Studentermedhjælper

Nyreforeningen
Nyreforeningen
STUDENTERMEDHJÆLPER MED FLAIR FOR KOMMUNIKATION
Nyreforeningen er inde i en spændende udvikling, og søger derfor en studentermedhjælper (10-15 timer om ugen) der har lyst til at bidrage til foreningens kommunikation. Så har du lyst til at arbejde som studentermedhjælper i en patientforening, der gør en konkret forskel for mennesker med en nyresygdom og deres pårørende, så læs videre her.

DINE OPGAVER
Som studentermedhjælper i Nyreforeningen indgår du i sekretariatet på lige fod med de øvrige medarbejdere, og du får bl.a. følgende opgaver:

  • Skrivning af artikler til Nyreforeningens medlemsblad, nyhedsbreve og hjemmeside

  • Kontakt til eksterne fagpersoner

  • Deltage i redaktionsmøder med henblik på at planlægge kommende kommunikationsaktiviteter

  • Udarbejde indlæg til foreningens sociale medier

  • Praktiske opgaver, som pakning af kreds- og medlemsblade, og assistance i forbindelse med gennemførelsen af flere af foreningens større projekter

 

DIN BAGGRUND
Du brænder for kommunikation og har lyst til at gøre en forskel for andre. Du har et godt og flydende sprog, og har også forståelse for hvordan man kommunikerer i en digital verden.

Hvis du har kendskab til udvikling af hjemmesider – Wordpress – er det en fordel. Du har styr på Microsoft Office-pakken, og er generelt ikke bange for at kaste dig ud i nye ting.

Du kan arbejde både i teams og selvstændigt, og din tilgang til opgaverne er struktureret, grundig og kvalitetsbevidst.

Du læser på en videregående uddannelse, hvor kommunikation spiller en central rolle. Du er sikkert 2-3 år henne i forløbet på din uddannelse.

 

VI TILBYDER
Du bliver en del af et mindre sekretariat, hvor vi alle brænder for opgaverne og formår at holde mange bolde i luften på samme tid. Du får en hverdag, som byder på et spændende fagligt miljø i en patientforening i en rivende udvikling. Du får gode kolleger, der er vant til at sparre med hinanden, og du får en varieret hverdag med et selvstændigt ansvar.

I tilrettelæggelsen af arbejdet tager vi højde for dit studie og dine eksamener, og vi tilbyder en løn der matcher dine kvalifikationer.

 

OM NYREFORENINGEN
Nyreforeningen er en dansk patientforening, der varetager interesserne for nyre- og urinvejssyge, pårørende og donorer. Organisationen blev stiftet i 1975 og har i dag ca. 5.700 medlemmer fordelt på 16 lokale kredse over hele Danmark. Du kan læse mere om Nyreforeningen på vores hjemmeside www.nyre.dk.

Vi har til huse i Danske Handicaporganisationers Hus i Høje Taastrup, tæt på stationen.

 

MERE INFORMATION
Hvis du har spørgsmål til rollen som studentermedhjælper i Nyreforeningen, så kontakt direktør Michael Buksti på mb@nyre.dk eller 40 90 29 48.

 

ANSØGNINGSFRIST
Hvis du har lyst til at blive studentermedhjælper i Nyreforeningen, så send en kortfattet ansøgning og et CV til Michael Buksti på mb@nyre.dk.

Vi skal have din ansøgning senest den 1. december 2021. Vi indkalder løbende til samtaler, så skynd dig at sende os lidt information om dig selv.

 

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 1. december

Frist: 1. december

Info

Virksomhed
Nyreforeningen
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Kontakt
Michael Buksti
mb@nyre.dk
Telefon: 4090 2948
Website
Indrykningsdato
18-10-2021
Ansøgningsfrist
1. december
Adresse
Nyreforeningen
Høje Taastrup

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.