, at du får undervisning i rådgivning og salg på Consulting School, Operates udviklingsforløb for konsulenter. Du vil selvfølgelig også få mulighed for at deltage i vores interne videndelingsformater - Academy og Lunch & Learn.

 

 

Sådan ansøger du

Vi gør meget ud af at ansætte de rigtige til Operate Sprint. Det gør vi, fordi vi ansætter studerende med ambitionen om, at det blot er første skridt til at blive fastansat efter endt uddannelse.

Send ansøgning, CV og karakterudskrift og/eller eksamensbevis til job@operate.dk senest 15. november 2018.

 

Efter fristen gennemgår vi alle ansøgere og inviterer de dygtigste til test og samtale i Operate. Her får du mulighed for at vise os, hvad du kan – og få et indblik i, hvad vi arbejder med. Vi ansætter ca. fem studerende fra januar/februar 2019.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Diana Raetzel på dr@operate.dk.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 15. november

Frist: 15. november

Info

Virksomhed
Operate Sprint
Stillingsbetegnelse
Praktikant
Kontakt
Diana Raetzel
dr@operate.dk
Website
Indrykningsdato
24-08-2018
Ansøgningsfrist
15. november
Adresse
Operate Sprint

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kursus

SoMe bootcamp

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.