Seniorkonsulent

Nykredit
Nykredit
Ambitiøs og samarbejdende seniorkonsulent til intern kommunikation i Nykredit
Har du erfaring med at arbejde strategisk med intern kommunikation i en større organisation? Ved du, hvordan man hjælper ledere og medarbejdere med at navigere sikkert gennem forandringer? Synes du, det er spændende at deltage i større koncernprojekter og hele tiden sikre den røde tråd i forhold til virksomhedens strategi? Vil du have et job, hvor du skal tænke nyt og ambitiøst og udvikle den interne kommunikation? Og ikke mindst; ønsker du at få Danmarks bedste kolleger? Så er det dig, vi søger som seniorkonsulent til vores interne kommunikationsteam.

Dit kommende job 
Du får en vital rolle i arbejdet med at udvikle og drive vores strategiske interne kommunikationsprojekter og den daglige drift sammen med andre dygtige kommunikatører. Du får en central rolle i arbejdet med at nytænke og styrke den interne kommunikation – herunder særligt lederkommunikationen – og tilføre den kant og innovation. Du får også et særligt ansvar i strategi- og forandringsprojekter – og der er mange spændende projekter i støbeskeen. 2020 bliver året, hvor Nykredit for alvor sætter strøm til alt det, der gør os unikke, og som gør en forskel for vores kunder – nemlig styrken i vores partnerfællesskaber, foreningsejerskab, ambitionerne for bæredygtighed og i at tage et samfundsansvar til gavn for vores kunder og omverden. 

 

Ud over de faglige forventninger, forventes det også, at du tager en aktiv rolle i udviklingen af afdelingen som team, så vi kan fortsætte vores gode kurs med at udnytte hinandens forskelligheder. Vi når de bedste resultater, når vi spiller sammen som hold og bruger hinandens kompetencer. Men det kommer ikke af sig selv, og derfor prioriteres samarbejde, holdånd og udvikling højt på vores teammøder. 

 

Du er en skarp og efterspurgt sparringspartner
Du har en stærk udviklings- og forandringsprofil og navigerer elegant – også i udfordrende situationer, hvor du skaber overblik og er en vellidt sparringspartner – for topledelsen, kundevendte funktioner, stabsfunktioner og nærmeste kolleger i afdelingen. Du arbejder initiativrigt, selvstændigt og iderigt, mestrer den gode kommunikation og evner at eksekvere både på strategisk, taktisk og operationelt niveau. 

 

Du har stærke organisatoriske færdigheder og forstår udfordringer i komplekse organisationer, hvor der både kan være kort og langt fra ide til handling, når vi hele tiden prøver nye ting af. Du motiveres af at drive kommunikationen i udviklings- og forandringsprojekter i en stor organisation, og du trives med en hverdag, der både er præget af opgaver ved skrivebordet og direkte involvering dér, hvor forandringerne skal implementeres. Du er altid på jagt efter ideer, inspiration og det, der er fremtidsrettet. Du er også den, der gerne sætter spørgsmålstegn ved gældende standarder og arbejdsmetoder og kommer med forslag, som kan flytte os sammen. 

 

Du er et passioneret menneske, og du brænder for den interne kommunikation, som du slet ikke kan lade være med at udvikle og pudse på. Derfor er du også konstant nysgerrig på at udbygge dine egne og kollegers kompetencer.

 

Du har det meste af dette:

  • En videregående uddannelse inden for kommunikation
  • Minimum 7 års erfaring; gerne fra en større organisation eller et bureau
  • Skabt stærke resultater med at udvikle den interne kommunikation og understøtte udviklings- og forandringsprojekter strategisk – og praktisk
  • En bred værktøjskasse
  • En smittende energi og et drive, der får kolleger omkring dig med på rejsen
  • Et højt ambitionsniveau og er teamplayer 

 

Din nye arbejdsplads 
Sammen med HR, Marketing og Eksterne relationer og Samfundsansvar er Kommunikation en del af People & Identity. People & Identity har det overordnede ansvar for at tegne billedet af Nykredit udadtil og for at skabe rammerne for, hvordan vi som medarbejdere er bedst rustet til at levere på Nykredits strategi.

 

I Kommunikation er vi tre teams, som består af cirka 30 dygtige kolleger og studenter. Du vil høre til i Intern Kommunikation, som ud over ansvaret for den interne kommunikation også har ansvaret for Nykredits employer branding. Teamet består af cirka seks dedikerede kommunikatører og to studenter, som til daglig arbejder tæt sammen med vores kolleger i de øvrige kommunikationsteams. Vi sætter en dyd i at være forskellige, og vi har altid tid til at hjælpe hinanden og til et godt grin, selvom vi har travlt og er ambitiøse. 

 

Er du interesseret?
Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt kommunikationschef Christina Skræp Houman, 44 55 14 72, seniorkommunikationskonsulent Regine Elmøe, 44 55 14 73 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

 

Vi er ivrige efter at få en ny kollega og holder derfor samtaler løbende.

Ansøgningsfrist: 15. december 2019 

 

 

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 15. december

Frist: 15. december

Info

Virksomhed
Nykredit
Stillingsbetegnelse
Seniorkonsulent
Kontakt
Christina Skræp Houman
Telefon: 44 55 14 72
Website
Indrykningsdato
03-12-2019
Ansøgningsfrist
15. december
Adresse
Nykredit

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.