Marketing Content Creator

Obton
Obton
Marketing Content Creator
Vil du spille hovedrollen i at udvikle content, der skaber interesse for Obton og vores investeringsprodukter? Obton er en vækstvirksomhed, der arbejder for den grønne omstilling. Vi er i dag blandt Europas største investorer i solenergi og står bag mere end 900 solcelleparker til en værdi af mere end 19,3 mia. kr. Du har nu mulighed for at være med på rejsen.

Du bliver en del af vores kommunikations- og marketingafdeling med fem andre kollegaer. Her er der højt til loftet og rum til at præge din hverdag i en stilling, som er helt nyoprettet hos os. Du vil spille en vigtig rolle i virksomhedens vækst, idet du får et stort ansvar, når det kommer til branding af Obton og leadgenerering.

 

Dine væsentligste arbejdsopgaver

  • Udvikle content, der skaber interesse for Obton og vores investeringsprodukter i konkret form af whitepapers, guides, nyhedsbreve om markedet og tendenser, fortællinger om investeringsprodukter og annoncemateriale

  • Udarbejde e-mails til emner i vores database
     
  • I samarbejde med vores SoMe-specialist arbejde taktisk med content på vores digitale flader (LinkedIn, Facebook, Google, websites mv.), så vi sikrer højt inflow af relevante leads til vores telemarketingafdeling

 

Kreativ og dygtig kommunikatør med gode samarbejdsevner
Din personlighed er vigtig, og vi ser gerne, at du er iderig og kreativ. Derudover holder du af at finde nye vinkler på ting og er nysgerrig på at sætte dig ind i aktuelle tendenser i branchen. Du evner at samarbejde og ønsker at spille dine kollegaer gode i en afdeling med rig mulighed for faglig sparring.

Derudover drømmer vi om, at du:

  • Er dygtig til skriftlig kommunikation og kan forfatte fængende tekster

  • Er i stand til at researche samt holde dig opdateret på aktuelle tendenser i branchen og dermed skabe interessant indhold for vores potentielle kunder

  • Har erfaring fra investeringsbranchen, hvor du før har skrevet om investeringer. Alternativt erfaring fra energisektoren, hvor du har arbejdet med f.eks. energiprodukter og den grønne omstilling

  • Har erfaring med e-mail-markedsføring og dermed er vant til at tænke taktisk og fokusere på performance herunder åbningsrater, konverteringsrater, splittests mv.

 

Derudover ser vi gerne, at du har min. 3-5 års erfaring indenfor en lignende stilling. Det kan være, at du er uddannet indenfor marketing eller journalistik. Vigtigst er dog, at du er i stand til selvstændigt at producere godt content og kan tænke kommercielt.

 

Bliv en del af et vinderhold
Hos os får du et spændende, afvekslende og udfordrende job sammen med engagerede og dygtige kolleger. Vi har et motiverende arbejdsmiljø, og vi møder hinanden med et smil, selvom vores hverdag kan være hektisk. Vi sidder i et åbent kontorlandskab i Prismet i Aarhus sammen med vores søsterselskab Koncenton. Tilsammen er vi over 300 medarbejdere. Udover hovedkontoret i Aarhus har vi også kontorer i Frankrig, Italien, Østrig og Grækenland.

Vi er en dynamisk virksomhed med fart over feltet både fagligt og socialt. Vi arbejder benhårdt for at nå vores mål, men vi tager os til gengæld også tid til at fejre, når det lykkes. Vi investerer i vores medarbejdere og bestræber os konstant på at udvikle vores kompetencer og udnytte nye muligheder. Til gengæld forventer vi, at vores medarbejdere investerer i vores virksomhed gennem flid, glæde, handlekraft, ordentlighed og vindermentalitet. Vores vision er, at vi sammen skaber en bæredygtig fremtid for kommende generationer.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kommunikations- og marketingchef Henrik Jakobsen på hja@obton.com eller tlf. 3073 4736

Læs mere på www.obton.com og www.obton.com/karriere

 

Ansøgningsfrist
Synes du, at ovenstående lyder som et spændende karriereskridt, og har du de rette menneskelige og faglige kvalifikationer, så ser vi meget frem til at modtage din CV/ansøgning via nedenstående knap "søg jobbet her". Vi gør venligst opmærksom på, at vi afholder samtaler løbende, hvorfor du opfordres til at søge hurtigst muligt.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: Hurtigst muligt

Frist: Hurtigst muligt

Info

Virksomhed
Obton
Stillingsbetegnelse
Marketing Content Creator
Kontakt
Henrik Jakobsen
hja@obton.com 
Telefon: 3073 4736
Website
Indrykningsdato
12-11-2021
Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt
Adresse
Obton
Aarhus C

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.