Adfærdsrådgiver

Operate
Operate
Operate søger adfærdsrådgiver, der kan omsætte adfærdsindsigter i rådgivning og løsninger
Operate er et digitalt kommunikations- og adfærdsbureau. Vores mission er at hjælpe vores kunder med at forbedre verden gennem indsigt i mennesker, teknologi og kommunikation. Vi udvikler og eksekverer kommunikation for en lang række af Danmarks største virksomheder, myndigheder og organisationer.
Som adfærdsbureau arbejder vi hver dag med at forstå og flytte adfærd. Vi arbejder med den nyeste viden om menneskelig adfærd fra både forskning og praksis og omsætter den i projekter baseret på stærke koncepter og metoder.
 
Vi har udviklet den strategiske model adfærdshjulet. Den er afsættet for både vores adfærdsanalyser og de løsninger, vi udvikler for kunderne, og vi underviser i den.
 
Vil du være med? Lige nu søger vi en specialiseret adfærdsrådgiver, der kan sin adfærdsteori, og kan bringe indsigterne i spil, så de giver effektive løsninger for vores kunder.
 
Det leder vi efter
Du skal være velfunderet i viden fra adfærdsforskningen og i hvordan den bliver brugt i praksis til at løse samfundsmæssige problemer. Interesse for samfundsforhold er afgørende.
 
Du skal have lyst til at være rådgiver med en meget tydelig profil som adfærdsspecialist både i markedet og blandt kollegerne. Du skal have tydelige ambitioner både for dit fag og for de kunder, du arbejder med.
 
Du skal have mod på og lyst til at bringe dine kompetencer i spil overfor kunder og kolleger, der både har store forventninger og holdninger til din faglighed. Det kræver faglig selvtillid og pondus.
 
Vi forventer, at du
… har minimum et par års erfaring med at arbejde med adfærdsanalyser og adfærdsinterventioner.
… har erfaring med at omsætte adfærdsindsigter til konkrete koncepter og interventioner herunder erfaring med at tænke adfærdsgreb ind i kommunikationsløsninger.
… er fortrolig med kvalitative metoder til at få indsigt i adfærd og som minimum kan rådgive kunder og briefe kolleger i brugen af kvantitative metoder til at få indsigt og teste adfærdsløsninger.
 
Hvis du ikke allerede har arbejdet som rådgiver, skal du have stor lyst til at lære at mestre konsulentrollen, og du skal være indstillet på at investere både tid og kræfter i din egen udvikling.
 
Og så skal du være robust. Et job som rådgiver kræver nemlig ikke kun, at du er dygtig til det faglige. Du skal også have et stort gå-på-mod og en evne til at håndtere komplicerede og uforudsete udfordringer.
 
Du kan også forvente en del
Hvad kan vi så tilbyde dig? Ganske meget faktisk.
  • Du vil få stort ansvar og mange muligheder for at udvikle dig.
  • Du vil med garanti blive fagligt stærkere.
  • Du kommer til at arbejde for nogle af landets mest spændende virksomheder, myndigheder og organisationer, og du vil få udviklet dit netværk.
  • Du bliver en del af et digitalt kommunikations- og adfærdsbureau med mere end 60 dygtige kollegaer.
  • Du får en arbejdsplads, hvor vi er fokuseret på at få opgaverne løst, men hvor vi også prioriterer samarbejde, det sociale miljø, videndeling og videnudvikling højt.
 
Lidt om det praktiske
Ansøgningsfrist er senest mandag den 12. august kl. 12.
 
Send til job@operate.dk og skriv ”Adfærdsrådgiver” i emnefeltet.
 
Du kan få mere at vide ved at ringe til chefrådgiver og manager Lasse Dam Valentin fra den 22. juli på 38 16 80 90. Ring til hovednummeret og læg en besked. Så ringer han tilbage til dig.
 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 12. august kl. 12.00

Frist: 12. august kl. 12.00

Info

Virksomhed
Operate
Stillingsbetegnelse
Adfærdsrådgiver
Kontakt
Lasse Dam Valentin
Telefon: 38 16 80 90
Website
Indrykningsdato
12-07-2019
Ansøgningsfrist
12. august kl. 12.00
Adresse
Operate
Jesper Brochmands Gade 10
2200 København N

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.