Kommunikationstaktiker

Operate
Operate
Operate søger kommunikationstaktikere med konkret kanalerfaring
Vi tror på, at ægte forandring kræver mere end strategi. Vi dyrker fagligheden i at vælge de rigtige taktiske greb til strategien, og i at lave de helt rigtige eksekveringer til sociale medier, presse, annoncering, netværkskommunikation eller en anden effektiv kommunikationskanal. Vil du være med? Lige nu søger vi to nye profiler til vores Activationteam.

Operate er et digitalt kommunikations- og adfærdsbureau. Vores mission er at hjælpe vores kunder med at forbedre verden gennem indsigt i mennesker, teknologi og kommunikation. Vi udvikler og eksekverer kommunikation for en lang række af Danmarks største virksomheder, myndigheder og organisationer.

Profil 1: Taktisk tænkende activationrådgiver
Din vigtigste drivkraft er at omsætte kommunikationsstrategien i effektiv eksekveret kommunikation. Du forstår at gribe et koncept og give det liv på sociale medier, i annoncering, i presse og i netværkskommunikation. Du kan se forbindelsen fra strategien og helt ud i hver enkelt eksekvering uden at gå på kompromis med effekten af hver enkelt post, opslag og pressepitch.

Vi forventer, at du

… har minimum et par års konkret erfaring herunder med pressearbejde og sociale medier på både strategisk og udførende niveau.

… har lyst til at arbejde med kampagner og kommunikation om samfundsdagsordener, hvor komplekse interessentlandskaber og stramme budgetter skal spille sammen med skarp eksekvering og tydelig effekt.

… vil dyrke en rolle som kommunikationstaktiker, men samtidig er strategisk i tanke og handling og ikke er bange for at arbejde sammen med dygtige kolleger om at lægge den rigtige strategi og koncept.

Profil 2: Social media-specialist
Din vigtigste drivkraft er at sætte gang i de sociale platforme med engagerende indhold. Du kan tænke og producere content, som giver mening for brugerne, som passer til platformene, og som sætter dagsorden og flytter adfærd.

Vi forventer, at du

… har konkret erfaring med sociale medier. Du må gerne være nyuddannet, men så vil erfaring fra studiejob være et must. Det kan fx være fra et ministerie, en kommune eller en organisation, men også gerne fra marketing eller reklame.

… har algoritmer og tendenser på sociale medier under huden og kan omsætte det i konkrete eksekveringsvalg.

… vil dyrke en rolle som activationspecialist, men ikke er bange for at arbejde sammen med dygtige kolleger om den rigtige taktik, strategi og koncept.

Fælles for de to roller
Vi forventer, at du har en interesse for samfundsforhold, at du har faglig selvtillid og pondus både overfor kunder og kolleger, at du trives på et hold, hvor hver har sit speciale, men alle taler det samme sprog, og at du er meget ambitiøs og elsker at skabe resultater både for kunderne, samfundet og Operate.

Hvis du ikke allerede har arbejdet som rådgiver, skal du have stor lyst til at lære at mestre konsulentrollen, og du skal være indstillet på at investere både tid og kræfter i din egen udvikling.

Og så skal du være robust. Et job som rådgiver kræver nemlig ikke kun, at du er dygtig til det faglige. Du skal også have et stort gå-på-mod og en evne til at håndtere komplicerede og uforudsete udfordringer.

Og du kan også forvente en del…
Hvad kan vi så tilbyde dig? Ganske meget faktisk.

  • Du vil få stort ansvar og mange muligheder for at udvikle dig.
  • Du vil med garanti blive fagligt stærkere.
  • Du kommer til at arbejde for nogle af landets mest spændende virksomheder, myndigheder og organisationer, og du vil få udviklet dit netværk.
  • Du bliver en del af et kommunikationshus med mere end 60 dygtige kollegaer.
  • Du får en arbejdsplads, hvor vi er fokuseret på at få opgaverne løst, men hvor vi også prioriterer samarbejde, det sociale miljø, videndeling og videnudvikling højt.


Og lidt om det praktiske…

Ansøgningsfrist er senest mandag den 29. april kl. 12.

Send til job@operate.dk og skriv i emnefeltet, hvilket job du søger.

Du kan få mere at vide ved at ringe til direktør for Insight & Activation Torben Clausen på 38 16 80 90. Ring til hovednummeret og læg en besked. Så ringer han tilbage til dig.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 29. april kl. 12.00

Frist: 29. april kl. 12.00

Info

Virksomhed
Operate
Stillingsbetegnelse
Kommunikationstaktiker
Kontakt
Torben Clausen
Telefon: 38 16 80 90
Website
Indrykningsdato
10-04-2019
Ansøgningsfrist
29. april kl. 12.00
Adresse
Operate
Jesper Brochmands Gade 10
2200 København N

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.