Digital designer

Operate
Operate
Digital designer - Til Operate, digitalt kommunikations- og adfærdsbureau
Vi leder hurtigst muligt efter en digital designer, der vil være med til at skabe digitale oplevelser i form af websites, adfærdsændrende kampagner, digitale værktøjer og andet for Operates kunder. Du er en skarp digital designer/UX’er med særlig flair og interesse for brugerflows og kampagnekoncepter på tværs af platforme og medier.
Arbejdsopgaver
Som digital designer i Operate vil du blive en del af et hold bestående af UX’ere, digitale designere, grafiske designere og kommunikationsrådgivere. Du kommer til at arbejde konceptuelt og praktisk med at forene kundens og brugernes ønsker til eminent digitalt design, der kan implementeres, og hvor der både er tænkt på UI/UX, visuelt design og indhold.
 
Din profil
  • Du arbejder strategisk med digitalt design, UX og UI på baggrund af indsigter
  • Du arbejder målrettet, iterativt og resultatorienteret
  • Du håndterer flere projekter på én gang, og holder hovedet koldt, når prioriteterne ændrer sig og deadlines rykkes
  • Er selvkørende og selvlærende – du forsøger konstant at forbedre dine evner, og er med til at skubbe holdet fremad
  • Er en hands on problemknuser, der kan indgå helt fra brainstormfasen til færdig implementering.
 
Dine kompetencer
Du er superbruger og har erfaring med digitale designværktøjer og interaktive prototyper – vi bruger Sketch og Invision.
Vi stiller ikke krav til en specifik uddannelse eller erfaringsniveau, men vægter visuelle eksempler og personligt drive højere. Vi vil se hvordan du arbejder bevidst med brugerinteraktion, iterative processer, data osv. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra bureau.
 
Stillingen kræver
  • Erfaring med udvikling af digitale designprodukter
  • Erfaring med udvikling af digitale prototyper, user interface udvikling, interaktionsdesign, informationsarkitektur, bruger research, digitale design metoder
  • Du er god til at modtage feedback og implementere den i det kreative produkt
  • Du præsenterer dine tanker, ideer og arbejde for kunder og team, samt argumenterer for din UX/UI og dit design
  • Du er naturligvis helt på omgangshøjde med trends og tendenser på dit felt - såvel kreativt som teknologisk.
 
Vi tilbyder
Spændende, varierede opgaver med fokus på udvikling i et digitalt kommunikations- og adfærdsbureau. Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder inden for kommunikation, design, digitale løsninger og adfærdsændrende kampagner. Operates mission er at hjælpe vores kunder med at forbedre verden gennem indsigt i mennesker, teknologi og kommunikation. Vi bor i et levende hus på Nørrebro i København.
 
Ansøgning
Send os din ansøgning med CV samt nogle prøver fra din portfolio til job@operate.dk senest den 22. august 2019. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte digital direktør Randi Hovmann via mail på rho@operate.dk.
 
Om os
Vi er eksperter i adfærdsændringer og agenda-setting. Gennem de sidste år har vi gennemført over 200 projekter med digital kommunikation for kunder som Carlsberg, Miljø- og Fødevareministeriet, Danske Bank, Københavns Lufthavn, Københavns Kommune, FH, Skattestyrelsen, DI og en række andre af landets vigtigste virksomheder, organisationer og myndigheder.
Operate A/S består af ca. 50 medarbejdere. I 2018 havde vi en omsætning på 58 mio. kr., en bruttofortjeneste på 44 mio. kr. og et resultat på 5,8 mio. kr. Vi er fem gange blevet kåret til Danmarks mest veldrevne bureau i vores kategori.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 22. august

Frist: 22. august

Info

Virksomhed
Operate
Stillingsbetegnelse
Digital designer
Kontakt
Randi Hovmann
rho@operate.dk
Website
Indrykningsdato
08-07-2019
Ansøgningsfrist
22. august
Adresse
Operate
Jesper Brochmands Gade 10
2200 København N

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.