Pressekonsulent

Nykredit
Nykredit
Pressekonsulent til Nykredit
Vil du være med til at vise omverdenen, hvorfor Nykredit er noget særligt i den danske finanssektor? Og kan du hjælpe vores eksperter med at formidle svært, men vigtigt stof til de danske boligejere? Så er du den nye kollega, vi søger.
Nykredit er ikke helt som de andre finanskæmper. Jo, vi er en bank. Og jo, vi er et realkreditinstitut. Men vi adskiller os på et vigtigt punkt: Vi er ejet af en forening, der udgøres af kunder.
 
Det særlige ejerskab – og ikke mindst fordelene ved det – er der endnu ikke mange danskere, der kender. Vi søger en ny kollega, der vil være med til at ændre på det og sætte Nykredit på landkortet som en stor, foreningsejet finansiel virksomhed.
 
Du bliver en del af afdelingen Eksterne relationer & Samfundsansvar, hvor vi arbejder med presse, public affairs og samfundsansvar. Her vil du være med til at udarbejde de langsigtede kommunikationsplaner, ligesom du vil spille en vigtig og aktiv rolle i den daglige pressehåndtering og rådgivning af talspersoner. Du kommer til at bruge størstedelen af din tid på pressefaglige opgaver, men i teamet arbejder vi tæt sammen og på tværs af fagområder, så du skal også være klar til at løfte opgaver, der rækker ud over det pressefaglige.
 
Udover at sætte vores særlige ejerskab på landkortet får du personligt ansvaret for at understøtte vores ekspertkorps i pressen. Nykredits boligøkonom, chefstrateg og cheføkonom samt Totalkredits chefanalytiker har masser af viden og gode råd, der er relevante for vores kunder. Du får ansvaret for at hjælpe de fire med at få deres budskaber klart ud til de danske boligejere. Du vil derfor være i løbende sparring med dem og understøtte dem i deres formidling af svært stof.
 
Hvem er du?
Du skal kunne levere kommunikationsplaner og rådgivning på et højt niveau. Men du skal ikke kun give gode råd.
 
Du skal også trives med at producere og eksekvere de små og store ting, som er nødvendige for at få planerne og rådgivningen ud at leve.
 
Vi forventer, at du har gennemslagskraft og kan agere selvstændigt, men samtidig er en udpræget holdspiller. Du skal også være i stand til at arbejde fokuseret og roligt i pressede situationer.
 
Vi forestiller os, at du er journalist eller har en relevant kandidatuddannelse, og at du har erfaring fra en redaktion eller en lignende stilling som pressemedarbejder. 
 
Er du interesseret?
Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt chef for Eksterne Relationer & Samfundsansvar Jens Drevsfeldt Theil, 44 55 14 50 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.
 
Tiltrædelse hurtigst muligt.  
 
Vi afholder samtaler løbende, så send ansøgningen allerede nu.
 
Ansøgningsfrist: 24. april 2019
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 24. april

Info

Virksomhed
Nykredit
Stillingsbetegnelse
Pressekonsulent
Kontakt
Jens Drevsfeldt Theil
Telefon: 44 55 14 50
Website
Indrykningsdato
12-04-2019
Ansøgningsfrist
24. april
Adresse
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780 København V

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.