Praktikanter

Operate
Operate
Operate søger initiativrige og ambitiøse praktikanter til nyt talentforløb: Aspire
Er du samfundsinteresseret? Og vil du udvikle dine kompetencer på et bureau, der skaber positive samfundsforandringer gennem kommunikation, teknologi og indsigt i mennesker?

Så er det måske dig, vi leder efter til vores talentforløb, Operate Aspire.

Aspire er et talentforløb for dig, som aspirerer efter at skabe forandringer i samfundet. Som praktikant i Operate bliver du en del af et forandringsbureau. Vi sikrer opmærksomhed, engagerer interessenter og flytter adfærd for at hjælpe vores kunder med at skabe forandringer. Gennem strategisk kommunikation, kampagner, public affairs, teknologi og indsigt i mennesker skaber vi små revolutioner for en bedre verden. Og det kræver flere talentfulde kollegaer.

Med Aspire får du en grundlæggende uddannelse i de vigtigste rådgivningsdiscipliner, hvor der er rum til udvikling, plads til begynderfejl og mulighed for at få kickstartet din karriere. Du kommer i sidemandslære ved branchens bedste rådgivere og bliver en integreret del af et hus med højt til loftet og højt fagligt niveau. I Operate får du ansvar i mange forskellige kundeprojekter, og du henter kun kaffe til dig selv.

Vi forventer, at du er på den sidste halvdel af dit studie, har en stærk interesse for samfundet, og at du er fagligt ambitiøs. Vi søger studerende med flere forskellige profiler og uddannelsesbaggrunde. Vi vil gerne høre fra dig, hvis du er nysgerrig, initiativrig, energisk og har mod på at lære mere om forandring, kommunikation, adfærd, analyser, kampagner, sociale medier, public affairs eller kreativ konceptudvikling.

 

Se mere om Operate Aspire www.operate.dk/aspire, hvor du også kan se en video med vores tidligere praktikanter, der giver et indblik i dagligdagen i huset.

 

 

Hvad kan vi tilbyde dig

Udviklingsmuligheder
Aspire starter med et semester som fuldtidspraktikant. Dog er vores ambition, at din tid hos os varer så længe som muligt. Er vi et match, vil vi derfor tilbyde dig, at du semesteret efter starter som juniorkonsulent på deltid ved siden af dit studie. 

Fleksibelt forløb
Operate planlægger et samlet forløb med fælles opstart, så du lærer de andre praktikanter at kende og får den bedste oplevelse. Vi er dog fleksible, så forløbet kan tilrettelægges, så det er meritgivende ifølge din studieordning og passer til eksaminer og andet. Mange af os har selv skrevet praktikrapporter, så det skal vi nok også sparre med dig om og skabe tid til.

Vidensdeling og undervisning
Vi sørger for, at du får al den viden og oplæring, du har brug for. Du vil også deltage i vores fælles onsdagsmøder, Academy, hvor vi fokuserer på uddannelse og faglig vidensdeling med skiftende temaer.

Mød kunderne og lær fra de bedste
Du får mulighed for at komme med erfarne rådgivere ud til møder med kunderne og daglig sparring med branchens bedste kommunikationsfolk.  

Opgaverotation
Vi sørger for, at du får mulighed for at rotere mellem forskellige typer af spændende opgaver, som en konsulent løser. Du skal nå at prøve kræfter med flere discipliner og dygtiggøre dig, der hvor dine interesser og kompetencer er. 

Søde kollegaer og festlige fredagsbarer
Operate er et sjovt og socialt sted at arbejde. Året rundt afholdes både faglige og sociale arrangementer, som ryster os sammen, og gør det til en skøn arbejdsplads.

 

Sådan ansøger du
Vi søger forskellige faglige profiler, blandt andet inden for kampagner, konceptudvikling, art direction, sociale medier, public affairs, data & analyse, branding & strategi og partnerskabelse – men – vi søger i det hele taget ambitiøse, nysgerrige og talentfulde studerende. Hvis der er noget særligt, du er interesseret i, er du velkommen til at skrive det i din ansøgning.

Send ansøgning, CV og karakterudskrift og/eller eksamensbevis til job@operate.dk. Ansøger du til kreativ kommunikation, og har du en portefølje, må du meget gerne vedhæfte den.

 

Tidsfrist:
Vi ansætter med start aug/sept. Ansøgningsfrist 31. marts 2023.

Vi indkalder løbende dygtige kandidater til samtale, og vi underskriver en kontrakt, når vi har fat i den rette. Vent derfor ikke med at sende din ansøgning. Jo før, jo bedre.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Nicolai Borch Kelstrup.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 31. marts

Info

Virksomhed
Operate
Stillingsbetegnelse
Praktikanter
Kontakt
Website
Indrykningsdato
13-02-2023
Ansøgningsfrist
31. marts
Adresse
Operate

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.